Dziś wyjątkowo obfity dzień ;-) wpierw Waldi ok południa. A następnie przed 19, krzyżówka przy Leclerc srebrna gtv (Torino?).
Pozdrawiam ;-)
Printable View
Dziś wyjątkowo obfity dzień ;-) wpierw Waldi ok południa. A następnie przed 19, krzyżówka przy Leclerc srebrna gtv (Torino?).
Pozdrawiam ;-)
Pozdrawiam kolegę w 156 SW który pomykał dzisiaj z moją grafitową 156 na A6 w okolicach Szczecina (rejestracja FGW)
serath wszystko sie zgadza Pozdrawiam :)
Srebrne Gtv to na pewno ja, sorki za brak pozdrowienia, ale jechalem na strasznym wku.... rwie bo jakis luj obrabowal mi samochod;/ Gdybyscie widzieli podejrzane radio LG lac 5900 z pilotem i ramka od kokpitu Gtv oraz cb radio Merx 300M z ucietym kablem zasilajacym to prosze o info.
Pozdrawiam czerwoną 159 w sedanie na FZ z klubowymi ramkami - trasa: krajowa 22 (w stronę Wałcza)
To byłem ja :) - Fajnie spotkać przyjaciół na drodze.
.. i fajnie się tu odnaleźć :)
Hej machanie - odmachanie - trasa S-3 machanko do srebrnej 147 - kto to był ????
Niedziela ok. 17 - srebrna 147, krzyzówka Wyszyńskiego z Wiśniową (łapki były)
Wczoraj ok 17 na Wyszyńskiego (na wysokości Statoil'a) - chyba Waldi za mną (zdązyłem załapać się na światłach ;-) )
A dziś ten sam spot, GT na ramkach, machane/odmachane
Dokladnie serath w ostatniej chwili. Pozdrowienia :)
Dziś, Al. Zjednoczenia na wysykości TESCO, szara 159 SW. Pozdrowienia dla kierowcy
I również pozdrawiam.
Teraz wiem, że ta czarna 9-tka (FKR jeśli dobrze widziałem blachy) to Ty ;-)
A to również pozdrawiam sw na fkr jakieś kilka dni temu na trasie zg-ochla pomigała, a ze z refleksem u mnie kiepsko - co widać po poście - nie zdążyłem pomachac ;-)
Ktoś od nas czerwona 147 GTA w dziwnowie jest ?
Bo rejestracja F....
Mój ojciec jest w Rewalu 147 GTA ;)
Pozdro dla wiecznie ucieszonego Waldiego :) wczoraj na Batorego po 16:00
poprawiles mi humor po pierwszym dniu w robocie po urlopie :)
Również Pozdrawiam byly swiatla i łapki no i bardzo mnie to cieszy ze poprawilem Ci humor :) Do zobaczenia na drodze Alfaholiku :)
Pozdrowienia dla naszego kolegi "reportera" ze zlotów widzianego wczoraj :-)
Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla wszystkich mijanych dziś na S3 od Zielonej Góry do A4 a w szczególności dla kierowniczki ciemnej 156(9)ok.14-tej było zbyt szybko:P ale łapki i światełka były .
Miły akcent na trasie :).
Również pozdrawiam! ;)
Madmax, jak to możliwe? Ja tego samego dnia wracałem taką samą drogą ale do Wałbrzycha i nikogo nie spotkałem :(
Kilka razy zdarzyło mi się widzieć w Lubsku na ul. Warszawskiej parę metrów za przystankiem czarną 166. Ktoś z forum? :)
Wczoraj na wysokości eLeclerc srebrna 147 (ok godz. 17:05), łapka poszła.
Dzisiaj parę minut po 14skrzyżowanie Waryńskiego ze Staszica 147taka jak moja ale 5drzwi ;-) tylkd widziałem jak przeleciała ale pozdrawiam;-) ktoś z forum?
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Dziś ok 9.30 trasa Zielona Góra - Krosno, czarna 159 SW na FZI... Pozdrawiam kolegę od szybkiej przejażdżki :)
Dziś ok 8.00 rondo pod Castoramą - czarna 156 na ramkach (stałem parę aut z tyłu), kierowca w czapce ;-) - pozdrawiam.
Pozdrowienia dla Kierowcy srebrnej GTV widzianej dzis kolo 06:00 przy elektocieplowni.Fajnie ze moglismy chwile pogadac na swiatlach :) Torino mielismy jechac przepisowo hehe :) No na rondzie mnie odstawiłeś Git majonez :cool:
W Lubsku sporo Alf jeździ :) dzisiaj kilka 156 i jedną 166 mijałem, bez reakcji niestety... muszę sprawdzić gdzie stoją i zostawić wizytówki forumowe :)
Pozdrowienia dla Gosi z AR 147:) Dzisiaj 14:20 na Trasie Północnej Były łapki i światła :)
Milo Was bylo widziec :) 17;30 Torino na światlach na Westerplatte A jakis czas później Daro na ul. Batorego. Zdrówko :cool:
Waldi Ciebie jak zwykle fajnie widzieć - Zdrówko.
Pozdrawiam srebrną 147 na ramkach, widzianą dziś po 16 w okolicy Statoil / wyszyńskiego
Dzisiaj 11-12godzina srebrna 166 na ramkach wjeżdżała na ul. Jędrzychowską w ZG. Jechałem autem kolegi dlatego nie machałem. Pozdrawiam :)
Dziś ok 10;00 na trasie Zielona Góra - Nowogród Bobrz. Mijana ciemna ( granatowa ) oramkowana 147 ,były światła łapki jak być powinno ;) Serdecznie pozdrawiam
Dodano po 24 minutes:
Jelson pewnie to byłem ja lub żonka , w okolicy ciezko o srebrna 166 na rakach . tym bardziej ze to są " moje tereny "
Oramkowana 147 dzis Zielona Góra - Ochla byly swiatelka Pozdrawiam :)
Pozdrowienia dla seledynowej 156 na ramkach dziś w Świebodzinie na Piłsudskiego (przed 9).