Napisał
Arthrm
w zeszlym roku lacznie zrobilem 7 tys km jadac do i z Polski. Zawsze mam w bagazniku plyn do chlodnicy i olej ;) z takich rzeczy to wiadomo apteczka ( wazne zeby miala atest UE), kamizelki i gasnice :)
do tego mala lodowka z redbulami :P
Jony w IE wiem ze doplacasz pare groszy za ubezpieczenie obejmujace UE.
Polecam tez poduszke na kark ;) i jakis kocyk jezeli chcesz sie kimnac gdzies na trasie w aucie ;) ja np musialem czekac troche na promy jak nadgonilem na trasie ;)
cos do mycia rak tez sie przydaje :) mialem takie specjalne cus z nivea ;) do tego okulary do jazdy nocnej pomagaja ( zolty kolor) - jezeli przez wiekszosc trasy bedziesz jechal noca. Fajna sprawa to tez rekawiczki bo przy wysokich temp lapy potrafia sie odparzyc od kierownicy ( ja jechalem 32 h - promy bez spania).
Kable rozruchowe rowniez obowiazkowo ;) zestaw do szybkiego naprawiania opony.... co jeszcze....krople do oczu....przy klimie oczy potrafia dac w kosc po dluzszej jezdzie....
Jony a dla Ciebie na wszelki wypadek naklejki na reflektory....nei wiem jak je umiescic w 159 ale jakby policja Cie zlapala to pokazesz ze masz.....