A ja bez numeru na Zlot jadę tak zadecydował organizator bo po prostu ich zabrakło i mogę stanąć z wami, albo się złapię z chłopakami jadącymi S8 na węźle Bemowo albo spotykamy się na parkingu w Jankach po ósmej, pozdrawiam
Printable View
A ja bez numeru na Zlot jadę tak zadecydował organizator bo po prostu ich zabrakło i mogę stanąć z wami, albo się złapię z chłopakami jadącymi S8 na węźle Bemowo albo spotykamy się na parkingu w Jankach po ósmej, pozdrawiam
duza część uczestników jedzie jako Goście i nie dostanie identyfikatorów, stad moja podpowiedz, Pablos :)
proszę Szanowne Koleżanki i Kolegów, zebysmy byli w Jankach ok 8.15, by na spokojnie się ustawić i ruszyć o tej 8.30. nauczeni doświadczeniem z Czerwińska :D pamiętajmy, że jedziemy na kilka kamerek i warto to dopracować :)
btw: ktoś podliczył, ile nas startuje wspólnie z Janek?? to dla mnie ważne info.
była lista ale uciekła niektórym jak zwykle ;)
1. Imć
2. Jaso
3. Zmianowy
4. Juro
5. Devilwawa+Krasnal
6. brozek
7. rzelich
8. Shorty10
9. ArcoMancino
10. Flix
11. Tofik21
12. kozi_Lukasz
13. c5tourer
dopisac się !
1. Imć
2. Jaso
3. Zmianowy
4. Juro
5. Devilwawa+Krasnal
6. brozek
7. rzelich
8. Shorty10
9. ArcoMancino
10. Flix
11. Tofik21
12. kozi_Lukasz
13. c5tourer
14. .piotrekw.
1. Imć
2. Jaso
3. Zmianowy
4. Juro
5. Devilwawa+Krasnal
6. brozek
7. rzelich
8. Shorty10
9. ArcoMancino
10. Flix
11. Tofik21
12. kozi_Lukasz
13. c5tourer
14. .piotrekw.
15. majeczka + dodatkowa alfa gratis :)
16. ernest159 :)
zabieramy grilla ? i jakieś żarełko ? ma być łądna pogoda zrobimy mały piknik :)
A o której chcecie robić grilla bo będę do około 13, ale coś bym zjadł bo na kanapkach to mi się nie widzi
to może na spocie się dogadamy bo teraz przeglądałem stronę i tam jakiś dział cateringu jest :P
Mnie dzisiaj nie ma bo nie mogę myślę że na takiej imprezie będzie jakieś cateringowe jedzenie na pewno muszę coś mieć bo jadę z małą córką na zlot i koło 12 coś musimy oszamac, o 13 ruszamy do rodzinki na chrzcin, decydujcie ja jestem za grilem koło 12 jakieś kiełbaski i już więcej nie ma co
Tez myślałem cos o grillu wczoraj. Nie wiem tylko czy na terenie spotu będzie
mozna cos zrobić.
Tak czy inaczej jestem za grillem, bo do tej 15-16 od rana będziemy umierać z głodu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Qbas wrzucił mapkę terenu: http://2014.forzaitalia.pl/mapka-terenu/. I są zaznaczone tam "stoiska kulinarne", więc z tym grillem różnie może być.
Jakie grille ??? - jajo na twardo, herbata do termosu i kanapki :P:P:P
A tak na poważnie to 2 lata temu było stoisko z kiełbachą itp. itd.
bedzie co zjesc na miejscu w ciagu dnia, jak bedziecie koniecznie chcieli swojego grilla to jakos na parkingu sobie poradzicie ale szkoda zdeowia moim zdaniem, bedzie dobre jedzenie w dobryc cenach serwowane przez palac
Qbas jak z tym parkingiem jest? Parking dla samochodów włoskich jest, ale w sensie tylko dla tych zapisanych, tak?
To nie bierzemy grilla ;)
Aktualna lista "Warszawskich Alfaholików" :
1. Imć
2. Jaso
3. Zmianowy
4. Juro
5. Devilwawa+Krasnal
6. brozek
7. rzelich
8. Shorty10
9. ArcoMancino
10. Flix
11. Tofik21
12. kozi_Lukasz
13. c5tourer
14. .piotrekw.
15. majeczka + dodatkowa alfa gratis
16. ernest159
17.koskar
18.Pablos 1987
19.sagat
20.klaku156
21.wheelerwasp02
22.drpeter
Bez Jaso.
wloskich - wszystkich, jak ktos nie chce wielkiej kwoty 30 pln na gadzety wydac to juz nie bede zmuszac ;)
Aha rozumiem.
hehehehe no way :) trzeba zaufać :)
słuchajcie,grilla mam jakby coś w bagażniku, wungiel tyż :D
ale chyba będzie co zjeść na miejscu, zrobimy sobie małe wesele i ogarniemy nawet jakiś wspólny stół :D
pamiętajcie,by dać radę i być punktualnie do max 8.30 w Jankach :D
ps. 'jankowa niespodzianka' potwierdzona przed 5 minutami :D do jutra!!!
dla jadących z Białołęki.
mapy google podają że czas przejazdu z konwaliowej na parking w jankach wynosi 25-30 min
o której ruszamy z konwaliowej ? 7:45-50 ?
wysłane z mobila
Ja 7:30 wyjeżdżam z targówka.
Jeszcze pytanie, ma ktoś może zbędną kartę pamięci? W kamerze mam 8GB a przy tylu filmikach i zdjęciach co porobiny moze to być mało.
Jakby ktoś miał to niech weźmie, ja potem tylko zgram na kompa i oddam na następnym spocie :)
A i pogodę będziemy mieć ładną:
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...014/09/158.jpg
shorty będziesz miał CB ? i pewnie jedziesz s8
wysłane z mobila
No niestety cb nie mam, a jadę al. Krakowską przynlotnisku i dalej prosto
Też mi się wydaje że to najprostsza droga, tym bardziej z Targówka.
Aha, ja gdzieś mam 2GB jakby Cie interesowało. :D
Aha, tofik nie lepiej dla bezpieczeństwa 7:30?
Koskar, weź jak możesz te 2GB. Najwyżej nie uzyjemy ale dobrze mieć, Zmianowy tez bym prosił :)
O tej godzinie w sobotę korków nie będzie, wiec pojadę sobie chyba tak jak planowałem, zobaczę jeszcze.
pewnei chłopakom ze 20min zajmie przelot :)
Panie i Panowie, potwierdzenie od organizatorów zlotu - wszystkie włoskie cuda, nawet te niezapisane, parkują na parkingu ITALIA! nie na parkingu dla gości.
widzialam, ze grupy spoza wawy dopytują,wiec rzucajcie dalej, także na alfaholicy.org na fb.
To ja o 7:30 będe czekał na BP na konwaliowej :) do zobaczyska :)
Przygotowana do Forzy - umyta już i nowe scudetto zamontowane.
Wyśpijcie się i do zobaczenia jutro!
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=144583&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=144584&stc=1
32 GB mi się gdzieś zapodziała ale wezmę 16 GB
Shorty chcesz samo micro SD czy też przejściówkę na SD ?
Przejściówek to ja mam chyba z 5, samą pamięć :)