a na ręcznym koleżanka nie jeździ?
mi po słabej nawrotce też się włączyły kontrolki i DNA padło
kilka razy wyłączyłem i przeszło :)
Printable View
a na ręcznym koleżanka nie jeździ?
mi po słabej nawrotce też się włączyły kontrolki i DNA padło
kilka razy wyłączyłem i przeszło :)
ale ten wykrzyknik nie ma nic wspólnego z hamulcem... jest wewnątrz logo S&S i tylko tego systemu dotyczy
wykrzyknik od hamulca jest po pierwsze czerwony - aby dalej nie jechać - po drugie w innym miejscu, jako zwykła kontrolka
@Lutraki
A nie myślałaś, żeby sprzedać Mito w cholerę? Twój egzemplarz ewidentnie jest pechowy i nic nie wróży, aby cokolwiek dobrego jeszcze z niego wyrosło.
lutraki,
pisalem Ci odnosnie mechaniora, amory i lozyska ogarnie bez problemow. Mechanicznie mito (moze za wyjatkiem silnika ma) to nie jest jakas kosmiczna technologia :P
Co do elektroniki to ja sie nie wyznaje, z mojego doswiadzenia z wloszczyzna elektornika wariuje czasem jak jest akumulator w zlym stanie, ewentualnie alternator go zle laduje. Tyle ze ze fiacie problemy z alternatorami sa w okolicy 100k przebiegu :(
P1121 - wg tłumaczenia MES'a "spójność potencjometrów przepustnicy"
Tylko czy chodzi o pedał gazu czy przepustnicę?
- - - Updated - - -
Z tego co mi wiadomo błąd wrócił.
No tak blondynka to na ręcznym jeździ...uśmiałam się.
Tak jest Ciasteczko ;)
To nie takie proste. 35 tyś. dostanę albo mniej i co? Odpada.
Ja osobiście nie odpinałam, ale z tego co wiem było robione zgodnie z Twoim zaleceniem.
Do Pablo wybieram się.
Wczoraj MAŁY _777 miał "przyjemność" poznać moje auto, usunął błędy, ale po przejechaniu 10 km wszystko niestety wróciło do normy :(
Bardzo dziękuję Tobie za pomoc i poświęcony czas.
;)
P1121, opisy błędu: - Pedal Position 1 Range/Performance Problem.... lub ten opis - P1121 TP Sensor Inconsistent With MAF Sensor
Uszkodzony potencjometr pedału przyspieszenia