No cóz to miłej zabawy.A może piątek o 12??
Printable View
No cóz to miłej zabawy.A może piątek o 12??
Na większy spot proponuję zrobić ankietę z kilkoma datami do wyboru (przetestowane, działa), co do mniejszych to ja osobiście np. jutro mogę być wszędzie ( w okolicach śląska).
Jeśli jutro komuś się nudzi to piszcie od razu, mogę podjechać i spotkać się z każdym chętnym. Duże spoty wymagają jednak dość odległej (stosunkowo) daty żeby zebrać konkretne grono chętnych.
No to kto przyjedzie ? Bo jak mam byćsam to dzięki bardzo za taki spot.
Proponuje pozostać przy terminie niedziela 12:00
Kto wtedy może się pojawić :?:
Bo jeśli mają być 2 czy 3 samochody, to szkoda żeby Ferrari jechał 80km w jedną stronę, aby powiedzieć nam cześć i wypić kawe..
Godziny wieczorne raczej mijają się z celem, bo wszędzie będzie pełno ludzi.
Cóż szkoda w nidziele nie dam rady.Ale miłej zabawy
Może i ja bym zasilił jak termin podpasuje i wyposażę się w dżipiesa ;P
Możemy jechać dwoma autami razem. Jestem z Leszczyn.Cytat:
Napisał puotek
to jest jakies rozwiazanie ;)
A kto z miejscowych jest w stanie się pojawić :?:
Widzę że jest chętnych "po byku", może bym się i zjawił jeśli to o tą niedzielę chodzi czyli 16.11.2008. Wiele spotów już organizowaliśmy, ale to co się w tym temacie dzieje to jakaś porażka. Zero konkretów. Alfistów z Bielska jak na lekarstwo, i żaden się nie odzywa (bez urazy Rigobert, Ty jesteś "pół na pół" :wink: a zobaczyć się możemy jak chcesz ), nie wiem co mam jeszcze napisać ale taki "z deka" zdegustowany jestem. Jak coś z tego wyjdzie to stanę na głowie żeby się pojawić, ale jak na razie kiepsko to widzę.
Trzy Krakowy, Ustroń-Wisła, Pszczyna - zaj..u..biście było, a jak chodzi o Bielsko to masakra. Nie ma z kim gadać! (no chyba że z Pitusiem25 co się na off-road zamierza i Alfkę popchnął)
Sceze mówionc to wola do Ślunzoków jechać, abo Krakowian, coby się z nimi łobocyć niź licyć na sumsiodów ze gór. Takie je moje zdanie. <mruga>