Zgorzelec to kawałek, poczakam na wypad do Wro ;)
Printable View
Zgorzelec to kawałek, poczakam na wypad do Wro ;)
Pogoda dopisuje, ale Karpacz w ten weekend.. Oby do przyszłej soboty sie słońce utrzymało !:)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak, tak, wiem że Karpacz, właśnie mówię o 12 :)
W ogóle ja chce już cały czas by było ciepło, mam dość zimna ;P
No to jest nas conajmniej dwoje. Ja tez mam ochote sie wygrzac. Jesli 12 bedzie zlot to biore urlop. No chyba ze znow sie ktos rozchoruje:'(
Ja to codziennie tamtędy przyjeżdżam rowerem i już mnie cholera bierze na myśl jak długo jeszcze trzeba czekać na nasz zlocik...
Oby tylko frekwencja to wynagrodziła :)
Swoją droga jest małe "ale"... Na wale jest taki mały, niewinny znaczek z czerwonym okręgiem na białym tle (tzw. "Zakaz ruchu w obu kierunkach") z dopiskiem, że to droga powodziowa/pożarowe czy jakaś tam inna :p
Wędkarze zjeżdżają na dół, wiec albo ryzykujemy albo stajemy wzdłuż płotu jeden drugim, albo rozbijamy miejsce na drugim koncu wału (zaraz pod Mostami Warszawskimi)...
Jakieś propozycje ?:)
Ja ostatnio na znaki nie patrzę :P nie wiem co mi się dzieje :) hehe
Ale swoją drogą niech większość zdecyduje :) bo będziemy w większej grupie to inaczej wygląda ;)
Rezerwuje wlasnie urlop. Wiec jak pogoda bedzie dobra i zlot sie odbedzie to moja obecnosc potwierdzona!
zaprosimy drogówkę alfa 159 i mozemy stawac na zakazach:D
Czyli 12.07 uzgodniony? Szkoda, że nie 2-dniowy:(
Taa, musiałyby raczej walić pioruny itp by się nie odbył :) Szykujcie prowiant :D
Jestem ja, edhel i kto? W sumie to nawet na dwie alfy to i tak przyjade.
Ja naliczyłam chętnych 17 osób a ile z tego będzie?? Dawajcie znać, kto reflektuje na 12 lipca :)
Ja jestem na 100% jako pseudo organizator :D
Lista;
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4)
5)
Wpisywac sie!
Lista na 12-go lipca
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5)
Lista na 12-go lipca
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
Lista na 12-go lipca
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
Ja biorę jednego małego grilla, zestaw do badmintona na wszelki wypadek, gdyby ktoś chciał aktywnie spędzić czas i jakieś koce jakby komuś tyłek mocno kleił się do ziemi :D
Będą potrzebne kolejne grille + oczywiście każdy prowiant we własnym zakresie :)
100m dalej jest LIDL, więc akurat z prowiantem nie będzie problemu :)
Ja oczywiście (o ile posiadam jeszcze) węgiel i rozpałkę też wezmę, ale myślę, że jak ktoś ma to nie zaszkodzi zabrać :D
Pytanie zasadnicze: czy umawiamy się tak jak pierwotnie plan zakładał - na cały dzień i korzystamy z pięknej pogody, czy tylko kilka godzin popołudniowych ?
Osobiście jestem za rozpoczęciem już od 10-12 zanim tam się zrobi tłoczno, bo przy dobrej pogodzie będzie ciężko z miejscem popołudniu.
No w sumie :) Można i wcześniej niż popołudniem się spotkać. Może nie aż tak rano, ale jestem za :)
Okoloce 12 bylyby ok jak dla mnie:-)
Zawsze możemy zacząć o 12 i zając miejsce, a kolejne osoby będą dołączać do nas :)
Miss mokrego podkoszulka:-D
U mnie na razie trwają konsultacje z narzeczoną :D co do rozrywki można pograć w bierki rozgotowanym makaronem pod wodą :D
edhel przyjedzie z obstawą i po zawodach :D
W sumie pomyślę czy z pracy jakiś sprzętów nie wypożyczyć do gry, np. boiska do siatkówki :)
Póki co drugi grill poszukiwany...
Gdzie i kiedy ten spot grilowy? pogubiłem sięXD
Kilka postów wyżej jest mapa z walami nad Odra koło Mostów Warszawskich :)
aha tam... no bardzo fajna okolica:) dziś coś organizujecie?
o ile pamiętam to post 32 i okolica
To już wszystko wiem:
Lista na 12-go lipca
1) Edhel
2) Tallmen
3) psotnik
4) flatbeet
5) mac!ek
6) marek230482
7) Trin
No i ladnie. 7 osob to juz jest z kim pogadac:-)
Jeszcze Ci się powinni zgłosić, którzy się deklarowali na pierwszych stronach :)
Mamy 7 osob wiec przynajmniej wiem ze nie bede sam na tych walach siedzial:-)
Lepiej trzymajmy kciuki za pogodę.