To bedziesz jechal pierwszy a my za Toba:).
Wysłane z mojego Nexus 4
Printable View
Robi się miazga :) u mnie coś łącznik elastyczny szaleje i coś tam popierduje z jego okolic... Akurat teraz, nie mam nigdzie najazdu żeby zobaczyć co to jest a na lewarku się trochę boje. Ale i tak będe
A miejscówka jest zarezerwowana w tej Harendzie i czy wiedzą, że przyjedzie tak liczne grono na obiad ? Bo trochę była by lipa jakby każdy zamówił i potem byśmy czekali po 40 min na danie :D
Spooookojnie jak ja coś organizuje to myślę o wszystkim :D pisałem do nich maila miesiąc temu i zapewnili że czekają na nas :) tam są 2 lokale, jeden restauracja a drugi /ten co jest na zdjęciu/ taki bardziej turystyczny. W założeniu idziemy do restauracji ale jak będzie nas 100 to pewnie wszyscy na raz nie zjedzą :P ale spokojnie, mamy czas :)
Velka też zmień na pewniaka :)
O rety. Robi sie zajefsjnie. 20 aut? Masakra. Juz nie moge sie doczekac;-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Walbrzych proponuje spotkanie na lotosie o 11.20 Spokojnie mozemy pojechac razem na miejsce slotkania grupowego:-)
Dopisz mnie kolego ;)
Wrocław, jedziemy jakoś razem?
Jasne możemy się ustawić jakoś. Ja jadę od wschodniej strony więc teoretycznie pasuje mi każde miejsce spotkania bo i tak muszę cały Wrocław przejechać.
Jestem jak najbardziej za zbiórką w Świebo na tesco :) o 11 możemy się tam spotkać i jedziemy na Świdnicę :)
Mi by bardziej pasowało jechać przez Modliszów :D Ale zrobię wyjątek :D
przyłączam się do ekipy wrocławskiej :) Może tradycyjnie pod mostem?
To ja z miłą chęcią dołączę do ekipy wałbrzyskiej
Pogoda się buntuje na niedzielę, sobota słońce a niedziela kiszka i deszcz. Ale to się jeszcze pewnie zmieni do weekendu
Wrocław, 10:30 pod mostem milenijnym ? Tam gdzie spoty?
Też akurat będę jechał z Wrocławia. Wjazd pod ten most to jest od ulicy Wejherowskiej? Pytam, bo nigdy nie było mi dane być tam :D
Co by nie było będzie elegancko:) już się doczekać nie mogę...
Tak, wejherowska tam przed ostatnie przęsło parking, znajdziesz nas ;)
Ja już zacząłem wielkie przygotowania. Jutro do elektryka, potem wygłuszanie dachu, malowanie podsufitki, regulacja szyberdachu, ogarnięcie wydechu, bo gdzieś ostatnio nim walnąłem i się rozszczelnił, wygłuszenie przednich drzwi i może wymiana foteli :D Zobaczymy co uda mi się zrobić do niedzieli :lol:
A więc ustalone. Wrocław spotyka się o 10.30 pod milenijnym tam gdzie zawsze.
a jakies 166'tki zawitaja poza mną?:)
I czy ktoś mysli nad jakimś sprzetem do nagrywania video? Fajnie by było zapisać w pamięci ten spocik :)
Videorejestrator w komorce w standardzie HD wada to okolo gidzina max poltorej z przejazdu...
Ja wezmę aparat, też nawet fajne filmy kręci tylko by trzeba było gdzieś kartę 16 gb (nie posiadam) no i pozostaję kwestia przymocowania.
I myślicie że 2h filmu z wideo rejestratora kręcącego non stop to samo auto od tyłu, będzie ciekawy ? :D tu chyba raczej chodziło o kogoś kto ma kamerę i pokręci moment jak będziemy wyjeżdżać w trasę tak aby sfilmować każde auto, dalej jak zajedziemy do Harendy, nakręci coś z parkinu itd. i w to ewentualnie wplecione krótkie fragmenty z trasy :)
Typowego filmu 'drogi' nie oczekujemy :D
Mowie tylko co mam;-)
Kazdy cos tam nakreci fonem czy czyms innym i sumujac bedzie niezly filmik;).
Ja mam świetny sprzęt do nagrywania filmów ;) Takżę dam rade, furman będzie na miejscu pasażera to będzie się wyhylał i robić jakiś ujęcia :D Tylko będę musiał czasami Was wyprzedzić, żeby jakieś ujęcia na zakrętach porobić etc.