wloclawek mi pasuje aby jeszcze termin :mrgreen:
[ Dodano: 2006-04-26, 19:08 ]
mi pasuje
Printable View
wloclawek mi pasuje aby jeszcze termin :mrgreen:
[ Dodano: 2006-04-26, 19:08 ]
mi pasuje
Samemu nie dam rady potrzebowałbym jeszcze kogos do pomocy...no i jesli juz łatwić to ludzie muszą być zgodni i zdecydowani!!
ZORIENTUJ SIE CO DO CEN I TERMINOW ZA NOCLEG jedzenia itp bedzie latwiej ja niestety mam za daleko aby ci pomoc :oops:
znaczy tam są też domki do wynajęcia...ale myśle ze lepiej namiocik obok samochodziku i ja sie postaram zorientowac ile by chcieli za udostepnienie tego placu a zarcie jest i alkohol namiejscu tam jest bopisko do satkowki
taki remizowy kliamcik:p
[ Dodano: 2006-04-26, 20:27 ]
A jest ktoś na tym forum z Włocławka lub okolic??
Robi się coraz ciekawiej.Ci ci chcą biorą domek,inni namiot.Ja uwielbiam namiot i jezioro.Mam ogromnego smaka na taki wypad w gronie fajnych ludzi-panie i panowie do dzieła,trzeba się spotkać.Pozdrawiam.
a co na to ludzie z transaxle? :P
chetnie bym poogladal na zywo starsze modele bo 75 w zyciu na zywo nie widzialem, nie wspominajac o giullecie itp :D
Majkel niewiem co ci przypadł ten włocławek tak do gustu :wink: z tym zlotem wsumie blizej masz do piły niz tam, no ale nie wnikam .
wsumie dlamnie namiot mugłby być ... a gadacie z ludzmi od siwego?
jakcos to ja podkręce temat na IKARZE ale to by musiały być juz wtedy ajkies konkrety... czyli data kiedy co jak... rozumiecie :wink:
ja wsumie pisze sie na ten zlocik...ale jeśli to będzie korygowało sie z ATS lub z czymś innym to krucho... a tak wegule to jaki termin najbardziej polecacie jaki nabardziej by dla każdego pasował???
pozdrawaim
Jezioro, grill, las to fajny klimacik. Myśle ze ustawka najlepiej na czerwiec...JA jutro kończe szkołe, potem 2 tygodnie matury i....loos
ale no nie mozemy organizowac zlotu w pięc osob!Trzeba być bardziej zorganizowanym!!
ja się pisze na zlocik ale....
AlfaSound_Mania podowiaduj sie wszystkiego i daj cynka. co i jak.a jak się dogadamy to się porossyła ''zaproszenia'' nA pozostałe fora.. ewentualnie mozna powysyłac powiadomienia czy tez cos w tym rodzaju na meile do osób które sa tutaj zarejestrowane ale nie takich co napisali 1 ,2 posty i wsio bo to nie ma sensu .
tylko najpierw musimy usatlic dzien miesiąc i godzine zlotu noi czy to ma byc jeden czy dwa dni....
pozdrawiam
No ja podjajde na te "skrznki" (tak nazywa sie miejscowośc w ktorym jest to jezioro) i postaram sie dowiedziec kogo jest plac o ktory mi chodzi ile za jego wykorzystanie by chciąl i czy mozna tam namioty rozłożyc!!
mi kazdy termin pasuje, bo ucze sie zaocznie, a nawet jak bede mial zjazd to na rzecz zlotu moge odpuscic :D
No w weekendzik tez dam rade. Włocławek, czemu nie. Jest tylko jedno ale.... Jutro oddaje prace inżynierską i mam nadzieje że Nasze spotkanie nie będzie kolidowało z terminem mojej obrony.
A tak na marginesie jak juz ktoś wspomniał - najlepszy ketchup z Włocławka :mrgreen:
Ja może bym się pisał, ale chciałbym żeby była jakaś próba sprawnościowa. Chyba ne jedziemy tylko na grilla i "pifko" smażyć się na parkingu :)
panowie widze ż ten temat zlotu jakoś podumiera :evil:
co jest grane? bedziem organizować go czy nie? :wink:
pozdrawiam
spokojnie, z tego co widze to wiekszosc osob woli w czerwcu. ja tez wole wtedy, bo na pewno bede mial pieniadze i nie bede musial sie u nikogo zadluzac. a do czerwca troche czasu zostalo.
