-
no no Panie, ano lipa... :wink: Moją wczoraj robili i niby OK... ale teraz tak mi napier.... przód ze masakra... mam nadzieje ze jutro zdążą chłopaki naprawić... grr :roll: Powiem szczerze, że dziś byłem przerażony jeżdżąc po Szczecinie... :evil:
EDIT:
Winowajcą okazała się nowiutka poducha............. :shock: :>>>
Na spociku bedę na bank! :D
-
no dobra trzymajmy sie. mam juz naklejki dla was w koloze czarnym, bialym, czerwonym i srebrnym
-
ja zamawiam białe hehe :P
tak na marginesie jesli pogoda będzie do kitu...al;e mam nadzieje ze będzie oki to spotykamy się normalnie a potem czmychniemy sobie na parking na galaxy.. jakby ktos nas szukał to przedostatnie pietro...
a ja wkoncu mam swoją belle dzis w szybkim tępie dorwałem rozrusznik i bella smiga.. jeszcze troszku trza nad nią popracowac ale będzie gites..
Pozdrawiam
-
Pogoda jak narazie do dupy... myslałem ze sobie na spokojnie poskładam wsio i ogarne co nieco w Alfie ale kibelos.. :?
jutro niby pogoda ma sie poprawic nawet jakby padało to spotkamy się na parkingu a potem polecimy tak jak wczesniej pisałem na galaxxxy...
ewentualnie potem, można sobie przelecic przez miasto brygadą i na kreme podskoczyc...
-
No to pogoda narazie dopisuje, mam nadzieje ze tak juz zostanie do wieczora, mam tez nadzieje ze przyjedzie duzo alfistow. tak jak pisalem wczesniej z kubasem przywioze grila wiec jak ktos chce niech przywiezie sobie ta kielbaske albo kawal miecha na ruszt, przywioze tez flinte i cele do strzelania. ktos tam pisal ze porostawia oponki do jakiegos slalomiku. fajnie ze w koncu cos takiego konkretnego wymyslelismy a nie jak ostatnio. reszta zelezy od waz jak to wyjdzie. do zobaczenia
-
jasiu, po co cele? będziemy strzelać do przejeżdżających golfów :twisted:
-
do końca wierzyłem że będę mial wolny weekend,ale niestety jestem daleko od domciu :( ,cieszylem się że wkońcu WAS poznam a tu lipa!!!życzę miłego spotu!!! POZDRO!!! :wink:
-
witam wszystkich :D Widzę Kuba że prężnie działasz aby tim zachodniopomorskich alfistów się powiększał :wink: Chętnie bym was wszystkich zobaczyła, tych znajomych i tych jeszcze nie:D ale niestety nie mam jeszcze "plastika" ;// ....Marcina nie ma....a alfa stoi i czeka....ale mam nadzieje że już niedługo:) wtedy odwiedzę was na jakimś spociku i mam nadzieję że nie będę jedyną "lejdis" :wink: Marcin wszystkich was GORĄCO POZDRAWIA z AF i już odlicza dni do powrotu i spotkania z wami. trzymajcie się ciepło :D
-
Witam, na szczęście nie było aż tak źle z tą pogodą. Myślę, że listopadowy spocik można uznać za w miarę udany, choć nie za wielu alfaholików było, pozdrawiam.
-
Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i przede wszystkim Kubasowi za jego wyśmienitą kiełbaskę... - szacun Kubas :mrgreen: :wink: :) Doczekać się już następnego razu nie mogę... -> FOTKI
pozdrawiam