To taki ziomek z Mechnicy. Chodził kiedyś ze mną do klasy. To on właśnie jeździ czarną 147,ale chyba z przypadku ;) ,a no i nie odmachuje pisior ;pp
Printable View
Tyle Alf widzi się we Wrocławiu... nikt nie macha, nikt nie mruga...
Codziennie na trasie olawa- wrock i odwrotnie mijam kilka Alf,mrugalem ,machalem ,w koncu przestalem .
ja również zauważyłem, ze ostatnio coraz mniej osób odmignie czy odmacha ale mimo wszystko bede dalej migal i machal wszyskim napotkanym na mojej drodze alfistom :)
pozdrawiam :)
wydaje mi się, że jak się spotyka Alfę 155, 146 można machać mrugać w ciemno - odzew będzie... ;) gorzej jest z młodszym pokoleniem ( sam jeżdżę 156 ;) )
Łagi, czy to z Tobą mijałem się wczoraj popołudniu w strzelinie na na wylocie na łagiewniki?
Pozdrawiam:)
Chyba we wsi Piotrowice, czy jakoś tak, trasa Strzelin - Łagiewniki. Wracałem ze spotu z Bielawy i odmrugała alfetka podobna do Twojej, więc całkiem możliwe, że to byłeś Ty. Jakoś po południu to bylo. Pozdrawiam serdecznie.
Z kolegą "poduchem" często się widuję na Bajana ale nigdy nie zdążę zareagowac! :/
Pozdrawiam!
Pod Parkiem Technologicznym we Wrocławiu prawie codziennie mam mini spota - trzy alfy na parkingu stoją ;) ktoś z forum?
Kto z wrocka lub okolic kupił czarna 145 bx z woj opolskiego ??:)
serdecznie pozdrawiam Pana z czarnej 155tki, który wpuścił mnie dzisiaj na ul Pułaskiego. numery jeśli dobrze zapamiętałam (ZSW.......)
Wczoraj niezły dzień był:)
Najpierw na stacji benzynowej - wracam do auta, patrze , a za mną alfa na klubowych ramkach:) Chwila pogawędki i pojechaliśmy.-Niestety nie wiem jaki nick na forum ma właściciel ale pozdrawiam;)
Jakieś 2godziny później siedzę w aucie na niby parkingu i widzę, że podjeżdża Maykee ze swoją białą GT i też chwilka gadki i pojechał dalej :)
Również pozdrawiam;)
Witam kolegę Jarka. Stacyjne spotkanie było ze mną. Dzięki za pogawędkę i do następnego spotkania :)
wczoraj (tj 11.10 niedziela ok godz 17-18) trasa Jelenia Góra - Wrocław ktoś migał za Kaczorowem chyba w 147... niestety nie zdążyłem zareagować... ale teraz serdecznie pozdrawiam jeżeli ktoś z forum... jeżeli nie - także :P
Wczoraj we Wrocku ok. 19.00 mijała mnie czerwona 156 leciała w stronę leśnicy, ktoś z forum???
P.O.Z.D.R.O.
Wczoraj wieczorem koło godziny 19:30, chyba srebrna AR156 wpuszczała mnie na ul. Duboisa naprzeciwko hotelu Park Plaza. Czy to ktoś z forum może ?:)
wczoraj koło 17.45 migalismy światłąmi srebrnej 156 na kozielskich blachach, koło szpitala w Koźlu - brak odzewu, więc to chyba nikt stąd? :)
To mama mojego kumpla,ona tam mieszka (w sensie koło szpitala),ale niestety nie macha ;)
A czyją srebrna 156 widuje na parkingu pod WSM ??:) a druga to taka szara-grafitowa 147 3d na luboszyckiej przy budynkach PO ;) ktoś od nas ?? obie na OP ;p
Parzi ;) widzialem Cie ostatnio pod wsm ;) STAJESZ NA PŁATNYM :D
wczoraj imprezując na Wrocławskim osiedlu Gaj miałem okazję przechodzić koło żółtej/złotej AR 145 na ramkach AlfaClubu. Obok stała bordowa 146 z jakąś małą naklejką Wrocławskiego Klubu Alfa Romeo. Pozdrawiam obu kierowników :)
Dziś wracając z Wrocławia, jadąc przez miasto stałem na światłach za bordową 145 z taką samą naklejką wrocławskiego klubu. Dałem znaka długimi ale może kierowca nie zauważył w lusterku wstecznym. Również pozdrawiam :)
Swoją drogą trochę tych Alf się po Wrocławiu kręci. pewnie od stycznia i moją będzie można regularnie we Wro widywać :)
Tak w ogóle to kto jeździ szarą 146 na OP i ramkach klubowych? Ostatnio widziałem zaparkowaną na Luboszyckiej w Opolu koło kiosku?
jakis czas temu przy jednym z centrów handlowych :)
Ta czerwona pieknosc byla na wroclawskich blachach, spotykam jeszcze jedna na czeskich numerach przy czym koles macha i wprost rozsadza go radosc ! (oklice Powstancow Slaskich)
I tak przy okazji ktos odmachal na Braniborskiej z czarnej 156 na chyba opolskich blachach (?)
Coraz lepiej z tym pozdrawianiem ...
Heh weźcie mnie nie rozbrajajcie. Ostatnio spotkałem trzy lafy w Świdnicy i Dzierżoniowie z zieloną konieczynką ale Panowie kierowcy tylko sobie obciach robią bo nawet nie zwracają uwagi na przejeżdżającą obok 145...
A tak to standardowo przez 6000 km może z jedna czy dwie alfy zareagowały ;]
czyja jest pomarańczowa GTA z Wrocka? i co robi w warsztacie w Gorzowie? :)
Nie zwróciłem uwagi jeszcze ;)
Pozdrawiam parę z czarno niebieskiej 145 co się na mnie patrzyli dziś w Kudowie ;)
Pozdrawiam kolegę z 145 którego widziałem w Dzierżoniowie dziś i zapytałem się czy będzie na zlocie a zapomniałem się przedstawić. W ruchu ulicznym i wogóle ;)
Pozdrawiam klubowicza z 155 lub 165, mijanego koło 17:30 na klecińskiej któremu najpierw mrugnąłem długimi potem awaryjnymi ale i tak nie zareagował :P
I pozdrawiam wszystkich alfistów których mijałem ale nie pamiętam gdzie i szczegółów na trasie Wrocław->Nachód->Dzierżoniów->Sobótka->Wrocław
haha ja również pozdrawiam czarną 156 DW ...KG :D
PS. Poszukaj ramek klubowych do swojej włoszki :)
Kiedy zdjęcia wnetrza się pojawią!!!! ??? jestem ciekaw....tych czarnoskórych foteli "recaro" z regulacją odcinka lędzwiowego przeszywanych czerwoną nicią?!
Panowie z AR 145 146 155 147 166 (takie tylko mijałem) pozdrawiają chyba tylko swoje modele;-(
Bo macham mrugam i nic??? a mijam ich sporo we Wrocku;-(
Także nie wierzę w to że dziesiątki AR które mijałem nie wiedzą o co chodzi,
nie każdy jest co prawda z forum, ale nie wierzę że nie mijałem jakiejś klubowej...
Tylko ze 156 czasem odmachną;-)
Panowie ALFA to ALFA nie zależnie od tego jaki model;-)
P.S. Mrugam tylko lewym światłem;-) (AWARIA PRAWEGO DŁUGIEGO) ;-)
P.O.Z.D.R.O.