Caly czas ten cherry... CS nie ma nic innego w palecie? ^^
Printable View
Caly czas ten cherry... CS nie ma nic innego w palecie? ^^
Miałem napisać Fresh bag vanilia od razu otworzony na maksa pachnial 12 dni, a po polozeniu go na nawiewy pachnie do dziś
Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
Miałem pisać. Freshbag na maksa otwarty 2 tyg trzymał. Na nawiew jak się położy jeszcze pachnie.
Wiemy już, pisałes to 2 posty wyżej xD
To pewnie przez ta wanilie z freshbaga :D
California Scents coronado Cherry jest najlepszy ( miałem już większość zapachów od nich)
utrzymuje się baaardzo długo
ale również spoko jest ten czarny, stosunkowo nowy w ich palecie,
czasem trzeba przerwać ten "wiśniowy szał" i spróbować czegoś nowego
a jak chce coś zupełnie innego to niebieska choinka :D
a jeśli chce ktoś eliminować zapachy, to w sprayu jest taki zielony płyn od Sonaxa, naprawdę daje rade!
nigdy nie odczulem zapachu "siarkofruta" ;p
ja jestem bardzo zadowolony z zapachów od california scents, nie wiem czy jest na rynku coś co utrzymuje zapach równie długo.
ta zielona herbatę będę musiał wypróbować,
używam od Tenzi dużo produktów i jestem bardzo zadowolony, polskie dobre produkty
[emoji3]
Wysłane z mojego E5823 przy użyciu Tapatalka
Mówisz o zapachu Ice z californi?
Ja polecam również z.plaka do klimatyzacji z tą długa sonda, zapach leśny jest bardzo przyjemny w dodatku utrzymuje się już 4 dzień dość obficie :-)
Testowałem już kilkanaście zapachów z różnych marek i muszę powiedzieć, że pod względem stosunku do ceny trudno znaleźć jakąś alternatywę dla Ami Pur. Tak to wynika z moich obserwacji.
Bo w budżecie do 20 zł raczej się nic lepszego nie kupi. Zapach - kwestia gustu przykład: http://www.motochemia.pl/kosmetyki-s...e-c-41_54.html
Mi osobiście podoba się Tabacco, ale są gusta i guściki pod tym względem.
Chwalicie tego ambipura, bede musiał sprobować jak skonczy mi się obecny
posadź kiedyś dziecko obok zakupów świątecznych... jak mi perfum wylało u ojca w samochodzie to do dziś dzień czuć tą cytrusową nutę cynamonu pomarańczy i hgw czego jeszcze więcej XD
Aqua wg mnie najprzyjemniejszy
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
Nie będzie to taki zapach "łazienkowy" ? :P
Zieloo a gdzie Tyś ten zapach upchał ? Bo ja ostatnio kupiłem z AP taki https://everydayme-pl.secure.footpri...r-1-size-3.jpg to wsadziłem w kapliczkę od góry , ale Ty mówisz zapewne o takim http://www.mapy2000.webd.pl/zdjecia/chemia/razemq.jpg i się zastanawiam gdzie to wsadzić ?:D
Dzieki za podpowiedzi :)
Polecam żelowe zapachy "My Shaldan". Tylko trzeba zwrócić uwagę na to żeby były wyprodukowane w Japonii.
Montuje je w tych tubach nawiewow.
Wysłane z mojego GT-I9060 przy użyciu Tapatalka
osobiście polecam zapach "new car"
Ja obecnie mam "Malibu melon" - całkiem fajny
Polecam zapachy K2 Deocar FAHREN (kiedyś new car) oraz COFFEE (fajny zapach kawy) ale tylko w atomizerach starcza na dłużej i taniej wychodzi niż zawieszki itp.
a tam wybieram przeważnie z Ambi Pur, zona raz kupiła i tak się zostało. z tych co używałem najdłużej pachną
Dziś kupiłem Vanderbaun new car, przyjemny zapach
Nwm czy ktoś z Was używal ,ale polecam zawieszkę Kube Bonda z czarnym sznurkiem ,zapach ma rewelacyjny
Fajne zapachy to tak jak większość poleca, California Scents. Jednak przy dużych temperaturach, nie które z nich potrafią drażnić nos. Dobrym rozwiązaniem są modne i fajnie, długo pachnące zapachy Air Friends Niki, mi najbardziej przypadł do gustu Gardenia z Thaiti. :)
Rozwiązaniem są również zapachy "psikane" Np. Dodo Juice. Trwałość takiego zapachu to 2dni, jednak wystarczy dwa razy psiknąć by dosłownie po paru sekundach już rozkoszować się zapachem. 100ml zapachu, psikane średnio co 2-3 dni, po 2-3 psiknięcia, starcza na około 5tygodni :)
Ja mogę polecić zapachy w atomizerach bardzo wydajne ("psikanie" starcza na baaardzo długo pojemność 700 ml). Zapach K2 Deocar Fahren o zapachu Fahrenheit tylko dla prawdziwych mężczyzn :cool:
dokładnie, chyba najlepsze, najdłużej pachnące, przystępna cena..
- - - Updated - - -
Ja kupiłem na spróbę z Poorboy'a w atomizerze. Może i ładnie pachniał ale mało wydajny i bardzo krótko się utrzymywał.
- - - Updated - - -
California Scents także mogę polecić. Wystarczają spokojnie na 30dni. Później można jeszcze troszkę namoczyć i do szafy wsadzić :)
Jedynie w zimie nie chcą pachnieć przy niższych temperaturach.
Ja kupiłem Eikoshę, prosto z Japonii. Tak prosto, że instrukcja jest tylko po japońsku :)
Zapach bardzo ładny, taki cytrusowo-piżmowy (Xu się nazywa), ale przy niskich temperaturach w ogóle nie pachnie. Chyba, żeby włożyć nos do opakowania. Ciekawe jak będzie jak zrobi się ciepło. Jeżeli będzie chociaż trochę pachniał jak się temperatury podniosą (jeżdżę wieczorem i rano więc jest okolica zera teraz :( ) to będzie bardzo spoko, bo zapach bardzo przyjemny więc nawet przy większej intensywności nie powinien przeszkadzać.
Podobno wytrzymują jakieś 2 miesiące, zobaczymy.