fajne fotki a ja pierwszy raz z synkiem byłem i nawet sie na fotke załapałem :)
Printable View
fajne fotki a ja pierwszy raz z synkiem byłem i nawet sie na fotke załapałem :)
Ciekawie wygląda :)
Lodzio miodzio fota:)
kurcze gdyby nie to słonce wszystkie wyszły by fanie :)
Fajny robaczek:)
dzięki wielkie, BYŁO git :-D marycha 4 piwa! :-D
Dzięki wszystkim :) Spocik super. Wiecej takich w okolicy, jak widać i u nas potrafi się ekipa zebrać solidna. pozdro :)
Ekipa jeszcze nie skończyła i imprezuje dalej;)
ja również dzięx wszystkim za spotkanko:)
łorganizator sie sprawdził a szczególnie jak uczył córe czerpać wode
z kałuży żeby zgasić fojera:)
nr.1 w gogle;)pomyśle nad Rabsztynem:)
jak pogoda będzie nadal:P
Zas jako pierwszy bylech :) Dzieki za mile spotkanko i pogaduchy. :) Fojera byla super, a flinty chlopakow wystrzalowe !! :D Byle do nastepnego spotu :) Pozdrawiam.
ajdacho czyżbyś podejmował się zostać następnym organizatorem:P
Rabsztyn Ładna Okolica Ale tez tak pomyslałem ze mozna by było zrobic taki spocik na Łonie natury i spotkac sie wszyscy na PUSTYNI BŁĘDOWSKIEJ ładne widoki dla dzieciakow ciakawostka jest miejsce na grilla i oczywiscie miejscówki dla naszych bell :)
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
tam są linki do dwóch fotek które ja umieściłem ze zlociku ;P krótko byłem ale fotki jakieś strzeliłem następnym razem zostanę dłużej ;) Pozdr ;)
fajnie wyszło :) udostepniłem 2gą fotke ma moim profilu na facebooku mam nadzieje ze niemasz nic przeciwko :)
nie ma problemu jakieś jeszcze inne mam tak z bliższa robione innym to jak ktoś będzie chciał to na prv podajcie maila to wyśle co mam ;) tylko zaznaczam że będziecie musieli być cierpliwi bo rzadko siedzę na necie czasu nimam ;P
było super! bocian chyba przez przypadek twoje bułki jadłem bo moje się okazało były w wózku;)
Puki ciepło trza coś jeszcze pomysleć i posiedziec przy grillu lub fojera;)
z niecierpliwoscia czekam na poscik kiedy dokladnie w rabszytnie :)
byłem dzisiaj na Rabsztynie wprawdzie zamek w remoncie ale dobudowali fajne miejce na fojera
Załącznik 112102Załącznik 112103Załącznik 112104Załącznik 112105Załącznik 112106Załącznik 112107
na góre i tak nie da się wjechać bo słupki wstawili
Załącznik 112108
Proponuje 09.11.2013(sobota) bo w niedzielę nie dopchamy się do altany
jezeli tylko pogoda dopisze ja przyjade :)
ajdacho, musisz założyć nowy temat jako organizator :P tak sie przyjeło, że kto temat zakłada to organizator sie nazywa :)
11.11 tez jest wolny dzien i mozna by poswietowac z grillem itp bo zapewne sporo ludzi ma wolne a plany na poniedzialki malo kto robi :-)
No ale co bydzie to bydzie
wolicie 11.11 mogło by być ale jest ryzyko z dostępnością altany bo turystów może być sporo
alternatywą jest nowy parking tam co był grill w czerwcu
ale im dalszy termin tym pogoda może być gorsza
czekam na opinie i zakładam temat
i nie pisać że mam być twardy bo jak założe temat to już bez zmian
Załącznik 112155Załącznik 112156Załącznik 112157
sorki za miniaturki fotek ale oryginalnych nie mam
jak dla mnie może być 11, a altanka jak nie ta to inna :) albo wykurzymy "obcych" - nas będzie więcej
9 jest git znowu mi wypadają nocki. 1 mam w tedy ale może wolne załatwie ;D to jak coś wstępnie sie też pisze tylko mapke dajta bo tam nigdy nie byłem ;P
ta altanka jest z drugiej strony zamku??i czy da sie tam objechac czy cza sprzodu zostawic autka??
po prawej są dwie altany na parkingu i parę stolików z ławkami
ta jest po lewej zaraz za pensjonatem
Altanki po prawej na parkingu kiedyś testowałem- całkiem przyjemne ale bardzo szumi od przejeżdżających obok aut.
Dlatego lepiej chyba za pensjonatem.
ajdacho no to jak temacik założysz wtedy bedziemy sie ugadywać na termin. osobiście pasuje 09.11 mam wolne po nocy, zaś 11.11 będę op rannej zmianie.Takie uroki czterobrygadówki na trzy zmiany.HUTA KATOWICE.:mad:
Temat założony termin chmm??? chyba damy radę
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...11_2013_a.html
ja urlop załatwiłem
jak pisze seba uroki 4-brygadówki