Czym najlepiej zmyć ten odbłyśnik z tych plastików? Bardzo chętnie bym to u siebie wypróbował :)
Printable View
Czym najlepiej zmyć ten odbłyśnik z tych plastików? Bardzo chętnie bym to u siebie wypróbował :)
Samo zlezie pod gąbką z mydłem :P
Dzięki dzięki. Spróbuje:)
A mam jeszcze pytanie: Czy ktoś zna sposób na ściemnienie tylnych lamp? :)
dowodu za to nie zabieraja, mialem w 146 tak zrobione i nie raz mialem kontrole, czy auto musialo przjesc przeglad i byl luz. Na alfach tak sie nie znaja i nie wiedza czy takie sa ori czy nie. Wazne jest zeby nie zamalowac odblysnikow za zarowkami, tylko te ktore zadnej funkcji nie spelniaja, warto tez na okolo soczewki zaostawic to srebrne kolko.
Tak. Ja pisałem że zabierają za dymione klosze (jak w temacie). A za pomalowanie tego "wypełniacza" nikt nic Ci nie zrobi. Np BBM fabrycznie miał to czarne. Ważne są klosze i odbłyśniki.
to sorka zle przeczytalem :)
ja sie czaje zeby tylne lampy jedna warstwa motipa czerwonego do lamp potraktowac. Kiedys tak lampy w jendym autku zrobilem i pieknie to wygladalo bo niestety ale te wyblakle wsteczne w 166 paskudnie wygladaja...
Tylne lampy potraktuj pastą polerską, będzie odrobinkę lepiej :)
Aczkolwiek nie to czego pragniemy :D
cris szukałeś i znalazłeś. WG mnie 4/10 bo te reflektory w wersji ori dodają autku charakteru. Każda AR z natury ma mocną osobowość i naprawde tuning to jak walka z wiatrakami...tutaj fabryki nie poprawisz..Lepiej sobie DSP zaloz albo zender looka od autoDS ..