chyba, ze KUBAS razem z innymi z zach-pom mozemy sobie zrobic jakies spotkanie jednodniowe :P
PietereQ a ja mam nadzieje, ze pokazesz nam jak baczki swoja gtvka krecisz :D wezme kamere to sie przygotuj :)
jade na prodigy w poniedzialek, jak wroce to postaram sie przejrzec wszystkie posty, wypisac i naniesc na mape gdzie mamy ludzi, a co dalej to sie zobaczy :)
zobaczymy co z tym wloclawkiem. a jakis kawalek asfaltu tam sie znajdzie? :mrgreen:
pitriix Ty sie nie zastanawiaj tylko pucuj cylindry, bo chce uslyszec V6, a na mojej wiosce ciezko o alfe a co dopiero V6 :D
juz dzialam :D :mrgreen:
no w tym włocławku pewnie i moze sie by znalazlo ale jesli mowa o tym jeziorku to juz nie a jesli o miaasto chodzi to jak trzeba to zorganizowac??
tuti czemu nie całkiem dobry pomysł z tym spocikiem regionalnym... :wink:
AlfaSound_mania nie rozumiem zbytnio twegopytania ''jak to tżeba zorganizować''
pytasz sie bo nie wiesz masz robić i i co działać ? czy co? dowiedz się o ten plac... no ale ty mówisz ż e tam nie ma asfaltu :evil: no to lipa mała ...
pozdrawiam
No to chyba normalne ze plaze nie sa wyasfaltowane dokola jest lasek ten piaszczysty plac jest bardzo blisko jeziora wiec jesli bysmy zdeydowali sie na to to w gre w chodzi tylko meeting niestety tam nei zorganizujemy nic powaznego ale osobiscie mysle ze na poczatek to starczy zeby sie sprawdzic ile osob przyjedzie czy sa zdecydowani a po tym mozemy juz działać na powaznie....
Tylko zeby bylo gdzie nasze Belle postawić. Kawalek asfaltu moze sie tam gdzies znajdzie...osoby z rejonu powinny sprawdzic czy sa odpowiednie warunki do.....zabaw
a jakiegos toru nie ma w okolicy? :D
przejechalbym sie kiedys na torze, poscigal czy cos :)
Ej no macie mnie za jakiegoś głupka jeśli by był tor albo odcinek inny do ścigania to bym nie napisał ze nie ma asfaltu.Po za tym jeśli chcemy organizować zloty coś w podobie do zlotów BMw , który notabene wczoraj sie odbył to musimy miec swoj jakis fanklub założony bo chyba nie myślicie że jedna osoba zorganizuje to ot tak spójrzmy prawdzie w oczy.
[ Dodano: 2006-04-30, 11:40 ]
Ja gdy pisałem w zamierzeniu miałem sam meeting bo niestety nie moge sam podjac sie organizacji szukania parkingu w miescie pojscia do urzędy miasta uzyskanie zgody i terminu i takie tam inne zwiazane z tym bzdety...bo tu kazdy pisze ze wszytsko fajnie ale jak dojdzie co do czego okaze sie ze przyjedzie 10 samochodow.Więc na poczatek nproponuje odbyc takie swpotkanie organizacyjne ,sprawdzimy się , okaże się czy ludzie z forum są słowni i przyjadą i tam na miejscu możemy uzgodnić co dalej....
Ok no problem... JA popieram pomysl. Na poczatek jednodziowy zlocik....jakis grill rozstawimy.....integracja przy kielbasce ;)
co do wydatków to każdy je ma ... ja w lipcu musze oc zapłacic i przegląd zrobić :evil: ... kibel totalny. a więc musze powoli odkładać kasiore na te wydatki. dla mnie najlepszym terminem był by hyba sierpień aż dopiero :|
bo jednaj prawie kawałka musze wywalić w lipcu.
panowie a czemu nikt niechce sie pisać na PIŁE??? przeciez to jest całkiem dobry pomysł i niejest to daleko bo wsumie kazdy ma kawałek drogi do przebycia ... a i można si dobrze pobawić poscigać posprawdzać swoje umiejetności ... :!: :?: :mrgreen:
no to więc jak to widzicie???
czy moze wszyscy są za wocławkiem?
a może niech najlepiej któryś z modów zrobi ankiete , i się wtedy zobaczy kto jest za czym.
pozdrawiam
Hej.Dzisiaj jadąc w Łodzi zobaczyłem jak stała na skrzyżowaniu kolumna fiatów coupe, było ich około 20 jak nie więcej.Muszę powiedzieć,że wyglądało to super-robi ogromne wrażenie.Oczywiście przejeżdzając obok zatrąbiłem kilka razy a oni pomachali.Myślę,że my też wkrótce się gdzieś zlecimy.Pozdrawiam.
