wesołyłukasz69 spot bedzie 5 kwietnia o 12 miejsce spotkania parking multi kina
Printable View
wesołyłukasz69 spot bedzie 5 kwietnia o 12 miejsce spotkania parking multi kina
Aktualna lista chętnych na spot 5 kwietnia:
1.TOMAS 156:) 2.Alfalotnik
3.Marian
4.pawelekKWI
5.porterneon
6.RekinRW
7.t.o.mek
8.DRAGON2020
9.tomaszmagiera
10.webster
11.BYKrak
12.M@T
13.bimski
14.wojtek 7551
15.Tacka
16.k@rol
17.Darknes
18.grzybii
19.adayena
20.wesolylukasz69
21.bulaj83
22.Kamilio
23.lukas0103
24.DarkMann
25.Kokonelia
Plus marshall który był chętny na 28 marca oraz dawid166 i szpon chętni na 4 kwietnia ( może jeszcze zmienia zdanie:)) oraz felo , komar , bizon2007 ( te osoby były chętne ale nie dały znac czy 5 kwietnia im odpowiada)
Mam nadzieję że nikogo nie pominęłem:)
Jak narazie szykuje sie całkiem duzy spot:) oby tak dalej !!!:)
Witam, oczywiście też będe a koledzy z wieliczki możemy się wcześniej umówić na rynku i dojedziemy w peletonie ;P piszcie na prw
Witam Wszystkich
Zrobię wszystko by się z Wami spotkać w niedzielę o 12.00.
Mieszkam niedaleko, więc nie powinno być problemu, chyba że będę zmuszony jechać do Cz-wy.
Jest już decyzja, co będziemy robic? Może rybitwy? Tak się składa, że użytkownicy bmw także 5.04 mają spot w Krakowie...
Bimski z tego co wiem to wybieramy sie właśnie na rybitwy. Ktoś ma inny pomysł?:)
jo jak mi sie mechanik wyrobi z autkiem to tez bede sorka ze teraz pisze ale jakos mialem troche innych spraw na glowie a tak swoja droga to okolice rybitw to jezdzenia w niedziele to wedlug mnie troche kiepski pomysl z powodu gieldy i moze byc duzy ruch tam
homel86 miejsce w które mamy zamiar jechać jest niedaleko giełdy ale to boczna droga i chyba nie powinno być dużego ruchu a pozatym ok godziny 13 już bedzie po giełdzie:) oczywiście jesli ktoś ma lepszy pomysł to chętnie go rozważymy:) A tak nawiasem to pogoń mechanika żeby szybciej skonczyl belle i widzimy sie na spocie:)
Chętnie dołącze w niedziele do zlotu.
Czyli stanęło na 5 kwietnia o 12 miejsce spotkania parking multi kina obok Parku Wodnego..??
Jeżeli ktoś zabierze grila to dajcie znać, żeby zabrać małe zapasy na droge ;D Pogoda zapowiada się niezła więc się przyda.
szpono spotykamy sie dokładnie tam gdzie napisałeś:) a propo grilla to może ktoś zabrac???
to co panowie poczekacie na mnie do 13 na tym parkingu ? bo nie wiem czy mam się wybierać czy nie
postaram się dotrzeć, co prawda dzień wcześniej mam potrójne urodziny znajomych ale widzę że tu też się szykuje grubsza imprezka :)
Darknes zaczekamy wiec bądź napewno. E.T postaraj sie być bo spot zapowiada sie wspaniale:)
moge zabrac grilla ale dopiero w sobote napisze czy bede na 100%;)
homel86 ok wiec czekamy do soboty na odpowiedź. Ale wtakim razie trzeba by było żeby ktoś inny zabrał grilla w razie gdybyś niemógł. Są jacyś chętni? Ja niestety nie mam:(
Ja ostatnio przywiozłem grila i się przydał choć zimno było troche. Tym razem zabiore coś na grila .Pozdrawiam. Niech ktos zabierze grila bo napewno się przyda.
