Nie mogłeś jej widzieć :D trip piechotką był :P
Printable View
Pozdrawiam właściciela AR na CT, Jarocin- miło było poznać i chwilę porozmawiać! :D Prezentuje się ta V6! :o Do następnego! :D
156 czerwona?
Nope :D nieeee, ta o której myślisz <chyba> jest na CG :D dzisiaj też mijałam na św. Ducha w Jarocinie :D rozmawiałam z właścicielem, ale qrde nie wiem jak ma na imie :D
Nie ta xD
Załącznik 204181
- - - Updated - - -
Hmm ja w Jarocinie nie byłem swoją GTA :) jeśli chodzi o tą z foty wyżej (czyli moja) :P
nie ne, myślałem o "zwykłej" czerwonej 156 sedan na tablicach CT. Tą ze zdjęcia znam osobiście dosyć dobrze :D
Przy okazji, radexon, moze jakieś piwko w wekend następny ogarniemy gdzieś pod parasolami?
Jestem ZA :) mam wolny week jeśli dobrze kojarzę :)pozbierać by mozna ekipe
Kogóż widziałem wczoraj (01.07.2016) ok. 16.30 na Trasie Słowackiego w Gdańsku? Bordowa 159 na gdańskich tablicach...
Załącznik 207356
Czyje to auto? Bo wychodzi na to, że mieszkamy po sąsiedzku :)
Wraz z [MENTION=32800]eXtremista[/MENTION] pozdrawiamy alfkę 147, klubowe ramki- na CW, która nas mijała przy pizzerri "Pesto" we Włocławku :)
Pozdro od 159 zaparkowanego kilkaset metrów dalej.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/08/544.jpg
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
coś widzę temat zamarł :confused:
wczoraj przed 17 na plazie w Toruniu widziana zaparkowana na poziomie 1, ciemna 147 po lifcie, z ramkami. Tablice chyba CCH, nie pamiętam już :cool:
Pozdro dla kierownika alfy 164 na tablicach CTR spotkanej na trasie S5 poznan - gniezno 27.10 kolo godziny 19 :)
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Toruń, naprzeciw szpitala miejskiego ul. Batorego, godz. 19:00, ciemna oramkowana 147 z tablicami CGD
Dzisiaj mijałem na starówce toruńskiej zaparkowaną ciemną 159 SW na blaszkach GWE
Kto wpadł na zwiedzanie? :D
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kolegi, chyba ze srebnej 156 od czarnej 159 SW na LZA... w miejscowości Lisi Ogon 27-12-2016, było "odmachane".
Pozdrowionka dla białej giulietty widzianej na Gajowej w Bydgoszczy. parę dni temu łapka odmachana ;)
Migneła mi dzisiaj oramkowana 147 srebrna zajezdzajaca na biedronkę na ulicy Poznanskiej w Toruniu. Na tablicach CIN
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka
Pzdr dla właściciela oramkowanej 147 na CT- ul. Grunwaldzka, Pń. :)
Również pozdrawiam :) alfisti północ na łazarskim rejonie?
Pozdrowienia dla oramkowanej 156 sw z ładną dużą felga na POB widzianej w Kaszczorku pod Toruniem :)
Pozdrówki dla oramkowanej czerwonej 166 FL na "10-ątce" wczoraj 13.05 gdzieś za Solcem Kujawskim, coś Ci się śpieszyło mocno, bo gniotłeś fest :P P.S Kolor przekozak :)
Pozdrawiam właściciela quadrifoglio z Torunia. Piękna.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...017/06/124.jpg
Gratuluje nabywcy. Chciałbym zobaczyć na żywo jak to wygląda i jeździ.
może być Twoja :)
jest na sprzedaż:
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...tml#xtor=SEC-8
Oby to nie był kolega co założył wątek że od miesiąca stoi w ASO.
Jak wychodzi leasing w takiej?
FUcK me!, za mały jestem by leasingować takie auto[emoji23] połowa pensji szła by na to, druga na paliwo
Oramkowana Giulietta czerwona WJ pod Toruniem mi dzisiaj mrygnęła, za późno ogarnąłem ale kątem oka przyuważyłem. Pozdr
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 156 która to mnie wyprzedzała na S10, Obwodnicy Bydgoszczy w stronę Piły w sobotę.