pozdrowienia dla srebrnej 166 tablice LC***** widzianej wczoraj ok godz 15 obok lotniska Rzeszów-Jasionka :)
Printable View
pozdrowienia dla srebrnej 166 tablice LC***** widzianej wczoraj ok godz 15 obok lotniska Rzeszów-Jasionka :)
pozdro dla czarnej 145, blachy RLE widzianej dzisiaj pare minut po 8 przy Zakladzie Karnym na rzeszowskim Zalezu
RLE 77ES czy jakoś tak? Raczej nie zagląda na to forum, chyba że się mylę?
czemu?
jest na forum kilka osob z lezajska
chyba bylo RLE XXXXX - 5 cyfr chyba bylo, ale nie pamietam dokladnie juz teraz
pozdrowienia dla sabiny widzianej wczoraj w telewizji w aktualnosciach.
aktualnosc online z wczoraj http://www.tvp.pl/rzeszow/informacja/aktualnosci/wideo/2407/2185041
http://www.forum.alfaholicy.org/
A ja nie mogę tego odtworzyć. Wymaga to jakiejś wtyczki której nie mogę zainstalować
mi w FF nie chcialo dzialac
sproboj otworzyc IE mi dzialalo;)
Własnie i w tym i w tym nie idzie. Nie wiem o co kaman z jakimiś wtyczkami których nie mogę zainstalować bo nie podchodzą pod mojego windowsa
o ku.r...wa...
a jaki masz system?
sprobuj zainstalowac microsoft silverlight
http://www.microsoft.com/getsilverli...l/Default.aspx
alfaholicy sa wszedzie i widza wszystko:D
lajkonik zaplacil Ci za reklame?:D
nowa gwiazda tvp rzeszow:D
ale zamiast przy lajkonikach mogli przy alfie nagrac:D
Rezerwuje miejsce w kolejce, po autograf Sabiny na następnym spocie:D
ale ona smieszna...znaczy ja jestem smieszna heee...usmialam sie po uszy...tego bylo wiecej, ale widocznie stwierdzili ze bełkot i wycieli :P:P
hehe:D no internet najwazniejszy :P
a jakze, kontakt ze swiatem, w razie wypadku w dzikiej gluszy...albo zeby pogode sprawdzic...no wazna rzecz:P
zeby pizze zamowic na wieczor :D
nom ale to chyba bardziej o "wczasowiczow" chodzi :P
bo miejscowi pewnie wiedza jaki operator ma najlepszy zasieg i biora tel u niego;d
mam babcie kolo lubaczowa;d to era u niej zasieg tylko na oknie;d i zawsze jak jakis zjazd rodzinny to caly parapet telefonow:D
tata ma w orange i ma tam wszedzie zasieg
ogolnie jest chyba tak ze era jest bardziej po miastach
era i play to cos czego nie ma u nas...a pojedz w Bieszczady to gowole nie ma o czym gadac...ognisko i znaki dymne hee
pozdro dla czarnej alfy 156 RPZ.... na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w rzeszowie na lwowskiej kolo zdz-u kolo 14 i kilka godzin pozniej granatowej 166 kolegi Weloo :) .
pozdro dla kierowcy srebrnej alfy 156 RZE...., która zajęła mi miejsce pod blokiem :D wczoraj, dzisiaj i jutro:agree:. Będzie brama jak nic:P
zrob jak w rosji http://www.youtube.com/watch?v=fNFyL...layer_embedded
to Ty byles na wiosne na podpromiu ta 156 GTA czy to kto inny?
Tak, to ja byłem.
hehe no niestety tak bywa "Kto pierwszy ten lepszy" :P czekam na brame:D pozdro
---------- Post dodany o godzinie 14:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:37 ----------
Tak dokładnie to ja byłem...
---------- Post dodany o godzinie 14:40 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:38 ----------
no dobra niech bedzie że Piłsudskiego:P
Pozdrowienia dla srebrnej Alfy 156 mk1 RBR... z wielką płetwą z tyłu upolowanej dzisiaj koło Media Marktu w Rzeszowie :)
a ja dzisiaj wieczorem widziałem w Zamościu pod Macdonaldem chyba z 6 alf 166, 156 w kombi chyba 145 żółta i jeszcze ze dwie Czyżby jakiś spocik?
Tak spocik :-) trzeba było się przyłączyć.
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 156, mijaliśmy się dziś na Wyspiańskiego obok skrzyżowania ze Sportową :)
Pozdro dla Ludvigusa upolowanego u nas na osiedlu (wyspianskiego kolo szkoly na zakrecie) wczoraj kolo 18:00 :)
pozdrowienia dla:
srebrnej 156 RZ 26... widzianej ok 4:30 na skrzyzowaniu Rejstana z Obwodnica
bialej 75 RZE widzianej około 8 rano przy zjezdzie z malej obwodnicy na Zależe
czerwonej 159 RZ widzianej kolo Sędziszowa koło 9 rano
czarnej 156 FL napewno bez ramek bo z kwadratowa rejestracja z przodu RZ
Pozdro dla kolegi grantatowej 166 Weloo upolowanego dzisiaj koło 14 pieszo na rogu Jagielońskiej i 3-go maja. (niestety nie widział)
dziękuję i również pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla srebrnej 156 widzianej w Dębicy na Mościckiego :)
to chyba bylem ja - rowniez pozdrawiam i nie wiedzialem ze ktos z Debicy jest "zrzeszony w Korporacji" jak cos to mrugaj smialo kolego :)
pozdro dla AR 156 z wielkim skrzydlem rej RJA widzianej na obwodnicy Debicy wczoraj lub w poniedzialek, taki kremowy kolor
Pozdro dla srebrnej 156 widzianej dzisiaj na Załężu