Nie ma za co;)
Proponuje kolegom i kolezankom z Wieliczki umówić si o 11:30 na stacji benzynowej lotos.
pzdr
Ja się raczej nie wyrobię, niestety termin jest nie najszczęśliwszy - formuła zaczyna się o 11.00, pewnie skończy ok. 12.30 - 13.00, a w dodatku tym razem z grupą kolegów oglądamu u mnie w mieszkaniu, trudno mi się będzie wyrwać na czas...
Dawid166 zawsze mozesz dojechać na rybitwy i dołączyć do nas wrazie czego dzwon:)
No to jest jakieś rozwiązanie - zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, ale ostatni raz byłem na spocie w listopadzie 2007 roku więc się czuję nieco na musie.
Dawid166 czy to ważne kiedy byłeś ostatni raz na spocie?:) liczy sie żebyś był czas postu od spotów powinien sie skończyć wiec przyjedź zawsze to o jednego więcej:)
coś czuje ze parking i wyjazd z parkingu troszkę przy korkujemy hehe... będzie wesoło;)
Hejka, sprawa do kolegów jadących z Wieliczki żeby podał ktoś namiary dołączył bym do was na prokocimiu przy stacji Orlen. Przydaloby sie tylko wiedziec jak juz bedziecie wjezdzac do Kraka.
numer do mnie to:
723186253
pozdr szpono
Zadzwonimy jak będziemy wyjeżdzać z Wieliczki.
pzdr
No niestety panowie ja raczej na 99% nie będę. Jutro koło południa muszę lecieć pod Jasło więc nijak mi to po drodzę:( Szkoda bo zapowiada się dużo ludzi i ładna pogoda. Miłego spotu...pozdrawiam.
przepraszam bardzo niestety nie uda mi sie byc jutro...zapomnialem na smierc-jutro f1 i jeszcze jedna sprawa eyniknela wiec niestety przepraszam i zycze milego spotu
Mam nadzieję że nikt więcej już nie zrezygnuje.
Formuła 1 to nie jest wytłumaczenie moim zdaniem. Z tego co wiem, gp zaczyna się o 11, a do 13 tak czy siak mamy czekac na Darkness... Ja nie przyjadę tylko w przypadku, gdy samochód mi nie zadziała. :P
Startaujemy z Lotosu o 11:30 nastepny przystanek parking Multi kino :D pzdr
Witam
Jestem na tym forum nowy ale już od jakiegoś czasu jestem na alfa club
O dzisiejszym spocie wiedziałem już od jakiegoś czasu nawet ziołem sobie sobotę wolna ale niestety wypadła niedziele i teraz mam taka prośba miło by było jak by ktoś napisał teraz gdzie będziecie o 16:15 bo wtedy kończę pracę. jak coś to zostawiam numer telefonu 666-812-367
PiotrDymek zostawiłem między innymi dla ciebie
Info na alfaclubie:)
Od 12 do 13 będziemy na parkingu multi kina a później będziemy na rybitwach. Wrazie czego podałem numer tel na alfa clubie a i tu na alfaholikach go znajdziesz w mojej sygnaturze:) pozdrawiam i wrazie czego dzwon.
---------- Post dodany o godzinie 09:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 09:29 ----------
Ah byłbym zapomniał weźmie ktoś grilla?
Dobra będę dzwonić
THX
Dziękuję wszystkim za przybycie i świetna zabawę:) oby częściej odbywały sie takie spotkania w tak miłym gronie:)
dragon bylo milo masz racje oby tak dalej... znowu byles najlepszy...
Tomek ja najlepszy?:) chyba w przegrywaniu:) nawet karolina w mi.to dała mi radę:) ale następnym razem sie odegram hihi dziś miałem pecha jak Kubica :)
dawac fotki !!!!!!
ja również dziękuję :) ściganie mi się zdecydowanie spodobało! trzeba to będzie powtórzyć! :)