Ja też sam to może tak........:D
Printable View
Lesiu.Z oraz 75andrew155 ja jadę w 2 osoby więc możemy pomyśleć :P tylko który domek ?
Domek Ranczo 5os - 212zł /domek
Domek Brda 6os - 180zł /domek
Segment willowy (4-6os) - 272zł /domek
trzeba by popaczeć jaki mają standard. Było by 4rech? To może domek 5tke (jedno miejsce w zapasie?)
A ja mam pytanko.
Okazało się że w mej fantastycznej robocie, wymyślono coś takiego jak wyjazd integracyjny. Jako przełożonemu kilkunastu osób, zostało mi powiedziane "nie może Cię nie być" przez mojego przełożonego. Termin wyjazdu na razie nie jest znany ale są dwa preferowane. 18-19 i 25-26 kwietnia. Jeszcze nie wiem który wybiorą, ale jakby wybrali 25-26, jak wygląda sprawa ewentualnej rezygnacji? :(
Oby nie było to w tym samym terminie, ale jak mus to mus ;(
Mam problem z v6, jeśli zamiast tego silnika będę miał coś innego (nie mniej klasycznego, tak mi się wydaje) pod maską - przegonicie mnie? ;-)
W zasadzie to zlot busso..... A co chcesz lepszego tam wstawić???
Już wiecie że się za 3 miesiące zepsuje???
No tam parę zgłoszeń było, niedługo wysle PW do moderatora zeby uaktualnił.
Edhel a co zrobiłaś swojej "niuni" że się nie zjawisz w niej????
Może już sprzedała ? bo w bazarze wisi ;)
Poczułem się zawiedziony ;-P. Ja się staram żeby moje MALEŃSTWO było piękne i głośne na zlocie a inni wyprzedają swoje ślicznotki. Co się dzieje o zgrozo :-). Edhel proszę o info na PW jeśli chcesz belle Naprawdę przekazać w inne ręce :-)
Tak patrze i ilość zgloszeń na tą chwilę to szału nie robi.
Spokojnie, nie idziemy na ilość.
Bo się nie zgłosiłeś :)
A ciut lepiej wygląda to tam gdzie dane są aktualne:
http://zlot.busso.pl/?page_id=18
Poza tym wierz mi że klarują się pewne sprawy i powoli idziemy do przodu.
Albo w końcu przeciwności losu nas oszczędzą, albo żeby zrobić ściganie będziemy musieli
zrobić małą rewolucję. Może wtedy coś się w zapisach ruszy.
Na jakość też nie idziemy. Dzisiaj minął równy tydzień od mojego zgłoszenia i ani be, ani me, ani pocałuj się w dupe.
Także zaczynam mieć mieszane uczucia co do uczestnictwa w tym zlocie.
Na ile % będzie ta 1/4?
Najlepiej to narzekać to nie tak nie nie srak, dla mnie ważne jest uczestnictwo w takiej imprezie i dziekuje kolegom z forum że chce im sie zorganizowac fajną zabawę przecież robimy to dla siebie by miło spedzic czas
Mało czy dużo ludzi co z tego fajnie, że są ludzie którzy chcą coś zorganizować i spędzić miło czas.
Co z tego, że po wysłaniu zgłoszenia spokojnie czekałem 3-4 dni na odpowiedź :cool: czy to problem raczej nie (nie dla mnie).
Rigidigi osoby, które organizują tą imprezę też pracują więc trochę wyrozumiałości ;)
p.s. http://zlot.busso.pl/?page_id=18 dlaczego wpisany jestem jako 1 ? Przyjadę w 2 osoby ;)
Fajna strona, to też zajęło komuś dużo czasu.
Tu nie chodzi o narzekanie, tylko o szacunek.
Zaliczyłem większość dużych imprez jakie były organizowane na tym forum plus kilka na innych. Także mam jakieś wyobrażenie. Nawet mam parę pucharów ;) Jak napisałem, że chcę uczestniczyć w zlocie 166, to informację od organizatora miałem po kilku minutach.
