A mosz parktronik , skórę , navi ,bose , spryski lamp , grzane fotele itp ? Czyli to co między innymi wykracza poza std
;)
Printable View
A mosz parktronik , skórę , navi ,bose , spryski lamp , grzane fotele itp ? Czyli to co między innymi wykracza poza std
;)
nie ale za to jest to pewne auto bez wkładu a nie samochód zagadka ;)
ale gadka była o czym innym :-)
tak jak pisali koledzy wcześniej, poszukaj wersji przed Fl sprawdzonej i będziesz jeździł bez problemu, jak kupisz na sztukę po FL i to jeszcze diesel za 11Tyś to szybko szukaj 5tyś na naprawy, bo nikt nie odda sprawnego JTD z dobra zawiecha, osprzetem itp za takie pieniadze.
ja za swoja alfe 1,9jtd 116koni dalem chyba 11tysiecy w polowie zeszlego roku. alfa oczywiscie sprowadzana z wloch, wiec tablice, wszystkie sprawy urzedowe, rozrzad , filtry, oleje, pompa wody itp...calosc wyszla mnie pewnie w granicach 14. Wydawalo mi sie to moze troszke wysoka cena , patrzac na allegro.. jednak nie mam zadnych problemow w autem;) no fakt strzelajace drzwi od strony kierowcy, ale ponoc taki urok ;) wiec odradzalbym raczej szukania wersji po lifingowej w tej cenie.
Znalazłem z takim wyposażeniem:
- 6 x poduszka powietrzna
- ABS
- ASR
- wspomaanie kierownicy
- centralny zamek z pilotem w kluczyku
- immobiliser
- aluminiowe felgi
- CLIMATRONIC
- TEMPOMAT
- el. szyby
- el. lusterka
- komputer pokładowy
- podłokietnik przednich foteli
- skórzana kierownica
- radio CD
- sterowanie radia w kierownicy
- białe cyferblaty
- światła przeciwmgłowe
- chromowe dodatki
rocznik 2005 po FL przebieg 125 tys tyle ze jest silnik JTD 100KM więc troszke mało
lewy błotnik do poprawki i małe wgniecenie na tyle
jtd 100KM ???
były takie w ogóle ?
toć stare ( 98 rok ) 156 1.9 8V miały chyba minimum 105KM
no ale ja tam nie wiem
a może 100KW a nie 100KM ?
Napisane jest że 100KM/74KW chyba że się ktoś pomylił