Są, są - 15 zł za sztukę. Są oba kolory dostępne.
Są, są - 15 zł za sztukę. Są oba kolory dostępne.
Gdzie naklejacie? Byłbym chętny na 2szt:) a na czołową przy wycieraczkach alfisti łódź to by też była fajna sprawa:) w tym miejscu co kleją raceism:)
Ja mam z tyłu na klapie. Ale na szybie też mają. Igor ma nawet chyba na przedniej.
Ja też bym chyba na klapie dał:) a na szybę czołowa byłbym chętny ale sam nie zrobie Alfisti Łódź hehe:) byłbym sam.
Panowie Płock też rusza na bicie rekordu ;) Byśmy się do Was podłączyli ;) spotkali się np w Piotrkowie na MC Donald's ;) o której mniej więcej tam będziecie ? :) Bo musimy ustalić o której wyruszamy z Płocka
Na stronie 4 tematu jest dokładnie opisana i rozrysowana trasa zapraszam do zapoznania. Będzie nam miło was gościć
W którym dokładnie miejscu na węźle Piotrkowskim trzeba czekać?
Właśnie zastanawiam się czy dojechanie na 10 lub chwile przed do Gliwic to nie jest za późno. Bo rejestracja trwa do 10. Trzeba też wziąć pod uwagę że sam wyjazd spod karczmy na trasę będzie trwał dość długo bo światła przełączają się tam dość szybko i będzie to trwało kilka zmian. a takich sytuacji po drodze będzie kilka. Wiem że zmiany na kilka dni przed to trochę za późno ale może warto by było gdybyśmy mieli się spóźnić. A jeśli się mylę i będzie ok to dajcie znać.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
Też o tym myślałem ale jak wszyscy to wszyscy sie spóźnimy:)
Ok. Po przemyśleniu i przedyskutowaniu tematu...
Z uwagi na przesunięcie godzin rejestracji użytkowników jakie wprowadził organizator - wcześniej była to godzina 11:30
aktualizujemy czasy pojawiania się w miejscach zbiórek i łączeń konwojów. Z przykrością muszę stwierdzić że pośpimy godzinkę krócej.
Wszystkie godzinki przesuwamy o godzinkę do tyłu. I tak zbiórka w Koluszkach pod MED-KOL, ul. Przejazd odbędzie się o godz. 4:45 skąd wyruszymy do punktu zbornego w Kruszowie (Złoty Młyn).
Plan trasy po modyfikacjach, poniżej. Za wszelkie niedogodności przepraszam lecz nie wzięły się one tu z mojej winy. Organizator zastrzegał sobie możliwość zmiany regulaminu a co za tym idzie godzin rejestracji. Nadmieniam również że pozostałe informacje jak rezerwa czasowa w jakiej pojawiamy się w miejscach łączenia konwoju pozostaje bez zmian i wynosi ok 15-20 min przed czasem łączenia. Pozdrawiam.
Sebastian AKA Snyp3s.
http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=164894&stc=1
Jeśli chodzi o powrót to jeśli pojadę to również wracam tego samego dnia wieczorem, co do wlepki ja mam na przedniej szybie na dole, w czarnym fragmencie szyby.
Koniec imprezy o 19 więc koło 20 ruszamy w stronę Łodzi?
My jednak chyba ciągiem pojedziemy, także do zobaczenia na trasie lub na miejscu.
Również myślałem o powrocie około 20 więc kilka autek znów pojedzie razem
Snyp3s czytasz wiadomości na FB?Zgodnie z Twoją sugestią napisałem w sprawie dołączenia do was, ale czekam od kilku dni na jakąś odpowiedź i nic...Sam nie mam konta na FB i pisałem z grzecznościowego, ale nie bój się... Nieznajome kobiety nie gryzą:)
w rejonie Siewierza będziemy w granicach 8:15-8:20. plus minus pomyłka wujka google... więc szacowane 15-20 min wcześniej było by fajne... Jeśli dobrze pamiętam to proponowałeś pilotaż z rejonu Siewierza przez A-1 kilka stron temu? Jeśli dobrze pamiętam w ślad za tym postem idzie PW z nr tel. będziem się zgadywać co do dokładniejszego czasu dojazdu w Twoje rejony :) PS . opróżnij skrzynkę na AH bo ni chorerci nie mogę przesłać wiadomości :)
Moim skromnym zdaniem, nie uważacie, żeby lepiej być tam wcześniej niż ta godzina 9ta? Żeby nie było potem, że na tyle aut co przybędzie ktoś się nie zdąży zarejestrować...
