Koledzy ja kupowałem te ledy za 5zł i u mnie w dzień już to świeci dosyć mocno. Ja sam twierdzę że dają lepsze światło niż nie które światła do jazdy dziennej.
Printable View
Koledzy ja kupowałem te ledy za 5zł i u mnie w dzień już to świeci dosyć mocno. Ja sam twierdzę że dają lepsze światło niż nie które światła do jazdy dziennej.
Panowie montować te ledy do wnętrza i dawać zdjęcia bo jestem nastawiony bardzo na zakup. :)
Moje ledy do wnętrza przyszły wlasnie dzisiaj, monaz w przyszłym tygodniu, fotki tez.
W drzwi wkładaliscie ledy z 3 diodami czy z 4? W opisie tego zestawu VIP jest napisane,że w drzwi maja być te z 4 diodami a ja wsadziłem z 3 :-) Tak jest raczej poprawnie.
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka
Już zamontowałem wszystkie i jedna mi została a ta do bagażnika była zbyt mała i musiałem podginać sporo blaszki.
Po bokach trzeba podgiac blaszki
Dodano po 3 minutes:
Jestem ciekaw czy Tobie Ernest będzie pasował led w bagażniku. Mi chyba dali do SW :-(
Pablo sprawdzałem tą żarówkę w bagażniku i także mi nie pasuje :(
Na bank to jest zestaw SW:-( Podgiałem troche blaszki i wsadziłem tą krótszą a jedna i tak mi została wolna bo weszło tylko 8 ledów. Pewnie w SW mają dwa światełka w bagażniku. Ale trzeba przyznać,że efekt extra!!!!
Panowie, gdzie te obiecane foty??
Właśnie mi przypomniałeś:-)
Chętnie bym do siebie założył ten komplecik, ale czy ktoś pisał do sprzedawcy w sprawie różnicy oświetlenia bagażnika SW vs Sedan ??
Ja pisałem i kazał mi odesłać tą jedną to wymieni.
Dokładnie:-)
Witam Panowie! Czy moglibyście nam pomóc w realizacji następnych zamówień? Sprawa jest prosta, potrzebujemy różnic w oświetleniu pomiędzy Sedanem a SW. Chcę wykonać jeszcze inne opcje do tego modelu i potrzebuję pewnych informacji. Wkrótce zapraszam na sklep po nowe zestawy!
Różnica jest taka,że w sedanie wchodzi do bagażnika jeden dluższy led a do SW dwa krótsze.
Czy ktoś podpowie jak dostać się do żarówek w daszkach przeciwsłonecznych? I od razu jakie tam są żarówki?
Xcar24.
Proponuję zrobić kompletne zestawy bo w aktualnie oferowanych przez was do pełni szczęścia brakuje postojówek, oświetlenia schowka, daszków przeciwsłonecznych oraz tablicy rejestracyjnej.
Specjalnie dla was będą zrobione! Już nad tym pracujemy :)
To czekam :)
Jeśli możesz to napisz mi jakie żarówki idą do daszków i do schowka?? w zamian rabat 50% za cały taki zestaw!
Już widzę ludzi jak lecą jak dziki do swoich Alf, żeby dostać rabat :)
Ja bym chciał wtrącić swoje 3 grosze, moim zdaniem żarówki do świateł postojowych oraz oświetlenie tablicy powinny być opcją, gdyż w przypadku postojówek takie rozwiązanie jest niehomologowane.
możemy zrobić zestaw taki jaki będzie chciał dany klient, co do homologacji to sprawa wygląda tak że żaden miś nie patrzy na żarówkę tylko na lampę. żarówki LED nie są zakazane w postoju czy w oświetleniu tablicy. Sam jeżdżę na postojach ledowych i nigdy nie miałem żadnych problemów ani na kontroli ani na przegladzie.
Racja, zgadzam się w 100%. Są jednak ludzie (np. ja choć zastrzegam sobie zmianę zdania :D ), którzy wolą zostać przy standardowym homologowanym oświetleniu zewnętrznym. Kiedyś mogą zacząć się czepiać- teoretycznie.
A ja tylko podpowiadam :)
Pewnie nie jednemu się przyda...
Postojówki: 2x LED W5W 5 SMD CAN BUS - 5 led pasuje do Xenonu lub żarówek typu Osram NightBraker
Podsufitka przód: 1x LED C5W 6 SMD CAN BUS 42mm
2x LED W5W 5 SMD CAN BUS
Schowek: 1x LED Boczna W5W 6 SMD CAN BUS
Podświetlenie w drzwiacz przednich: 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS
Podsufitka tył: 2x LED W5W 5 SMD CAN BUS
Bagażnik: 2x LED C5W 6 SMD 36mm
1x LED C5W 6 SMD 39mm Do sedana potrzebujemy tylko tą jedną żarówkę!
Podświetlenie tablicy: 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS
Daszki przeciwsłoneczne: 2x LED Boczna W5W 3 SMD CAN BUS
Zapraszam Cię na sklep internetowy www.xcar24.pl specjalnie dla ciebie 50% rabatu na ten właśnie zestaw! już za ok 2 godziny ukaże się w ofercie! napisz do mnie email
Mam propozycję do Xcar, skoro przy zakupie dajecie 10% to oszczędźcie nam wymiany kuponów między sobą i poprostu zróbcie rabat 10% na zestawy do Alf na Hasło Alfaholicy.org :)
tak też jest zrobione;) tylko kod rabatowy troszkę się różni się od formy którą zaproponowałeś :)
KOD RABATOWY TO - forum-alfaholicy
Ja kupiłem o dzień za wcześnie i się nie załapałem na rabat:-/
http://xcar24.eu/pl/c/DO-WNETRZA-SAMOCHODU/12 ZAPRASZAM!
Na prośbę SpoON'a dzielimy rabat na 3 pierwszych klientów!
DLA 3 PIERWSZYCH RABAT 15% NA CAŁY ASORTYMENT!
KOD: alfaromeo15proc
czyli teraz zamawiając ten najtańszy zestaw dostanę nie 10 tylko 15%??