jakieś 1,5 godziny wcześniej też tam byłem ;)
Printable View
dziś koło 17:30 widziana na rondzie rataje oramkowana brudna 156sw ;) chyba grafitowa ;P ja stałem w stronę śródki, a alfa jechała od trasy katowickiej.
Czarna 166fl jadąca z Kobylnicy do Swarzędza dziś około 12.
Pozdro dla kierowcy czarnej 166 mijanej ok 15:30 w Poznaniu na Mostowej koło kościoła :)
pozdro dla kierowcy zglebionej GT na parkingu przy Selgrosie ;)
Oramkowana 147 przejechała sobie prosto przed spotem Italiano Squadre w Plazie i nawet się nie przywitała. :)
widziana 147 z ramkami klubowymi dziś w Puszczykowie - pomachałem, ale nie wiem czy kolega zauważył ;)
pozdrawiam!
Pozdrowienia dla koleżanki widzianej w Jarocinie - parking biedronki - AR 147 PJA JH04 ;)
Khot, z dziewczyną byłem i bardzo jej się spieszyło:( Muszę się w końcu stawić na spocie.
ok 12 na trasie Strzegom - Autostrada A4 (woj dolnośląskie) ciemna alfa 156 (chyba:P) rejestracja zaczynała się od PP i ramki klubowe były :) jechała szybko w ciągu samochodów więc mrugnąć nie zdążyłem :)
Pozdrowionka dla kierowcy Alfy 145 :) na PSR. Dzisiaj około 17, od świateł św. Ducha w Jarocinie- Annapol. <Tym razem nie Alfą tylko Lancią :D >
Dziś rano przy Auchan Komorniki jechała za mną 147 (przed 10 rano), następnie między 15-16 widziane stojące 166 (po wydechu wyglądała na V6) przy Kraszewskiego i 156SW przy Słowackiego.
Wszystkie srebrne i wszystkie oramkowane. Pozdrawiam!:)
Pozdro dla Johnego w Lancii:)w ostatniej chwili zauwazylem,bylo juz za pozno na kiwanie:)
taki korek to nie korek,czasem juz w Cielczy stoja:)
Pozdrawiam Jose93 :) Kolega w czarnej 147FL? Zapamiętałem po ksenonach ;)
GrabarzQV a gdzie mnie widziałeś?
Pozdrawiam Michal:)
Widziana oramkowana Alfa GT na PGS jechała na ul. Piłsudskiego w stronę ronda Rataje
Jose93 jechałem za Tobą od Kobylnicy do Swarzędza :)
Pozdro
możliwe że to nie byłem ja ponieważ nie mam ksenonów, z tego co wiem to jest tylko jedna na ksenonach ale przed FL. Możliwe że mnie widziałeś ponieważ na tej trasie często można mnie spotkać. Jakbyś mógł podrzuć termin kiedy mnie widziałeś i godz. to bym potwierdził.
Pozdrowienia dla czarnej 47 na ramkach z którą sobie wczoraj w korku na żegrzu pełzaliśmy. :P
Pozdrowienia dla granatowej/niebieskiej 147 która w Poznaniu trzymała się blisko mojej d**y :P Okolice rataje-polanka itp.
P.S. Miałem wrażenie że chciałeś/aś się pościgać, też mam ochotę ale niestety te progi itp. :D
Pozdrowienia dla czarnej oramkowanej 159 bez relingów (czyżby Qooba?) mijającej koło Ahmeda na Piątkowie. :)
Wysłano z LG G2 (LG-D802)
pewnie ja, dzisiaj tamtędy chyba z pięć razy jechałem :)
przy okazji pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 za torami na Naramowickiej
Pozdrowienia dla oliwkowej? 147 i ciemnej 156 2.4, ktore wczoraj okolo 18:30 stały przede mną a potem skutecznie wbiły się w korek do prawoskrętu na Baraniaka w Poznaniu :)
wystukane paluchem z telefonu ;)
Chyba ktoś w ciemnoszarej 159 mi dzisiaj machał na Dolnej Wildzie ok 7:30. Pozdrawiam! :)
Pozdro dla właściciela czarnej 147 na PKR z rameczkami AC widzianej w krotoszynie koło salonu FIATA :D
Kto to dzisiaj był tak zapatrzony jakoś koło 11:20 na Słowiańskiej ( skręcający z Piątkowskiej) ciemna ( czarna/granatowa) 147 na ramkach z CB na dachu, że nie zauważył mrugania, trąbienia i machania :D
I pozdrawiam kolegę ze 159 PZ na Bukowskiej skręcającego przy KC
Pozdro od srebrnej 156
Pozdrawiam kierowcę AR widzianej dzisiaj ok. 16 przy ul. Szamarzewskiego,k.WSE. rej. PO coś z 5 i 6 było :P
Pozdrowienia dla AR 156 sztuk dwie :D Jedna Ciornego, druga nie wiem czyja :P 156 JTD, rej. PJA48** ramki klubowe z AC. :)
W piątek przed komendą Policji w Krotoszynie zaparkowana stała 147 FL srebrna. To ,,nasza''?
Pozdrowienia dla spotkanego dzis w Mosinie kolegi w GT.
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 oramkowanej pod Selgrosem parkowała ;)
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147 zaparkowanej dzisiaj na Kepllera.
Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2