Powiem wam że się troche zdołowałem na spocie :|
Mam najgorsze auto z was wszystkich :|
Printable View
Powiem wam że się troche zdołowałem na spocie :|
Mam najgorsze auto z was wszystkich :|
...swoja czarna 33 nazywasz najgorszym autem :?: ...przylaczam sie do tego co napisal marcins737 - najwazniejsza jest milosc do Alfy...kto wie moze za rok bedziesz jezdzil Brera lub 8C :?: ...
oj Szary, chyba niektórzy by się obrazili za to :) :) :)Cytat:
Napisał Szary
Pozdrowienia dla właścicieli 33 :)
wracajac do meritum...
robimy cos w dlugi weekend?
Co do długiego weekendu jestem za, byle w jakiś wolny dzień, bo ja raczej nie dostane urlopu, dopiero zmieniłem pracę i chyba nie zdołam sobie tego załatwić
Nie chodzi o sam model, chociaż faktem jest że 33 są chyba najtańszymi Alfami, to mi nie przeszkadza. Poprostu jest troche przy niej do porobienia i nie wygląda zbyt okazale, bo i lakier zmęczony koła ładnego nie ma, pali gdzieś miedzy 15 a 20l dzięki bogu gazu, bo chyba bym nie jeździł,sonda prawdopodobnie uszkodzona i jest odłączona, pompa wspomagania już jęczy, szykuje się wymiana panewek (dopiero wymieniałem, ale jedna stuka, bez szlifu się nie obędzie na benzynie silnik ledwo pracuje i wszystko musi poczekać bo kasy nie ma. Między innymi nie pojechałem na grila.Cytat:
Napisał marcins737
Ale na najbliższym spotkaniu się pojawię.
ps: Może ktos z Łodziaków ma dobrą 4przewodową sondę żeby podłączyć na próbę, albo niedrogo odsprzedać ?
Co z tym spotem?
Spodobalo mi sie :>
jestem za. proponuje: 29 kw. albo 5/6 maja. Co wy na to?
W obie niedziele powinienem dac rade - co do majowego tygodnia to moze byc roznie
...ja polecalbym date 6 maja...dlaczego?...powod jest bardzo prosty - wiekszosc bedzie po wyplacie (w tym i ja)...na 29 niestety sie nie bede pisal bo na oparach w baku daleko nie zajade :) ...mysle ze wiekszosci ta data przypadnie do gustu i zdecydujemy ze bedzie to 6 maja...
sluchajcie, nikt nie bedzie czekal do konca miesiaca.
to kiedy?
...6 maja...
Yoopi, my to akurat mozemy codziennie... :D
...no my tak...ale tak jak pisalem wiekszosc wyplate ma 1 i jakos tak przed 1 wiekszosci ciezko bedzie...wiec mimo wszystko bede proponowal date 6 maja...a godzina to juz jest mi bardzo obojetna - dostosuje sie...bede wiedzial ze 6 jest spot i caly dzien zaplanuje sobie tylko z wami...
Ja niestety wyplate mam 10 - po ostatnich wizytach w 3B jestem kompletnie splukany - ale czas i kasiorke postaram sie znalesc :D
mnie jest ciezko caly czas ;)Cytat:
Napisał Yoopi
i jakos zyje.
Ale tez jestem za tym weekendem, bo sie stesknilem za waszymi paszczami.
czyli co, 6 maja?
Ja bym się podpisał pod 29-tym bo potem nie ma mnie w Łodzi.
raczej 29
Mnie też pasuje 6 maja,teraz również jestem bez kasy.
Ale widzę iż jest problem z ustaleniem spotu to może ustawimy się na 13 maja i każdy będzie po wypłacie i może wszyscy będą mogli się zjawić.
a moze po prostu zrobmy 2 spoty.... nie musimy od razu jechac nie wiadomo jak daleko... a do geanta to chyba kazdy sie doturla, nwet rowerem...
