Oczekuję ich w pierwszej połowie listopada :)
Printable View
Wczoraj otrzymałem takie oto zdjęcie :) Breloki w weekend powinny pojawić się już w ofercie sklepowej, dziś paczka powinna do nas dojść, jutro porobię zdjęcia, w weekend wrzucam na sklep :)
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2014/11/34.jpg
Zapowiada się nieźle :-) Brelok środkowy i ten na samym dole maja ten sam odcień skóry czy doszedł jeszcze jeden kolor do oferty? :-)
Czerwony mój.
Piękne, nie mogę sie doczekać :)
Jaka kwota ? :)
ja chce!!!! wiesz moze ile za wysylke do Irlandii? moze namowie chlopakow i zamowimy wiecej!
Jeżeli zbierzesz więcej osób to możemy pomyśleć o jakiejś wysyłce za granicę pod jeden wskazany adres bo szczerze gadżetów ze sklepu klubowego za granicę jeszcze nie wysyłaliśmy. Owszem szły koszulki czy polary ale to był rzeczy wysyłane nie przez nas, czyli nie przez osoby które prowadzą oficjalny sklep z klubowymi gadżetami.
No to teraz będę cały weekend siedział na sklepie i odświeżał co minutę, żeby zdążyć:-P
ja bede zamawial na adres w PL bo bede w Polsce pod koniec miesiaca :D mam nadzieje ze starczy ich ;)
I jeden czerwony dla mnie proszę : )
Zoltan no załamać się można...
A breloków ciągle nie ma na stanie sklepu :P
czatuje wlasnie na nie ;)
Dziś będą na pewno, mam je u siebie już od rana, zaraz będę robił zdjęcia :)
Kozackie na maxa są :D :D
Heh Flatbeet, umiesz podgrzać atmosferę ;)
Szybciej :P!
On to robi specjalnie ;) buduje napiecie....
cholera nie da sie karta placic :/ mozna prosic o dane do przelewu? bic iban itp?
Mam mam zamówiłem kolor rosso - będzie ładny komplet ze smyczką i etui na dokumenty oraz ramkami łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Przesyłka tylko kurierem??
Kupione! Breloki od kilku godzin w sprzedaży, a sporo już sprzedane...
Kupione :cool: etui mam teraz brelok:cool:jest moc.
Pozdrawiam.
Jo, zamówione nawet dwie. Ciekawe, czy czerwony będzie taki słitaśny jak na zdjęciu :D
Podwójny post
Co to do cholery za "ankieta"?
"Czy jesteś zainteresowany kupnem breloka ?"
I do wyboru odpowiedź TAK...
Ankieta ma na celu sprawdzenie preferencji kolorystycznych. Jeśli ktoś nie jest zainteresowanym, to nie głosuje, chyba to jest logiczne. Może nie jest skonstruowana w pełni poprawnie od strony teoretycznej, ale chyba nie jest to w tym wypadku potrzebne, prawda?
no i dostal krakowska borowke ;)
ja zamowilem dla siebie i kolegow lacznie 6 brelokow :) 4 czerwone i 2 brazowe :) przy okazji wzielismy ramki :)
Nie wiem czy słowo debilizm będzie odpowiednie na określenie niektórych forumowiczów. Dokładnie chodzi mi o tych, którzy sugerują że "Ankieta: Czy jesteś zainteresowany kupnem breloka ?"
https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E
Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na moje pytanie?? :blink: