Oj tam oj tam, nawet żartem nie można pojechać. Chociaż swoją drogą ciekawe jakbyś wyglądała w tych krótkich spodenkach i gumofilcach :)
Pozdro
Printable View
Oj tam oj tam, nawet żartem nie można pojechać. Chociaż swoją drogą ciekawe jakbyś wyglądała w tych krótkich spodenkach i gumofilcach :)
Pozdro
Jacek jaki masz kolor swojej AR.?[/QUOTE]
Anetko... nie jest czarny, nie jest żółty, nie czerwony i nie zielony... to ja kufa juz nie wiem jaki to jest hahaha . Buziaki :)
Hmmm...no to żeś pojechał:rolleyes: a może by było łatwiej gdybyś nie był daltonistą...hehe:D buziaki
brawo Anetka:)
Anetko Ty mi tu dzieciok nie urągaj :) jako prawdziwy facet rozpoznałem 4 kolory to jaki to daltonista hmm....????
- - - Updated - - -
Anderson...... dzień bez wazeliny dniem straconym...? :)
[MENTION=40275]anett[/MENTION] z Pabianic - oczywiście ale ze Zgierza już nie :)
Pozdro dla kumatych :)
[QUOTE=jacek146;1823236]Anetko Ty mi tu dzieciok nie urągaj :) jako prawdziwy facet rozpoznałem 4 kolory to jaki to daltonista hmm....????
Oooooo urażona męska duma się odezwała:P hmmmm ,,dzieciok,,??W moim wieku to muszę to przyjąć jako komplement hahaha :cool: uśmiechnij się.
[MENTION=69953]Werty[/MENTION] haha uhh ten Zgierz..
Siema Czarna.
Siema Czarna. :]
Fajnie jak okazuje się, że jedna z niewielu ogólnie Gtv-ek w silniku 1.8 TS pomyka raptem kilka kilometrów ode mnie :) Będę miał od kogo części pożyczać na testy haha.
Także witam i do zobaczenia na drodze. A mijaliśmy się już masę razy, a wcześniej z Twoim tatą bodajże, który tym autkiem smigał :) Nawet wpuszczał mnie spod domu kilka razy.
Pilot srebrnej Gtv 1.8TS
No heeeej [MENTION=34258]sztandi7[/MENTION]
Witam również z Łodzi
LoL 10 stron tekstu o witaniu Malutkiej z Łodzi :] Ciekawe, czy ktoś czytał ten post od początku :)
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] witam, mijaliśmy się na drodze wielokrotnie jak i widzieliśmy pod wtedy jeszcze ' Groszkiem ' w Adp , aczkolwiek nigdy nie było odmachane więc odpuściłam :D Zorientowałeś się na tyle szybko, że czarnej już nie ma :D
[MENTION=73108]lukas156ldz[/MENTION] hejka! i pewnie do zobaczenia na drodze :P [MENTION=16232]PeterSkY[/MENTION] stron sporo , ale wątpie żeby ktoś czytał od początku ale..... HEEEEEEEEEEEEJ WSZYSTKIM ! :D
Jak to nie ma ? Sprzedałaś czarną ???? No właśnie nigdy nie zauważyłem też żadnej reakcji i wyszedłem z tego samego założenia haha :) Jeździł nią jeszcze pewien Pan to z nim parę razy się pozdrawialiśmy. A groszka faktycznie pamiętam :) Po kluczykach poznałem haha :) No cóż... Mądry polak po szkodzie :) Poza tym bez bicia przyznam, że sądziłem, że kobietę będą interesować tematy szeroko pojętej społeczności Alfisti :(
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] Pewien Pan to mój kochany tatuś :D Jeździł , jeździł aż w końcu postanowiłam ją odkupić , bo więcej ja używałam niż on :D
Po kluczykach poznałeś ? Teraz to nie rozumiem, o cooo chodzi :D
Wcale nie po szkodzie, tak źle nie jest , teraz też mam równie rozpoznawalny Włoski samochód , ale póki co o tym głośno nie mówię, zawitaj do Andrespola to na pewno skojarzysz :D , a typową kobietą nie jestem , wolę właśnie tematy szeroko pojęte motoryzacyjne niż te.. typowe.. o " shoppingu" ,super paznokciach i szpileczkach nie pogadamy :D
[MENTION=67912]maaalutka[/MENTION] widziałem, że pod Groszkiem stała Gtv-ka, a nagle przy kasie Pani przede mną wyjęła czerwony kluczyk od Alfy typowy dla Gtv :) Od razu było wiadomo, że to właśnie właścicielka, czyli Ty :P Wcześniej jak już mówiłem, widywałem Twojego tatę i to chyba był pierwszy raz jak Cię zobaczyłem w tym aucie - stąd napisałem, że właścicielkę poznałem po kluczykach :) Na Adp bywam prawie codziennie ... Na siłowni haha.
Tylko nie mów, że 159 albo Brerę ??? Bo ja właśnie planuję kupić w wakacje lub na jesień.
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] nie , nie , możesz być spokojny ani Brera ani 159 :D Głośno nie mówię, na pewno rzuci Ci się w oczy :D Ja to raczej kojarzę jak "śmieszkowałeś " z kolegami z siłowni jak parkowałam obok okien :D ale to było z rok temu
Nawet nie wiedziałam ,że właściciela pilota srebrnej Gtv widziałam w Groszku hahaha :D mogłeś wtedy zagadać to byś wiedział czy "zrzeszona alfistka"
Codziennie jestem w Andrespolu ,ale Twojej Alfy nie widziałam z pół roku :D
To to jakaś tajemnica, że nie chcesz nikomu powiedzieć co to za furka? :)
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] póki co nie ma o czym mówić :D
PS. widziałam Cię dziś, głośna ta Twoja Gtv, to tak specjalnie czy...? :D
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] no to szanuję :D całe C.H Adp chyba Cie słyszy jak podjeźdzasz pod Fita :D
Nie jest tak źle wcale. Raczej wydech nie należy do tych bardzo głośnych. Na zlocie w Sulejowie 2 osoby chcialy go odkupić bo im się podobał. Może to ja tak warczałem z głodu po treningu :)
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] byłam w okolicy apteki na c.h i słyszałam całą Twoją podróż i nawet parkowanie :D to do cichych również nie należy :D
To było chyba przed treningiem , przynajmniej kierunek Fita był obrany :D Nie wiem , tak mocno nie wnikam :D
Oj tam, oj tam :)
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] no cóż , do zobaczenia na drodze ! :)
Wlasnie jechalem na Gałkówek i tak sobie pomyślałem o Twojej GTV-ce i v'olia - spotkałem ją koło Żabki w Adw 2 min później. Sprzedałaś ją komuś z okolic, czy to może tata, skoro pisałaś, że masz nowe cudo?
hahaha [MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] nie , nie , Gtv czarna pojechała w świat , raczej w łódzkim jej nie zobaczymy , tata wozi się volvem :D. Mówił że nie raz Cię wpuszczał ale możesz już nie kojarzyć :D w razie pytań to pw :D
Wpuszczał, wpuszczał :) Wspominałem wcześniej w tym temacie nawet. Z Twoim tatą się właśnie mijałem często pod Żabką, stąd myślałem, że to może on. Dobra chyba koniec spamowania :)
[MENTION=34258]sztandi7[/MENTION] tak wspominałeś że Czarną, a ja że volvem również, myślę że koniec spamu jak coś to pw albo fb. :)