Ja doceniam pracę wszystkich organizatorów i wiem, że mają bardzo dużo pracy, ale to ja ryzykuje wpłacając kasę na czyjeś konto, więc chciałbym mieć chociaż zapewniony komplet informacji.
I nie traktujcie tego jako narzekanie, tylko trzeba szanować uczestników, bo tak mało ich...
Wracając do tematu..
Możliwości noclegowych jest kilka. Pytanie jak bardzo te domki, pokoje są rozrzucone po ośrodku. Czy jeśli zarezerwuje sobie zwykłe pokoje, to się potem okaże, że jestem z drugiej strony ośrodka i tyle z integracji. Chodzi mi o to, żebyśmy byli wszyscy możliwie blisko.
Na zlocie będę z żoną i córką, więc najchętniej wziąłbym domek z kimś na spółkę. Jeśli byliby zainteresowani to proszę o kontakt.
Doskonale rozumiemy obawy, my też pewne mamy jako, że przecieramy w tym roku nowe dla nas ścieżki a wierzcie nam, że jest sporo kłód, które napotykamy. Mimo, że wydaje się, że już widać światełko w tunelu a tu okazuje się, że trzeba od nowa szukać, kombinować, znowu jeździć na spotkania w wielkimi panami prezesami rozmawiać (co nie jest nieprzyjemne ale baaardzo czasochłonne) etc. etc. ale spokojnie, musi wypalić:cool:
Wszyscy będziemy blisko siebie, bez obaw. Dzieciaków będzie sporo, jest mnóstwo dla nich miejsca, różne atrakcje też planujemy (zobaczymy ile z tego uda się zorganizować, bo czasu coraz mniej ale pomysłów mamy naprawdę wiele w zanadrzu) także nie będą się nudzić a i my trochę odpoczniemy we własnym gronie.
Padło pytanie o 1/4 mili - wierzcie nam, bez emocji na 4-ech kółkach z busso pod maskami, takie spotkanie byłoby profanacją, opony "dotrzemy" - więcej nie zdradzę:rolleyes:
Myślę, że sporo osób się zapisze pod koniec (bo sporo pyta na privie o konkrety) jak już ujawnimy konkretne plany ale to nastąpi nie wcześniej jak w końcu marca, początek kwietnia. Zapisujcie się i więcej wiary, bez waszego wsparcia będzie nam ciężko, naprawdę sporo nas to kosztuje ale wierzę, że będzie dobra biba i co roku będziemy się spotykać! no ale nie zapeszajmy..
Właśnie się rozglądam za nowymi oponami na lato, ale jak ma być ściganie, to może się wstrzymam do maja z zakupem..
Pytanie jaką Wam przelać kasę za zlot? 2x50pln wpisowe, 2x27pln biesiada, 35pln gadżety plus koszt noclegu.
Czy mogę przelać na razie 50% kosztu noclegu licząc, że ktoś do mojego domku dojdzie, a jak niedojdzie to po prostu dopłacę później brakującą kwotę.
Jakie gadżety planujecie? Może chcielibyście okolicznościowe kubki? Mam dostęp do człowieka, który robi takie rzeczy i moglibyśmy wręcz spersonalizować sobie gadżety. Mowa o ceramice.
podeślij nr na priv to zadzwonię do Ciebie i Chłopaków, zrobimy konferencję i obgadamy szczegóły..
P.S. Dzięki za inicjatywę! Koleżanki i Koledzy, bierzcie przykład z Kolegi:D macie pomysły, doświadczenie to dzielcie się nimi z nami!
a i byłbym zapomniał, opon na nowe nie wymieniać, chyba, że slicki..
Jedziemy w 4 osoby więc jakby co to miałbym 1 wolne miejsce w domku. Chętnych zapraszam na PW :)
Chyba dawno ktoś listy nie aktualizował ??
Aktualna lista jest na stronie zlot.busso.pl Do końca marca będzie pełne info.
U mnie mała zmiana. Będę sam, kobita nie może ze mną jechać :/
No na stronie spotu jest aktualna lista, tutaj nie mogę juz edytować pierwszego postu...