No spotkanie udane chic ciezko czasem za Toba nadazyc:-D fajnie bylo Was poznac osobiscie i obejrzec gtv od srodka bo mialem pierwszy raz taka okazje:-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Printable View
No spotkanie udane chic ciezko czasem za Toba nadazyc:-D fajnie bylo Was poznac osobiscie i obejrzec gtv od srodka bo mialem pierwszy raz taka okazje:-)
No spotkanie spoko, nawet się uśmiałemXD teraz to tylko czekać na spota grilowego;]
Kurde szkoda, że nie miałem jak się z wami zobaczyć a sam gtv chetnie bym obejrzał. Może uda mi się na gryla zajechac chociaż na chwile. ;)
a co z miejscówką na grilla? bo chyba po to też sie spotkaliście żeby obadać ? :P jakieś foty ze spocika ? :)
Nie wiem jak tam daleko ale koło ślęży jest fajna miejscówka grillowa. Trin wie gdzie.
No tam gdzie ostatnio robiliśmy? luksus bym napisał;] ale jedlina ma taki klimat fajny, no i niedaleko park linowy
Park linowy? Byłem raz. Za stary na to jestem :)
Ja z dzieciakiem byłem, frajde miał :) swoją drogą dla dorosłych też są trasy ;>
Miejscówka może by się jakaś tam znalazła, lecz bez ławek ani stołu do tego by trzeba było kawałek dojść od zaparkowanych samochodów. Więc stwierdziliśmy, że Jedlina to dobra sprawdzona miejscówka dość nie daleko. Zastanawialiśmy też się na weekendem dokładnie, którego zrobić tego grilla by było nas jak najwięcej. Ogólnie spotkanie było bardzo udane Marconi trochę poszalał :D Teraz zostaje ustalić którego ten grill :confused:
Ja zawsze w weekendy mam nicki albo ranki. Caly marzec. Wiec mozna powiedziec ze sie dostosuje a w razie czego po prostu dojade do imprezy;-)
To którą niedzielę wybieramy, tą czy przyszłą ? :D
ja bym wolał tą :)
robotę kończę o 15
Teraz mam pierwsze zmiany, więc i mi by pasowało;] ale jak chcecie to przyszła też będzie ok. Mi zależy żeby ciepło było
Właśnie co do pogody prognozy dobrze nie wróżą :( w tą niedziele zapowiadają 5 stopni i deszcz ze śniegiem :/
No to odpada. Nawet nie ma co planowac. Mozemy na przyszla niedziele sie ugadywac. Bede po nocce ale co tam.
Do 12 - 13 się wyśpisz :D w prognozach z przyszłą też nie ma szału z pogodą, ale jak to prognozy długoterminowe słabo się sprawdzają :P
Można też poczekać na cieplejszą aurę i co za tym idzie większą frekwencję ;> mi tam się nie pali panowie, no chyba że was ciśnie:P
Mnie tez nie cisnie nic wiec mozna czekac na ciepelko!
Panowie maj się zbliża :D wyczuwam grilla !
Oj grill bylby swietny:-)
Ja tam jestem zawsze na tak;] nie ma to jak grill i dobry plener...
Jako miejscówkę, stawiałbym Jedlinę :)
Czemu tak daleko? :P synek mi się zmęczy za nim dojadę :sarcastic:
mi miejscówka jest obojętna, nawet bliżej ząbkowic, ziębic może być ;]
I ja bym się gdzieś przejechał :pleasantry: