Napisz do kolegi george11 - też jest z Piekar i wielu ludzi z forum ( ja też) robi różne naprawy , wymiany itp u niego. Tylko czasowo cieżko no ale sprawdź
Printable View
Ja w zasadzie zrezygnowałem z ich usług, po lekturze opinii krążącej na ich temat w sieci. Również proponowali regeneracje wahaczy (w Cromie), ale już na etapie rozmowy ciężko było dość do porozumienia z nieco gburowatym właścicielem. Skończyłem na nowych wahaczach. Po całej operacji kolega polecił mi inny warsztat zajmujący sie regeneracją http://www.podlesny.go3.pl/oferta.html
Opinię muszą mieć faktycznie fatalną, u mnie regeneracja miała początkowo oscylować w kwocie 200-300zł, dałem się namówić na koleje elementy (profilaktycznie) i miało się zakończyć na 600zł. Ostatecznie straciłem 1700zł w tym ok 800zł (!) z powodu uszkodzeń mechanicznych samochodu w "Twoim serwisie" w Bytomiu Szombierkach do których przyznał się skruszony jeden z pracowników (po cichu, za plecami szefostwa). Kłótnia trwała 3 godziny, dobrze, że byliśmy w 2 odbierać samochód bo prawie doszło do szarpaniny i wezwania Policji przeze mnie bo jak stwierdził właściciel: "samochód jest w tak fatalnym stanie, że nie może oddać mi kluczyków ponieważ samochód stwarza realnie zagrożenie w ruchu drogowym"...podpowiem tylko, że przed oddaniem go do feralnego "Twojego serwisu" auto dwa razy wizytowało w stacji kontroli pojazdów gdzie stan jego zawieszenia określono jako idealny!
A jak jest lepiej?