Ja jednak dziś odpadam:/
Printable View
Ja jednak dziś odpadam:/
Mnie też nie będzie. Za późno się z tym ogarnąłem a nie ukrywam, że blisko niestety nie mam. Do tego jutro zaczyna się sejsa :mad:.. Następnym razem zawitają dwie 147mki w tym jedna bianco polare :)) Pozdrówki.
No to dzisiaj pasujemy a ja idę walczyć o miejsce parkingowe na osiedlu :D
Za tydzień 19:00 Tesco Gocław? hmm?
Jeżeli nie będzie żadnych kataklizmów to tak ;)
Za tydzień tez moge podjechac, podobno ma byc ciepło
jak lekarze pozwolą to i ja bym się wyrwał :) ale to jeszcze potwierdzę
Moja i pewnie jeszcze jedna 147mka w bianco polare też przyjadą :)
Kto wpada w niedziele ?
A może trochę wcześniej ten spot?? Mi zazwyczaj wieczory już od 19 nie za bardzo pasują więc może 17??
Też bym proponował wcześniej. Może przy ładnej pogodzie można na odkrytym terenie się spotkać.
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Jak będzie słoneczko, można pomyśleć o Narodowym albo Skarpie
Pogoda ma być ładna ale wtedy pod Narodowym to o 14-15 trzeba by się spotkać jak jest jasno.
Ja mogę się dostosować. I tak niedzielę mam całą wolną. Nawet lepiej jeśli wcześniej.
ja również mogę się dostosować ale proponuje pod dachem :P
Mi jest obojętnie :)
Można zacząć pod SN i się przenieść jeśli będzie kiepsko.
Będę miał, a jeśli spot będzie pod SN koło 14-15 to wpadnę na 100%.
To ustalone 15 pod narodowym :)
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
No i gitara
W ktorym miejscu pod SN? Innymi slowy od ktorej strony wjazd, bo zdjecia satelitarne pokazuja stan z przed 2 lat ;)
Wjazd ulicami: Siwca, Sokola i Zamoyskiego od Jagiellońskiej lub Targowej tak więc do wyboru do koloru, zależnie z której strony przyjedziesz.
spotkamy się na paringu przy stacji pkp ?
Tak
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Spokojnie Panowie, to nie parking pod supermarketem, duży jest co prawda ale pusty więc bez problemu się znajdziemy.
Andrzej, próbnik folii już jeździ w samochodzie więc na pewno nie zapomnę:)
Jak będzie zimno to zawsze można posiedzieć sobie w poczekalni PKP :D
Hehe, ja muszę pojazd naprawić najsampierw bo mi się przed chwilą tłumik wziął i urwał na Szczęśliwicach, obecnie wisi na sznurówce:laugh::dance3:
ja miałem zamiar zaczac uczestniczyc w spotach po kilku naprawach lakierniczych (poprzedni własciciel) ale do wiosny jeszcze troche czasu, i chyba nie bede czekał i podlece podrapanym sportwagonikiem :)
zapraszamy zapraszamy :) a kto w ogóle się dziś zjawi ?
Ładna pogoda, zjawie się
Ja też wpadnę
Jestem.
BTW, mówiłem że będzie ciepło, wiosna za oknem:)
Bede przejazdem, ale wpadne na 5-10 minut :D
Dzieki za spot! Cieplej to i więcej ludzi się ruszyło :)
P.S. Ja chce V6!!! :)
Załącznik 120574Załącznik 120575Załącznik 120577Załącznik 120579Załącznik 120581Załącznik 120582Załącznik 120583Załącznik 120585Załącznik 120586Załącznik 120587Załącznik 120589Załącznik 120591Załącznik 120592Załącznik 120593Załącznik 120594Załącznik 120595Załącznik 120597
Dzięki za spota !
Do następnego :D
Dzięki za spota. Fajne akcenty w postaci Bawarii oraz trzech sprinterów (w tym jeden na rolkach). :D Szkoda, że nikt tego nie nagrał :P
Dzieki za spota :)