acab przeleje mi 200 to GTbodek do Ciebie trafi juz 250, brakuje dalej 500 Jakies pomysly? Mozesz poprosic goscia zeby poczekal? nie owijaj w bawelne powiedz mu jak jest faktycznie! :D
Printable View
acab przeleje mi 200 to GTbodek do Ciebie trafi juz 250, brakuje dalej 500 Jakies pomysly? Mozesz poprosic goscia zeby poczekal? nie owijaj w bawelne powiedz mu jak jest faktycznie! :D
Ze mna to jest 350 zl , Proxim 50, brakuje jeszcze 7 osob...
Gdzie przelać??????
Na PW poproszę dane do przelewu
Skoro Bodek jest z Wrocka to moze od razu do niego. Bodek podaj tutaj nr wpisz co mamy w tytule przelewu wpisywac.
Can anybody help to find complete wiring harness for Alfa GT 2.0JTS 2005year 55197690 and piping for brake servo
?
50504841
Mnie liczyliście?
Napisać proszę mlody354
Bodek podaj nr konta. acab nie da rady paypalem wiec zostaje zwykly przelew pewnie bank wezmnie pare zl za to.
Cześć. Podeślijcie mi nr rachunku dorzucę się.
Panowie dzisiaj acab przeleje mi kase na paypal później ja ze swojego paypal-a na konto to może zająć 1-2dni.
Ja mam propozycję bo coś się ogarnąć nie możecie więc proszę przelać co łaska na nr konta 81 1910 1048 2944 0396 8215 0001 w tytule przelewu: " "Nick z forum" dla acab-a na zwrotnice i osie"
Jak już się wszyscy zrzucą, zobaczymy czy tamte są jeszcze dostępne. W przypadku kiedy sprzedający nie zgodzi się na wysyłkę będę prosił jednego z was który mieszka najbliżej o odebranie części.
Przelalem 100zl
- - - Updated - - -
Jak bedzie suma pelna to daj znac sms 509 060 326 to pojade to odebrac, przesle potem do Ciebie i temat zalatwiony
Dawajcie znac, kto ile przelal na forum zebym niczego nie zgubil, dzieki GTBodek!
O widzę ze coś sie dzieje. Komu gdzie i jak kasę wysłać?
I just sent 50pln to mlody. Should get it on Monday.
How much do we have all together?
hi all. I have 450zl at the moment. acab, right now, i dont have your another 100zl. Załącznik 193656 Załącznik 193657
No Panowie Alfisti - wrzućcie po 10E dla kolegi.
Pokażcie co potraficie :)
Poszło ode mnie 50zł
Ja też zrobiłem przelew
Wysłane z mojego Huawei P8 przy użyciu Tapatalka
100zl + 25$
Ok, pamiętajcie dzień zwłoki na przelewy. Jutro będzie aktualizacja funduszy :). Jakoś to idzie już za połową jesteśmy!
dziękuję bardzo za pomoc!
trochę naszego prezydenta dla Państwa mój drogi
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...2016/03/93.jpg
Hi all, we have 600zl!!!
Can we buy it now? Or still short?
Bodek said that 750
Forum sie zepsuło - coś poszło do przodu?
Sprzedawca zgodził sie na 750?
nie, nadal jest 600
Mnie żeś rozszyfrował???????
Panowie nie mam nic nowego prócz tego, jeśli ktoś nie wierzy mogę wyciąg z całego miesiąca przesłać nie ma problemu :) Załącznik 194193 do kwoty tutaj należy doliczyć 50zł ode mnie i 100zł na koncie paypal.
I buy fuel tank from crosswagon for 150zl :D
Wating for receive to start fit it.
mlody354, if nobody didnt send some money, i will try find needed. But only on next week.
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...016/03/180.jpg
Ja zbieram na felgi o 4c:) ok a tak na poważnie to 100zł i jesteśmy w domu.
Yes, I did:) But they have 1:18 scale:)
:D
Better contact with seller and get all stuff :D
What's the story? Any progress on this?
no, still 600zł