Zgadzam się z Tobą w 100% !!!
Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2 ...
Printable View
Zgadzam się z Tobą w 100% !!!
Wystukane na klawiaturce lub nabazgrane rysikiem na tablecie Galaxy Note za pomocą Tapatalk 2 ...
Ja założyłem do swojej te niebieskie żarówki i wygląda o wiele lepiej niż na standardowych... Osram H7 Kupisz już za ok. 60 zł za dwie sztuki. No i nocą znacznie lepiej się jeździ!! Pozdrawiam!
nie wiem czy komus sie to przyda,mam w alfie http://allegro.pl/zarowki-h7-x-treme...165854604.html takie zarowki i tak swieca na krotkich http://images.tinypic.pl/i/00381/sa9k9d5xmaex.jpg tyle ze w realu swiatlo jest bialusienkie,a na foto wydaje sie ciemne ale to wina telefonu.
dzisiaj udało mi się zamontować zestaw cool blue intense + postojówki led i jak się okazało to białe światło to to nie jest .. myślałem ze będzie lepiej . W nocy jeszcze jakoś to świeca na biało ale w dzień kolor żółty z poświata białego ;/ Może da się je jakoś ustawić czy coś ?
to nie będą xenony , niestety tego nie zmienisz . Kiedyś w Lagunie jak zamontowałem byłem również rozczarowany jak Ty ;)
U siebie mam założone Osram Cool Blue i wg mnie nawet w dzień nie można powiedzieć, że barwa światła jest bliższa żółtej niż białej, wiec jestem z nich zadowolony i to bardzo;) Słyszałem opinie o słabej żywotności tych żarówek, ale tego nie potwierdzę. Jeżdżę już rok i jak do tej pory bez niespodzianek.
a bawił się ktoś w zakładanie "prawdziwych" xenonów ? czyli poziomowanie , spryskiwacze i ewentualnie soczewki ?
Soczewki jak najbardziej, spryskiwacze również, niektórzy nawet mają fabryczne. Sampopoziomowanie, to nie widziałem, żeby ktoś robił. Ostatnio zrobiłem taki komplet Załącznik 99997
Jak wsadzimy nawet hidy do tej lampy, to nie będą tak oślepiać jak w zwykłych lampach. Mamy wtedy namiastkę xenonu.
Na jasność świecenia wpływa m.in. napięcie na oprawce żarówki.
Ja wiem ze nie będzie to xenon ale u użytkownika gruber07 wygląda to nieźle a u mnie słabo przy tych samych żarówkach