Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 166 zaparkowanej w okolicach stadionu w Gdyni :) Ładna sztuka :)
Wysłane z mojego SM-G318H przy użyciu Tapatalka
Printable View
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 166 zaparkowanej w okolicach stadionu w Gdyni :) Ładna sztuka :)
Dziękuję, to moja
Pozdrowienia dla Czarnej GT na wysokości BOŻE POLE, jechała od strony Gdańska na Słupsk.
mrugnięte w moją stronę w ramach pozdrowień, ale nie zdązyłem załaczyć światełek - "pomachałem" awaryjkami.
Pozdrowienia dla 159 sw Giorgio titano rej GBY na ramkach, przed chwilą w Bytowie
Pozdrowienia dla miłego pana z czarnej 159 SW 2.2 chyba ti na gdyńskich blachach i włoską flagą na tylnej podkładce rejestracji. :D Widziany dzisiaj na morskiej na chylonii, był kciuk w górę i odmachanie ode mnie. :P
A ja z kolei pozdrawiam kolegę z Alfy GT na blachach GTC, który jako jedyny pozwolił włączyć mi się do ruchu w rusocinie:):)
Pozdro dla 156 SW na GMB w klubowych ramkach widziana na rondzie w Szczytnie war-maz.
Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 159 na ramkach skrecajacej przed chwilą z Jana Pawła II w Olsztynska :)
Pozdrowienia dla kierownika szarej 159 mijanej dzisiaj rano Piłsudskiego w Gdyni, było migane oraz dla czerwonej Giulietty na SB widzianej po południu ;)
Pozdrawiam "serdecznie" CZERWONE GT GPU...to co zrobiłeś na Celbowskiej.....włos się jeży na głowie.Gdybym nie uciekł na lewo to byś na mnie się roztrzaskał...w sezonie tak Ci się spieszy???Wstyd.!
Pozdrowienia dla czarnej GT stojacej przy Olivia Business Centre ( Olivia Four dokladnie ) - super Felgi ;]
Dzięki za pozdrowienia :) Trochę nie umyta, ale jakoś daje radę.
Pozdrowienia dla czarnej 159SW GD 501FW jadącej wczoraj wieczorem Obwodnicą południową.
Halo sztum, często w Malborku widzę Alfę 156 poliftową w sportwagonie na GSZ, w godzinach "pracujących" stoi na ul. sienkiewicza i jest oramkowana. Właściciel urzęduje na forum? :)
Kaju88, właściciel urzęduje na forum :) Bella na sztumskich blachach, ale na stałe wraz ze mną stacjonuje w Malborku:cool:.
Bardzo często widuje to auto, czasami nawet się z nim mijałem, ale nie machałem, bo jechałem akurat innym autem :D
Codziennie dojeżdżam do pracy w Elblągu, także okazji pewnie dużo jest. Chociaż, ja tam uważam, że moja bella to niczym się nie wyróżnia, ładniejsze w Malborku widuje :) Co do machania, to staram się każdej mijanej AR machnąć, chociaż czasami widać po kierowcach, że dziwnie na to patrzą :d
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej GT na bełchatowskich rejestracjach, która stoi u mnie pod blokiem już od kilku dni ;)
Załącznik 215331
Zmieniłem pracę, przyjeżdżam pierwszego dnia, a przed wejściem stoi ładna GT :)
Potem przeszedłem się na spacer a za rogiem 166-tka.
Obie na ramkach alfaholików.
Podpowiem, ze akcja rozgrywa się na ulicy Łużyckiej w Gdyni.
POZDRAWIAM !!
W gdyńskim mordorze parę skarbów można znaleźć :D
czarna 166 z blachami GD i ramkami forumowymi?
Często stoi taka między Saniporem a łużycką 2
ładna :)
Tak jest, to właśnie moja Alfa[emoji1]
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
Wpadnij kiedyś do mnie do Rumi. Zagłębie włoszczyzny dosłownie. W okolicy mojego kwartału (jeżeli tak można nazwać te domki) jest 156, 159, MiTo, Julcia i dwie 166 (moja i jakiś TS). A w całej Rumi są jeszcze 145, 146, kupa 156 (głównie SW), jakieś Gtv, jeszcze jedna 166. Była też 156 GTA (srebrna), ale nie wiem co się z nią stało. Jedna 156 trafiła na złom jak właścicielowi pod kościołem strzeliła panewka i korba wyszła bokiem razem z olejem.
Czasami do kogoś z rodziny przyjeżdża Maserati 4200 GT i żółte Ferrari.
Niestety żaden wóz nie ma klubowych ramek, poza moim :(
Pracuję w budynku 6A.
Ja drugie. A Ty?
To mielismy kilku alfaholikow na Luzyckiej ;) Moja GT swego czasu tez tam stawala :< Widywalem tylko czerwona GT niestety.