Olek a którędy będziesz chciał jechać bo jak przez Kalisz to możemy się umówić w Kaliszu , będę też chyba musiał do Was wpaść prze zlotem na degustację bo coś smak mi się zapomniał :beerglass:
Printable View
No wiem oficjalnie dopisuje się do listy :) będę dopiero od piątku ale będę.
No widzisz a wyglada jakby gang Paprykarzy byl jednak w komplecie :)
Widzę że wszystkich zamroziło :) ale spokojnie, nadeszła odwilż, ostatni tydzień na wpłaty zaliczek :) do końca tygodnia muszę określić ilość pokoi i wpłacić zaliczki. W przeciwnym wypadku przepada mi rezerwacja.
pisałem z pamięci nick no i sie machnąłem :D
Co do ceny to w produkcji wszystko zależy co się ładuje najtaniej jak się da dobre chmielowe piwo zrobić to wyjdzie +/- 1.50 za butelke w materiałach a jak się zaszaleje to koło 2.50 też może być. Plus tam jeszcze butelki - jak się nie nazbiera to trzeba kupić i wtedy to juz te 4 zł za butelke to bardzo tanio wychodzi faktycznie :).
@alfa.kris.k
Ja raczej będę jechać z łodzi trasą na sieradz bo ładna droga teraz tam jest a potem na wrocław.
Same zle wiadomosci dzisiaj. Paprykarze nie jada. My niestety wypadamy w tym roku. Nawet nie bedzie nas w Polsce. Jak by tego bylo malo musze sprzedac Alfe :( wiec pewnie pojawi sie w bazarze...
Plan jest taki zeby wrocic do 166 w przedliftowej budzie i pb pod koniec roku albo na poczatku przyszlego ale jak widac zycie pisze rozne scenariusze...wiec nie ma co sie zarzekac...
To nieźle się porobiło w tym roku :/
Jeszcze trochę i Marek z Tomkiem zostanie..
Marek i Tomek w jednym stali domku...
Całkiem możliwe :)
Ale czemu Tomka wytypowałeś? :)
Właśnie ;)
Też mnie to ciekawi :D
Qrde Endrjus, nie zazdroszcze...
No i my również :)
A jakoś tak się ułożyło w mojej głowie, że Ty i Tomek zawsze jesteście na zlocie (Ty musisz być :) ), więc jak już wszyscy poodpadają, to Wy na pewno zostaniecie ;)
W każdym razie cały czas żyję nadzieją, że coś się zmieni i dam radę się pojawić. Póki co cierpię straszliwie.
Wiem że nie wszystkim zawsze pasuje. W tym roku widać kilku osobom wypadła "kolizja". Ale nie martw się, jeszcze w tym roku postaram się popracować nad jedną okazją :P
Miałem "zawieszkę" ale już zapisałem wszystkie wpłaty. Nadal trochę brakuje :) i prosze wpisywać NIK forum bo nie wszystkich znam i trudno mi zgadywać po nazwisku kto co opłacił :)
Eno Andrzej To ja tu produkuję nalewatory żeby się pochwalić przed Tobą a Ty nie przyjeżdżasz :) Szkoda, ale mam nadzieję że będziesz za rok.
Marek możesz zmienić mojego nicka w pierwszym poście na tego :) Za chwilkę przeleję Ci kaskę.
Widzisz nie zawsze mozna wszystko zaplanowac. Myslalem ze jeszcze uda mi sie w tym roku zaliczyc zlot ale tak sie poukladalo...ze do konca roku bede pewnie przemieszczal sie rodzinnym kombi w benzynie...niemieckim...ehh.
Plan mam na 166 w benzynie ale to najwczesniej koniec/poczatek roku...mam nadzieje ze do zlotu damy rade. Napewno bedzie to przedlift...
Dobrze, ze bedzie ktos to podtrzyma rozpoczeta tradycje nalewatorow :)
A co to ??
Nalewator to takie cos co wyglada jak zwykly sok a smakuje jak sok z gumijagod ;)
Dziubek na degustacje zglosze sie jak bede we Wrocku :)
Endrjus-y, wielka szkoda,że Was nie będzie , ale takie jest życie .....Trzymajcie się cieplutko i mamy nadzieję ,że za rok będziecie z nami :) a te pyszności co były na ten rok zostawcie na za rok ,będą jeszcze lepsze .My zaś wychylimy za Was nalewatora :D.
Pozdrowionka .
Kolorowa lista na pierwszej stronie zaktualizowana.
Kto jest na czarno to albo dostanę dzisiaj/jutro PDF z potwierdzeniem przelewu albo z listy jest wykreślony.
Tym razem zawitam napewno, chociaż na tyle żeby pogadać, zapoznać się, chętnie bym został na dłużej ale zobaczymy ;)
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
A więc lista zamknięta. 12 aut :) będzie mi łatwiej ogarnąć jak jest mniej ludzi.
I tylko jedna nowa Alfa :)
A czyja "nowa"?
Widze ze ta osoba odpadla na koniec, takze pomylka
Eee myslałem,że ja.Bo ja też pierwszy raz będę.
Niestety.W zeszłym miałem być,ale kolidował z wcześniej zaplanowanym zlotem moto i nie mogłem.Choć kusiło mnie.
Na 99% któregoś dnia zlotu zawitam do was :P