1. skrzypiaca tapicerkaaaaaaaaaa!
2. nie stykajace gowniane oprawki od zaroweczek do podsw klimy - ciagle musze je poprawiac albo wymieniac a rozbierania jest na pol dnia.
Printable View
1. skrzypiaca tapicerkaaaaaaaaaa!
2. nie stykajace gowniane oprawki od zaroweczek do podsw klimy - ciagle musze je poprawiac albo wymieniac a rozbierania jest na pol dnia.
W 164 wkurza mnie wyświetlacz ciekłokrystaliczny w konsoli środkowej, który się sypie(po93 roku). Jest to tak naturalne, że w zasadzie ciągle zapominam o nim, a nawet zapominam, że takowy istnieje.
Wkurza mnie też automat....naprawde. Początkowo nie robiło mi to różnicy, ale teraz ciągle czegoś mi brakuje. Chociaż sam automat oszczędza zawieszenie silnika i ogólnie sam silnik.
Ja również je oczywiście wymieniłem na 135 mm choć przyznam, że miałem mały problem z ich mocowaniem, bo tamten debil rozp...ił oryginalne mocowania głośników, ale jakoś sobie poradziłem i... jest git :mrgreen:Cytat:
Napisał Skandahl
Mnie wkurza:
1. Otwieranie bagażnika tylko w pozycji stacyjki OFF :/
2. Trzeszczące plastiki
3. Paliwożerność
.... mimo wszystko już wiem, że następna będzie 145-tką z silnikiem JTD, więc ostatni punkt kiedyś wyeliminuje :)
a mnie denerwuje, że ogrzewanie tylnej szyby włącza sie automatycznie gdy temp jest poniżej +10 stopni
No doprawdy straszne...Cytat:
Napisał Konrado
Owszem jest. Ale żeby otworzyć bagażnik i sięgnąc po linkę muszę -UWAGA- także wyłączyć silnik i otworzyć bagażnik ze schowka :))Cytat:
Napisał fiergloo
No cóż. Alfa.
Jakość montażu i plastików.
Mała ilość schowków.
Z pierwszym staram się walczyć i pochwalę się że z pozytywnym skutkiem. :mrgreen:
W 164 rozrusznik jest na całe życie alfy i się go bardzo żadko wymienia ,a dostęp jest żeczywiście beznadziejny
Jak się jedzie po nierównościach to z tyłu słychac hałasy z okolicy półki bagażnika
zdecydowanie za duży promień skrętu :x