Również jutro jestem ;)
Printable View
Również jutro jestem ;)
Bella znów pokazuje rogi ale przyjadę, tylko że będę jak coś dopiero po 19 max do 19:30. Jeśli ona nie da rady to przyjadę roverem.
To co dziś spotkanko?
Sent from my Lumia using Tapatalk
Dzisiejsze spotkanko aktualne jak najbardziej :)
Będę na 19 a może przed
Wydrapane na potłuczonej Lumii
oks :P stajem pod kebabem
Gdybyście się sprezyli byłoby ok
:D bylo mowione na 19 wiec na 19 bylem hehehe :D
ciekawe gdzie nasz kolega czerwony 156 na rameczkach sie podziewa ;P
Wracając do domu jakiś passat b7 czy coś ram próbował się ścigać po 3 próbie jechał grzecznie za mna:)
Haa siedzę aktualnie w DE , będe dopiero jakoś między 17 a 21 lipca w Zgolu;)
No to jak by co to zrobimy kolejne spotkanko jak będzie kolega w zgc ;) A co do Karpacza to niestety imprezę odwołali.
czemu odwolali? ja i tak bym nie jechal, za gorąco... wole nad wode :D
Jakieś problemy z zabezpieczeniem imprezy http://pfd.org.pl/
Za późno złożyli informację dla policji 3 dni przed zamiast min 30. We wrześniu kolejna impreza w Karpaczu spod znaku driftu.
lipa hehe. Ja nie jade do wroclawia na zlocik, pracuje to po pierwsze a po drugie jakos nie chce mi sie dralowac 160km na grilla... myslalem raczej ze od bedzie sie cos w takiej okolicy zeby nikt nie musial jechac 150km a zeby tez wiekszosc nie miala 5min do miejsca spotkania... ;x
No trochę daleko jak na samego grilla, nie mówię że zła miejscówka w tym wro bo nawet dobra ale myślałem że będzie to raczej coś w stylu że może najpierw coś do pozwiedzania, żeby przynajmniej opłacało się jechać te 150-200km, jakaś fajna ciekawa okolica i później grill, zawsze by można było coś takiego zaproponować bo tak na samego grilla to równie dobrze możemy się w zgolu umówić albo na berzdorfer see pojechać i tam zrobić hehe ;)
kiedy nastepne spotkanko?;) kolega czerwonej 156 powrocil juz?:P
No własnie na kiedy coś ustalamy? kolega stronę wcześniej pisał że niby będzie pomiędzy 17 a 21 lipca. Jeśli rzeczywiście kolega będzie to może w piątek? ;)
Jak na razie każdy weekend mam zajęty jeśli w pt to wieczorem.
to co robimy jutro jakieś spotkanko? o 19? ;)
Moge. Tylko trzeba inne miejsce ; d
tak myślałem że może na tym parkingu przy starym dworcu pkp, co wy na to? xd
Tam kolo maca? Moze byc. Widziana 156 czerwona, obowiazkowo na spotkanie albo nastepnym razem oc nabije :D mam mase do malowania :D
Pomyślcie i ustalcie coś ja zobacze wieczorkiem co naskrobaliście a tymczasem bede na basenie w Zgolu;)
To co panowie dzisiaj o 20 na parkingu przy starym dworcu pkp (koło macdonalda)?. Do 19 czekam na odpowiedzi, jak nie no to innym razem :P
Od dzis kazda alfa ktora mi nie odmacha lub nie pojawi sie na spocie dostaje na szybe karnego kutiego o srednicy 26cm ; D juz jest kandydat pierwszy co to staje na drodze na warszawskiej xd
P.s jak ktos bedzie marudzil to dokladamy wycieraczki z extra poslizgiem zwanym kropelka. ; D
Niedziela godzina 20.00 spot na starym dworcu kolo mc donalda. Obecnosc wszystkich ktorzy pisali w temacie obowiazkowa! Naklejki czekaja ; D
Hehe ;D
Kolega 156 zyje czy sie utopil????? :D
Chętnie naklejkę przyjmę ale się musisz spieszyć bo za parenaście godzin alfa będzie już w garażu na ulicy XXX :D
Co do 20 w niedziele , o tej porze myślę że będę już na miejscu znowu w DE.
Proponuję coś między 7 a 10tym sierpnia ale tak na fest tym razem;)
p.s przyjmę każda kalkomanię najchętniej sticker bomb :D:D:D
A moze zrobimy cos jutro o 10 rano o ile jeszcze kolega bedzie w zg? A i kolega czosnek pyta gdzie kolega dzisiaj alfa parkowal bo mial fajna naklejke ale czerwonej alfy nie widzial heheh ;)
Wysłane z mojego GT-I8160
Jak jestem w PL to zawsze parking ten sam kto jeździ po Zgolu to wie haaa:P:P:P
Niech stanie tylko ta alfa pod apteka obok orlena kiedys :D ci z kropelka dam naklejke na cala szybe bedziesz skrobac troche xD haha mnie miedzy 5-15 sierpnia raczej nie ma bo jade nad morze na tydzien xd
Siema. Kto chetny na spotkanko w piatek okolo godziny 20???
Ja chętny ;)
Szkoda ze tylko my zawsze chetni xd trzeba naklejac chyba naklejki ;>>>
Chyba trzeba bedzie zacząć wybierać się do jeleniej na spoty ;) co do naklejek to albo to albo wizytówki z forum bo ze zgc na forum jest nas 2-3 a alf w zgolu z dnia na dzień tylko przybywa xd
Nastepna 47 fl jezdzi kuz....... chyba wyjade niedlugo 59 bo tylko 2 na dzg xd jedna sw jezdzi na gorlitz xd
Ja mam teraz II zmianę. W sobotę mam imprezę także jak coś jestem wolny dopiero w nast weekend
Ja w nastepny weekens juz pracuje a od 5 mam urlop i wyjezdzam ; p wiec jak nie w tym tygodniu to ja moge dopiero za miesiac ; p
Jest sporo alf w ZG róznych ale mało kto sie interesuje tak mocno jak my;)
Co do Jeleniej to wspólny wypad nie byłby zły;)