Czy dostaliście może maila od organizatorów? Bo czytałem na stronie organizatora że po zakończeniu rejestracji elektronicznej każdy z zarejestrowanych miał otrzymać maila, a ja nic nie dostałem dlatego pytam.
Ja dostałem wczoraj koło 23
Ja znowu nie dostałem :(
I tak docelową rejestracja będzie na miejscu, wiec nie macie się czym martwić ;)
Snyp3s z mojej strony wszystko aktualne:)Skrzynkę też wyczyściłem, więc jak możesz skrobnij do mnie jeszcze raz...Co do godziny to też sugerowałbym żeby być wcześniej... Może 7.30 w Siewierzu?Pozdr!
micorl poszło PW
no żeby tylko do wszystkich info dotarło o zmianie czasu, ;) jaki przewidywalny czas dojazdu? jak o 5:50 start z młyna to jakaś 8:20-40 na miejscu? To chyba było by ok?
Czyli, o której ruszamy spod młyna ? ;P
Też mi się tak wydaje. Generalnie w Częstochowie mamy kilkunasto minutowy postój w oczekiwaniu na Wieluń choć mam nadzieję że będą w miejscu zbiórki trochę przed czasem...
Zobaczymy jak będzie generalnie trasa w normalnych warunkach zajęła by około 1,5 do 2 h ale jedziemy kolumną (choć jest info o tym aby w miejscu zbiórek być sporo wcześniej więc może zaoszczędzimy trochę czasu.), kto ma niech weźmie coś do nagrywania filmików i robienia zdjęć. Znajdziemy z pewnością magika który to ładnie nam poskleja i zmontuje z tego fajny filmik. Osoby które odpowiadają za organizację grupy ze swoich miast niech piszą do mnie PW z nr tel. Będzie się na bieżąco ich informować o postępach na trasie. Poza tym są jeszcze CB radia "Konwój Alfisti Centrum" tam również będziemy informować o postępach. Kto może niech przekazuje dalej wszystkie informacje o zmianach godzin jak tylko ma z kimś kontakt.
Dodano po 3 minutes:
Na dole strony 9 tego tematu jest mapka po modyfikacjach, ze wszystkimi godzinami i punktami zbierania dalszych części naszego węża :D
5:00 - 5:45 zbieramy się pod młynem i start.
Snyp3s wiadomość doszła:) Będę czekał na was w Siewierzu na Orlenie i poprowadzę do EC z wielką przyjemnością;)
Co do CB radia (mobilnego) z jakiej Aplikacji korzystacie? CB Radio Chat? na android? na którym kanale będziemy nadawać?
Nie będziemy nadawać, tylko nasłuchiwać, kanał 30.
Ale to na cb samochodowym... z tego co się orientuję. Z pewnością organizatorzy dadzą znać jaki kanał na CB Radio Chat ... W trakcie dojazdu można by zająć 9 kanał na CB Radio Chat. kto ma oczywiście...
Możemy dziś zrobić test. Ogólnie fajna sprawa bo można dogadać szczegóły. Jak coś ja już się loguję na 9 kanale CB RC login ten sam co tu.
ja po pracy też się zaloguje, na kanał 9
Ekipa z lodzi cos biednie. W tej chwili tylko 3 auta.
13 na Złotym Młynie
Koluszki zwijacie do domciu? Czy zostajecie?
No bardzo was prosze ..jakies relacje jak poszlo udalo sie?ile bylo aut?
Poczytaj wątek Rekord na forum.Tam inni potwierdzą, że było mega zaj...
Extra ze wyszlo:Dteraz to i ja juz wiem ale 1-go zżerała mnie ciekawosc a tu jeszcze forum padlo:mad: a na ten temat przeczytałam wszystkie wątki;) i chce pogratulować wszystkim uczestnikom
Ja bym prosił o wrzucanie linków do zdjęć i filmów jakie zrobiliśmy :) po pracy postaram się zrobić jakąś paczkę i wrzucić ;)
szukamy też kolegi na rejestracjach z ERW 8C71, z czarnego 156 FL który wracał z nami w stronę łodzi bo też chcieli byśmy się filmami wymienić.
Z łódzkich alf mam takie tylko zdjęciahttp://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165615&stc=1http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165616&stc=1 i bonus, prawdziwy alfoholik odświeży swe platiki nawet pastą do butów :)http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=165618&stc=1