Bo to jest pakiet czarny mat ;P
Printable View
jeszcze lusterka by pasowaly a la BiEmDablijjjjjjjjjju
te chlapacze zdecydowanie za wysoko wchodza! nie wyglada to ładnie... lepsze juz moje prowizoryczne na szybkiego z gumy robione po zaskoczeniu jak bardzo moje koła wystaja i po jednej przejazce noca gdy akurat żaby przechodził przez droge... nawet na antenie były ich kawałki...;)
Na pewno nie będę startował ze swoją Alfa w konkursie piękności ale też nie będę co rok jeździł do lakiernika czy blacharza. Wszystkie dodatki były podyktowane realiami użytkowania samochodu. Progi już robiłem, wgniecenia w drzwiach również już wyciągałem-średnia przyjemność. To co fabryka wypuszcza nie zawsze jest perfekt i skoro producent sprzedaje takie zestawy to chyba musi być to czymś uzasadnione. Gwoli wyjaśnienia, jestem w pełni świadomy, że auto bez tych elementów jest atrakcyjniejsze z wyglądu ale nie dla wszystkich poczucie estetyki jest jedynym drogowskazem, za którym podążają w życiu;) Pragmatyzm też może być fajny, a z pewnością tańszy i mniej stresujący:P
PS Montaż/demontaż jest bardzo prosty-jedna śruba + spinki.
Mały OT zrobię ale to dla Waszego bezpieczeństwa. Otóż zrobiłem zamówienie na stronie chronlakier.pl i ku mojemu zdziwieniu na maila przyszła mi informacja z hasłem jakie podałem przy rejestracji, co oznacza, że oni nie szyfrują haseł!!! Pierwszy lepszy amator który trochę ma oleju w głowie wbije im się na serwer i ma Wasze hasła więc użyjcie na tej stronie hasła WYŁĄCZNIE do niej, a jeśli użyliście takiego którego już gdzieś używacie to radzę pozmieniać. Pozdro
pytanie odnośnie naklejek z przodu. Zamówiłem na stronie chronlakier.pl i przyszły mi takie malutkie, ale jak przed zakupem oglądałem inne alfy to widziałem, że mają o wiele dłuższe te naklejki. Czy wychodziły różne wersje tych naklejek czy ktoś sam sobie założył dłuższe ?
Cześć, nie mogę nigdzie znaleźć, ma ktoś może szablon naklejek ochronnych do 159??
Chronlakier.pl ale np. U mnie są wypiaskowane i mam zamiar dorobić czarna folie na tę miejsca a nie przezroczystą naklejkę ochronną
Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka