Cytat:
Napisał Konrado
Wnioski wyciągnij sobie samCytat:
Napisał rafter
Printable View
Cytat:
Napisał Konrado
Wnioski wyciągnij sobie samCytat:
Napisał rafter
ale co to ma do rzeczy zeby nie mogl powstac taki dzial?? Ludzie sprzedaja takze auta na gwarancji.. ALe nie rozbijamy tematu. Uwazam ze ten dzial jest narazie niepotrzebny. Jak jestes takim zwolennikiem tego to proponuje Ci zrobic ankiete, umiescic ja i zeby kazdy dal 1 glos i podpisal sie pod tym nickiem. Jesli wiekszosc bedzie na TAK, to zrobic na probe powiedzmy miesiac - dwa taki dzial i sprawdzimy czy ma racje bytu czy jednak jest za wczesnieCytat:
Napisał fiergloo
Bo zdecydowanie będzie mniejszy ruch skoro za wszystkie naprawy zabiera się serwis. A w wersjach pogwarancyjnych może już ktoś ma jakieś doświadczenia, coś już grzebał albo coś w ten deseń. Zresztą my se możemy gadac- w zasadzie MY powinniśmy tu mówic jak najmniej- ja nie mam 159, ty nie masz 159. Więc właściciele i przyszli właściciele 159 zacznijcie walczyc o swoje i przekonajcie "górę", że ten temat sie wam należy. JA już swoje na ten temat powiedziałem.Cytat:
Napisał Konrado
Zawsze można stworzyć dział ogólny. Coś w stylu "Modele produkowane od 2007", lub coś w ten deseń.
Konrado to może zamknijmy dział 75-ek. Prawie nikt tego nie ma i przybywać ich nie będzie. Pojedyncze posty co pare dni..Cytat:
Napisał Konrado
powinniście iść dalej i nie przyjmować zbyt nowych modeli na forum :lol:
Jest praktycznie tyle samo co w gtv/spider. Widac ze te dzialy zyja. Powtorze sie. Spojrz w alfaclubie na zakalødke 159 i poczytaj tematy jakie tam sa i zweryfikuj ich ilosc i czestotliwosc wypowiedzi i zastanow sie jeszcze raz czy aby napewo to ma sens... Takie rzeczy mozna zalatwicv na forum ogolnym o Alfa Romeo. Przyjdzie czas na 159. Spokojnie..Cytat:
Napisał rigobert
I koniecznie utworzyc dział ogłoszenia towarzyskie bo na tym forum tematem który bije rekordy popularności jest ,, Jacy mężczyżni nas kręcą" :lol:Cytat:
Napisał obserwator737
nie możemy przecież wciąż pisać o tych sypiących się alfachCytat:
I koniecznie utworzyc dział ogłoszenia towarzyskie bo na tym forum tematem który bije rekordy popularności jest ,, Jacy mężczyżni nas kręcą" :lol:
Model 159 jest najpopularniejszym aktualnie produkowanym modelem AR,
każdy zdaje sobie sprawę, że to ten model zajmie na forum miejsce 156, a dział
156 jest chyba aktualnie najpopularniejszy bo ten model ma najwięcej właścicieli.
Dział dla 159 należy założyć już teraz, a nie wtedy kiedy ten model będzie na szczycie popularności.
Ktokolwiek zainwestował rok temu w fundusze inwestycyjne chyba rozumie
że nie inwestuje się "na górce" :wink: Bo to zaaaaaaa późnooooo.
Siłą forum motoryzacyjnego jest ilość pomocnych dla właścicieli tematów,
jeżeli nie będzie ich wcale to dużo gorzej niż gdy będzie ich np. 10.
Bo łatwiej napisać 11sty niż pierwszy jak nie ma żadnego. I forum
będzie rosło w siłę, pomału, stopniowo, nie od razu Rzym zbudowano.
Te tematy to kapitał forum, bez nich... no cóż... dywagacje w stylu
"Jakie Panie/Panowie nam się podobają..." można i na gazeta.pl prowadzić.
Ktoś się martwi że jest niewielu właścicieli, ale jest przecież kilku/kilkunastu
świetnych mechaników. Jak mechanik ma 156, to już w 159 nie pomoże?
Paranoja jakaś. 159 to nie święta krowa, to samochód. Doświadczony
mechanik pomoże zarówno jak się zepsuje stary jak i nowy model.
Ktoś tutaj we FIAT'ie pracował/pracuje, silniki przecież te same.
Nie popadajmy w paranoję!
Na czym chcecie to forum budować? Na AR 156 i 166?
Tych aut będzie się coraz mniej nabywało. Właścicieli będzie ubywało.
Spójrzcie w przyszłość i przygotujmy się na nią już dziś.