a mowil ktos o oficjalnym zlocie takim z prawdziwego zdarzenia? ja mialem na mysli zlot taki, ze sie spotkamy przy piwie poogladamy autka itp.
a ten brak asfaltu to chyba zbyt doslownie odebralem, bo myslalem ze nad jeziorkiem nie ma asfaltu :P
na to ze przyjedzie 50-100 alf raczej nei ma co liczyc, samych osob ktore odpowiedzialy w tym temacie bedzie z 20-30 i gdzies polowa albo 1/3 z tych osob sie pojawi :P jak rozreklamujemy nasze spotkanie na innych forach to moze sie uzbiera 30 aut i mysle ze to bedzie sukces :) ale zobaczymy jak to bedzie.
a co do pily to ja nie wiem spotkanie z VW Mania i BMW Tuning mi sie za bardoz nie podoba :D
w sumie te dwa trzy dni az tak nas nie zrujnuja najdrozsza bedzie podroz ja zabieram rodzinke /moze nawet kobite/ pewnie ze wolalbym sie gdzies poscigac i poszalec ale i na piwo sie tez wybiore.jezeli chcecie pod namiotem natura itp ta ja mam 13ar.dzialke :mrgreen:
ty 300 a co ja mam powiedziec.ale namiot mam spiwor tez ,zabiore nawet podusie :mrgreen:
panowie .... no to cos ustalamy ??? czy nie???
bo czas cały czas ucieka a my jak narazie mozna by powiedziec że jesteśmy w polu...
pozdrawiam
no miales sie dowiedziec o kosztach
Ja powiedziałem dla 7 osob ktore wyraziły chęc na wyjazd nad jeziorko koło Włocławka ja nie bede sie o nic pytał i probował zorganizowac co kolwiek Panowie bądźmy poważni.Kazdemu jeszcze do tego coś nie pasuje w sensie że to kilometry,wydatki itp.
kto? ja?Cytat:
Napisał piotriix
bo nie zaczaiłem...
a co do tego jeziorka spoko luz moze być ,,,ale u mnie w tym momencie procenty przybycia tam na ten zlocik spadaja... bo jednak jest kawał drogi :evil:
pozdrawiam
No właśnie o tym mowie ze co chwile komuś coś nie pasuje i tak mowiac szczerze to sie nabijacie z BeMeK i Golfiarzy ale oni potrafia sie zorganizowac i cih zloty śą juz ogolno POlską imprezą samochodowa...także zastanówcie się
no tak ... ale ich aut jest w brud i smród :mrgreen: a jednak alfy posiadaja tylko nieliczni wybrańcy 8) ...
ale co ja moge powiedzieć czy ja przyjade czy nie skoro nikt jeszce nie zaproponował żadnego konkretnego terminu imprezy...
teraz siedziałem na forum fiatów cupe...tak jak wcześniej ktoś tam pisał... fajna sprawa. oj fajna napewno.sami sobie popatrzcie...http://www.forum.fiatcoupe.pl/viewtopic.php?t=9860
ale jak sie nie zgramy i dobrze dogadamy to ta impreza nigdy nie dojdzie do skutku. :evil: wiadomo ze początki są bardzo trudne ale wkońcu od czegoś tża zacząć... :D
pozdrawiam
No to umowmy sie ze na 27 czerwca
przeciez jak pojedziemy nad jezioro to nikt nas nie wyrzuci jedynie to za prking moze policzą...A NIE MA CO PYTAC SIE O ORGANIZACJE ITP. ITD BO SIE OKAZE ZE 10 SAMOCHODOW RAPTEM PRZYJEDZIE.....
Dobra Panowie robimy liste....Tuti czy moglbys ja aktualizowac na stronie aby kazdy widzial ile osob jedzie.. Otworzymy posta do ktorego bedziemy sie dopisywac.
Wiec ja sie pisze na zlocik napewno. Jestem calkowicie za jeziorkiem.... Dogaday sie jeszcze z ludzmi od Siwego i bedzie nas wiecej.
Alo,alo - 27 czerwca to jest wtorek,to musi być weekend czyli 24-25. Ci co mają ochotę to się wpisują i już.Dokładnie-trzeba zrobić nową listę i się zapisywać.Jest ponad miesiąc czasu więc każdy komu zależy może sobie termin zarezerwować.Bo jak tak będziemy się zbierali to zaraz nam lato przejdzie i nas znowu zima przywita.DOBRZE GADAM ?Pozdrawiam.