To może zaczniemy robić listę?
- - - Updated - - -
1. micorl
Printable View
To może zaczniemy robić listę?
- - - Updated - - -
1. micorl
1. micorl
2. Mario84
Panie i Panowie ... to już jutro!!!!!! Fajnie! :))))
Pod USC zapraszam o 12:55. Proszę się gdzieś ustawić. Ślub mam na 13 czyli 15-20 min później będziemy się zbierać na przejażdżkę.
Trasa wg mapki:
Załącznik 107938
Link do google:
https://www.google.pl/maps/preview#!...m1!1e1&fid=0i1
Na parkingu gdzieś się wszyscy ustawimy i zrobimy parę fotek Ja z lubą i z Wami alfistami :))
Zapraszam wszystkich chętnych :))))
Rety!!!Myślałem, że się rozmyśliłeś;) a ja na amen zapomniałem o tym evencie:cool: Trzeba zatem zweryfikować plan na jutrzejszy dzień:)Będę!!!
No to Jaboleq życzę Tobie oraz małżonce wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia i udanej imprezy ;)
Dziękuję bardzo wszystkim obecnym ;) nawet 3 odprowadzające Alfki to i dobrze :)
Załącznik 108110
Było fajowo i będzie fajnie :)
Szczególne podziękowania dla kolegi volgin87 za 159 TI :)
Hm chyba mi post usunęli... niestety w pracy do 14 siedziałem :((
Młodej parze życzę wszystkiego co najlepsze :)
A ja Cię jaboleq muszę gorąco przeprosić...:( Miałem wielką ochotę potowarzyszyć Ci w orszaku, ale w sobotni ranek wpadłem na pomysł, że przeczyszczę sobie jeszcze zacisk hamulcowy z tyłu bo czasem lubi popiskiwać i wstyd by było gdyby takie dźwięki zakłócały ceremonię...Robota szła dobrze do momentu jak z jednego klocka odpadła okładzina od obudowy;( FUCK! Ala czeka na nowy komplet...Ale życzę oczywiście wszystkiego naj!!! P.S. Klocki miałem z ATS a tu taka niespodzianka...