Dobrze gada, wódki mu wlać ! :DCytat:
Napisał adasco
a po 18 nie mozna? Chetnie bym sie spotkał i poznał, no i moze cos w koncu dowiedzial od profesorów od Alfy :wink: , a w Polsce bede dopiero po 18 maja.Cytat:
Napisał Garos
Moja mi daje troche popalic, a moze razem cos zaradzimy
Pozdrawiam
Słuchajcie-możecie zrobić dwa spoty nie ma problemu.Ale warto wziąć pod uwagę jasona nowego kolegę który chętnie się stawi na spotkanie 18 maja.
Do 18 jest dużo czasu i może uda się zrobić największego spota pod względem ilości aut.Pomożemy sobie jeszcze ulotkami i moze coś wyjdzie.Jason by na 18 maja ściągnął i wtedy mamy Alfę w wersji angielskiej :D
z mojej strony nie widac problemu. Ale gdyby byl ktos chetny na spota w dlugi weekend to ja sie pisze.
n i e o f i c j a l n y
dobre okreslenie i tego sie trzymajmy.
:lol:
...hmmmmm 18 maja....hmmmmm jak najbardziej pasuje...a co do tego nieoficjalnego spota to moze sie zabiore z Toba adasco ? ...no chyba ze moja malutka w jakis cudowny sposob dostanie pozywienie i nie bedzie dalej z pustym zoladkiem jezdzic :) ...
Ja 29 odpadam razcej, 6 maja jak najbardziej, osiemnasty również. Możemy się jakoś spotkać bo dawno już się nie widzieliśmy... :mrgreen: Ja teraz pracuję dużo i w tygodzniu raczej nie dysponuję czasem, ale w niedzielę bardzo chętnie się stawię.
Do zobaczenia
..jestem ZA...
Yoopi, spoko. Zmiescisz sie.
a na rogu kiedy? w sobote?
...moze w niedziele wieczorkiem bo w sobote to raczej nie dam rady (czytaj jestem juz umowiony na picie)...zreszta adasco zadzwonie do Ciebie w sobote i sie jakos konkretniej zgadamy...
Dokładnie ustalamy spot na 18 maja.Jest naprawdę dużo czasu aby sobie tę date zarezerwować.Myślę iż teraz już wszyscy powinni się stawić,a jeśli ktoś nie przyjedzie to chyba ma nas w nosie.Ktoś to będzie miał problemy z autem może się zabrać z inną osobą-kwestia dogadania.Oczywiście usprwiedliwieniem jest nagła sytuacja w rodzinie lub choroba ale wtedy wymagamy z marcinsem737 L4 :D
Czy wszystko jest jasne :?: :?:
...pewnie panie Garos ze wszystko jest jasne i zrozumiale :) ...ja bede na 100% bo nie moge opuscic spotkania rodzinnego...
Obawiam się, że do 18 maja Jarek nam z głodu umrze :mrgreen:
18 maja to piatek.... tak?
Wlasnie - w piatek nie dam rady - dlaczego nie niedziela?
sorki za zamieszanie, ale wlasnie uswiadomiłem sobie ze 18V to ja wylatuje z anglii i w Polsce bede dopiero wieczorem (jak nie w nocy) wiec jak mozna, to weekend (najlepiej sobota :wink: ). Sorki ze namieszałem ale w miedzy czasie jeszcze sie przeprowadzałem tu w Anglii i miałem pomieszane w głowie.Cytat:
Napisał machulm
Pozdrawiam
aaa, jeszcze jedno. Ktos tam pisał wczesniej ze zobaczy Alfe w wersji angielskiej :? niestety nie bo lece samolotem, ale moze kiedys .... czemu nie, jak dojedzie to bede ale to za kilka miesiecy
Pozdrawiam.
PS napiszcie jeszcze gdzoe sie spotykacie.
17 będę po maturze więc 18 się na pewno wstawię. Swoją droga próbuję dodatkowe 2 wozy na spot ściągnąć z miejsca gdzie pracuję... Przy okazji proszę o przesłanie na e-maila zambruder2@o2.pl ulotek, bo w Konstantynowie jest kilka Alf, które też spróbuję jakoś ściągnąć a ulotki pomogły by mi bardzo.
nawet lepiej bo wytrzeźwieje... z radości oczywiście:D
Godziny już kiedyś ustaliliśmy iż spoty będą o 13:00, w wyjątkowych sytuacjach będą o innym czasie.Cytat:
Napisał marcins737