-
Jeśli chodzi o cenę częsci to są na przyzwoitym poziomie, ale raczej te dla Gtv po 98r (różnica w cenie przepływki to 600zł), Ale np komplet rozrządu nabędziesz już za 300zł. Klocki hamulcowe/tarcze również są tanie (najtańsze komplety od 80zł na ośkę).
Co do awaryjności - poza wymianą przepływomierza po 2 miesiącach od zakupu nic się nie dzieje. Bo to, że kupiłem opony, kable, świece, komplet klocków no to sorry batory, ale w każdym aucie, co jakiś czas trzeba to wymienić :)
Możesz też szukać TeeSa, jeśli będzie w dobrym stanie to też Ci przyniesie radość z użytkowania. Mój silnik po wymianie przepływomierza zaczął mnie naprawdę cieszyć :)
-
Zależnie od wymagań ... GTV-świetne auto ! Ale dla 2 osób. Miałem, było rewelacyjne (nawet z TS'em), ale ... ciasne. A że brałem na studia znajomych zawsze, to to się nie nadawało ;/
156 ... moim zdaniem lepsze w prowadzeniu niż 147i 'agresywniejsze' niż limuzynka - 166. Ciężko powiedzieć :)
- - - Updated - - -
Aaaaaa... no i GT, do której musiałbyś dozbierać ... prowadzenie świetne, a i miejsca wystarczy dla 4 osób :)
-
Gtv ciasne? ;o Dla 2 osób to idealny samochód, a jeśli ktoś chce pojemne auto w środku to niech nie szuka coupe :) Współczuję kolegom i koleżankom. Przy moim niskim wzroście 172cm nie idzie usiąść z tyłu na dłużej jak kilka sekund. Szkoda, że tam są w ogóle fotele...
-
Hehe, ja się przymierzałem do Gtv z tyłu na zlocie i nawet się fotel nie chciał domknąć, to są miejsca dla dzieci do 12 lat. Ze swojej strony oczywiście polecam 155 8V, jeśli to nie będzie pierwsze auto to tym bardziej, zawsze można coś pomodzić a oprócz silnika to Fiat więc ceny części powodują uśmiech na twarzy:)
-
Owszem, ale chyba szyderczy. Przepływomierz do Gtv do 98r kosztuje 900zł, po 98 300 :P. Więc to nie do końca prawda z tymi częściami.
-
Chyba, ze dedykowaną do czegoś innego, o tym samym numerku
Wysłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
-
co za marudzenie
ts nie, bo za słaby, bo dziadostwo
diesla, nie bo nie
rower sobie kup
-
No i rdzewieją... Moja 24-letnia 75 nie ma praktycznie grama rdzy (a na pewno takiej, którą trzeba by się pilnie zajmować), ale gniją na potęgę :).
-
To fakt, u mnie też rdzy jak na lekarstwo.
A ocenianie auta z perspektywy przepływomierza to bezsens, wtedy w życiu bym nie kupił 155 bo przepływka do niej kosztuje 1600zł... Ja tu mówię o zawieszeniu i innych pierdołach które wymienia się względnie często, awaria przepływki to rzadkość.
-
jak tam ktoś pisze o 156 w wersji ' lepiej
'od 147 to si zastanawiam czy nie pisze o benzynie 1.6 ...padaka ta benz w porównaniu do pierwo 147 1.9 ..zależy ) ...może to Ja trafiłem na real.A egzemplarz :cool:
Jak chcesz to mam taką 147 ).... do wydania parę groszy ..ok 2-4k ,zarejestrowana ,na chodzie itp itd - zjada kilka opcji; 212+ luz) - nie chce mi się jej robić ,poza tym osobiste wycieczki pasują Ją w mym wypadku... Polecam za hmm 3k +3 wkładu ale frajda nie do opisania; ..nawet nie próbowałem jej sprzedawać jak na razie.
Nie sprzedawałem i nie mogłem się duchowo pozbyć / ...ok sentymenty na bok.. . Funu 156 w kolorku i te 140/150km nie da!) ..jak w banku; ..zresztą większość 147 na rynku to kupa ,taka bez życia ot pimp czasem; xd)
Może poczekaj z $$ a GT ) ..sam nie wiem czy mając tyle szukał bym GT ...gtV odpadal; ..; pozdro i udanego zakupu z serducha ) cokolwiek z AR by to nie było).