Przy czerwonych kolumnach. Na pewno będzie rząd fiatów więc łatwo będzie znaleźć ;)
wystukane paluchem z telefonu ;)
Printable View
Przy czerwonych kolumnach. Na pewno będzie rząd fiatów więc łatwo będzie znaleźć ;)
czy ktoś wybierający się na spota - miałby może pożyczyć prostownik ?
Ewentualnie stare aku, które jeszcze coś zakręci ?
Ok, to może wstępnie pogadamy o otwarciu sezonu na powietrzu? :P Co powiecie na 12 kwietnia? Godziny jak to wiosną-latem okolice 14-15.
To nie 5ego? 12 jestem na TP
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
5 miało Cię nie być mendo jedna. :P Mi tam pasuje jak najbardziej 5 kwietnia. :)
jak to ? :D 5ego jestem jak najbardziej :D
No to 5 kwietnia, od godziny 14.00 pod wydziałem biologii na Morasku! :P
Dotoczę się czerwonym ferrari :D
O ile odpali. :haha:
Z rok na Morasku nie bylem ;) mysle ze wpadne
05.04 akurat będę obok, na WMI na zajęciach do 18-tej :( Do której będzie trwał spocik?? Może w przerwie wskoczę :)
Do której będzie nam się tylko chciało siedzieć i ględzić - różnie to bywa, najczęściej 2-3 godziny, chociaż tym razem jak mattomowi uda się dopchać czerwone ferrari, to może i do zmierzchu będziemy oglądać to cudo. :D
heh, jedna przerwa od 13 do 13:30, a druga od 15:45 do 16, czyli wygląda na to że uda mi się wpaść :)
Czerwone ferrari: :D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/03/284.jpg
:D
tak też myślałem... :D:D:D
Tomaz, tym bardziej możesz zabrać dzieciaki żeby im pokazać takie cudo :D
A może wcześniej chcecie zażyć trochę słońca? :D W niedzielę 30.03 ma być piękna pogoda i na parkingu pod M1 w Poznaniu zbiera się trochę włoszczyzny z forum Lanci (godz. 12.00). Ale z tego co mi wiadomo, będzie tam sporo Alf :) Samych moich sąsiadów Alfowych powinno być 2 sztuki :) Ktoś się zjawi ?:D
Ja zamierzam pojawić się jutro na pestce ale jak w niedziele nie będę miał co robić to czemu nie
Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Przyjedź! Chętnie wyoglądam Twoją 159 ;) Zresztą, swoją obecność potwierdziły już też 2 inne 159 :) A może by przełożyć sobotnią Pestkę właśnie na niedzielę na 12 przy M1?
Tylko pamiętajcie o zmianie czasu!
A w przypadku niedzieli nie lepiej wbić na spot Nocnej jazdy? Przy ładnej pogodzie M1 19:00, a jak pada to Plaza, ostatnie piętro parkingu, godzina ta sama. Alf tam mało bo 2 tyg temu z moją były 2. Co prawda to już bez słońca ale przydałaby się tam solidna włoska reprezentacja :)
No Lancia będzie o 12, już tam dużo ludzi się skrzyknęło, więc godziny już raczej nie przesuną na 19... Zresztą o 19 w niedzielę to ja już też bym sam nie mógł.
Tylko rzucam opcję :)
Chętnie bym wpadł poogladac thesisa. NA którego choruje. Ale mnie kurde nie będzie w poznaniu
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
Przypomnienie: sobota, 5 kwietnia, morasko pod wydziałem biologii, od godziny 14.00, do... cholera wie. :P
https://maps.google.pl/maps?q=52.466...num=1&t=h&z=17
Ale Was wywiało na to morasko... :P
Na 50% sie pokaże ;)
Btw. trochę pokręciłem z tym smartem bo te dwa silniki nie są osobno a złączone, ale macie: :D
http://vimeo.com/34719741
sobota 18.30 w pestce
ktoś coś jutro ?
Na 50% będę na IS.
a IS jest gdzieś na jakiejś Olimpi czy ktoś wie coś jak dojechać ?
Tak, dzisiaj IS jest o 18:30 na Olimpii. Osobiście jeszcze tam nie byłem ale według tego co podane na fb to jest przy skrzyżowaniu Promienistej i Obozowej.
wystukane tabletem o paluchy ;)
To jest za parkiem solackim.? Khot będziesz?
Wysłane z mojego LG-P920 przy użyciu Tapatalka
a Ty Mattom bedziesz?
Nie mam auta. Bo BB85 na mój czujnik a miałem podjechać rowerem tylko khotowi coś podrzucić. Ale ze go dziś nie będzie to ja też odpuszczę temat
Wysłane z mojego LG-P920 przy użyciu Tapatalka
to jak was nie ma to mnie też , idę po piwo
Witam, miałem nadzieje zapoznać się z towarzystwem gdyż od tygodnia jestem posiadaczem AR 159 ale widzę, że od ponad miesiąca nikt się nie odzywa?