Po drodze Was dopadniemy... :DCytat:
Gdyby ktos z kraka chcial sie dolaczyc to my z Konrado wyjezdzamy kolo 10-10,30 spod McD przy Makro.
Printable View
Po drodze Was dopadniemy... :DCytat:
Gdyby ktos z kraka chcial sie dolaczyc to my z Konrado wyjezdzamy kolo 10-10,30 spod McD przy Makro.
Jurcio jak tam u was pogoda tez taka marna jak u mnie ?
Oj, lało jak nie wiem co (a alfa wczoraj pucowana była :| ) , ale onet twierdzi że po południu pogoda będzie OKI...
No wlasnie tez patrze na tvn meteo i zekmo od 12 ma byc pieknie i slonecznie tylko troszke wiatru. Tez sie troche wkurzylem bo tez wczoraj pucowalem swoja na blysk zeby sie ladnie prezentwala :(
no i juz w domq bylo bardzo sympatycznie oby wiecej takich spotkan teraz ja zapraszam do mnie podajcie termin kiedy Wam odpowiada do mnie z katowic 70 km z krk 65km
Dzieki wszystkim za super zlocik, bylo bardzo przyjemnie :) gill, zameczek, knajpka :) dreszczyk emcji za kółkiem 166 3l Jurcia :mrgreen: miodzio :mrgreen:
ciesze sie za nasza alfaholikowa rodzinka sie powieksza o nowe osoby które dalaczaja na zloty :)
Miło ze Monika z mezem nas również odwiedzila, fajna niespodzianka :) oby takich wiecej! I fajnie bylo zobaczyc nowe osoby (których jeszcze live nie widzialem) DDEvil, Belfer27, 1etniens1, Moninika.
Mam nadzieje ze na nast. lokalnym zlocie znów spotkamy sie w conajmniej tym samym gronie :)
No i jak zwykle stala ekipa nie zawiodla :)
Pozdrawiam!!
No, imprezka fajowa była, niespodziewani goście z Łodzi (ho ho ho :D )
Gdzieś nam się w drodze powrotnej "Rafjan Team" zapodział - mamy nadzieję że dotarli OK
Dzięki Wszystkim za super niedzielę w wybornym towarzystwie, czekamy na foty...no i powtórkę :D
(Marzena)
Jurcio, troszkę pomieszałam drogę, bylam za bardzo zafascynowana prowadzeniem alfy :) Ale "Rafjan Team" dotarł do Karakowa bez szwanku :) Dzięki wszystkim za świetną zabawę.
towarzystwo wyborowe :D bylo swietnie,dzieki wszystkim za mila atmosfere.
no ich chlopcy z BMW napewnoo sa jeszcze podjarani naszym zlotem :mrgreen: juz dzis na allegro widzialem ze nieznajomy z bmw wystawil swoja bmk-e do sprzedazy badz zamiany tylko i wylacznie na Alfa Romeo :mrgreen:
bardzo zaluje ze mnie nie bylo .. niestety nie dalem rady :(
zapodajcie fotki ze zlotu prosze :)
na nastepny zlot postaram sie dotrzec :)
Ja rownizez dziekuje za mily zlocik niestety na pomorze nie dam rady sie wybrac bo jade nad morze w sierpniu a nie mam na tyle urlopu :( i niestety gotowki na 2 wyjazdy ale lokalne to ja zawsze chetny jak tylko praca pozwoli :D fotki wrzuce jak tylke bede mial troszke wiecej wolnego czasu Pozdrawiam :mrgreen:
Dzięki wszystkim za super towarzystwo i przyjemnie spędzony czas. Do następnego razu, obowiązkowo!
Prosze się pochwalić fotosami!!
Fotki juz są w albumie, Moniki i moje tez, milego ogladania :)
czesc
szkoda ..... ze mnie niestety nie bylo (odbije sobie nastepnym razem :))
Rufiki mowiles tak juz ostatnio po spocie w Krk.co tak nie chetnie sie wybierasz ostatniego czasu na spotkania alfistow?Cytat:
Napisał rufiki
pozdrowienia dla ciebie :D
Dobra Panowie i Panie chetnie wrzuce swoje fotki ale widze ze musze je najpierw przerobic bo sie nie mieszcza :( a narazie nie mam na tyle czasu ale jak ktos chetny to przesle na maila tylko sie zglaszac.
A teraz prozba do Moniki jak mozesz to przeslij mi te zdjecia ktore zrobilas na maila na pablo@tleilax.sky.pl dziekuje z gory i Pozdrawiam !!!!
Ja dopiero dziś do kompa dotarłem, ale i tak wrażenia ze zlotu pozostały. Choć dopiero poznawałem ekipę ( w końcu wiem jak wszyscy wyglądają...), to i tak mam wrażenia pozytywne. Pozdrawiam ogół i do następnego razu.
Dobra wkoncu mialem troszke wolnego czasu wiec wrzucilem kilka swoich fotek oczywiscie nie wszystkie :mrgreen: milego ogladanie pozdrawiam
czesc
KORCZU tak wypadło :( wież ja wyjazd planowałem pare miechów wcześniej wiec sam widzisz
a i tak w niedziele wróciłem (niestety )
ale zobowiązuje sie do obecności następnym razem bo już sie nigdzie nie wybieram
"musze se w koncu odbic te 2 spociki "
no to Panowie i Panie kiedy nastepny spocik??
Czekałem na to pytanie :mrgreen:Cytat:
Napisał 1etnies1
U mnie kiepsko w tym miesiącu z weekendami, ale moze uda sie wyrwac.
podtrzymuje propozycje zwiedzania browaru i pszczyny :) ale to chyba w czerwcu :)
Ale w czerwcu ma byc ogólnopolski zlot na pomorzu
No jak pszczyna czy browar to ja sie chetnie pisze :P
[Kate] My z Fredkiem jestesmy baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo ZA :) Mam nadzieje ze bedzie to czerwiec. Może jakieś konkretniejsze propozycje co do terminu??
Pozdro
Kate & FRED
No może i w końcu i ja się pojawie, skoro na własnym podwórku.
A na cudze to nie łaska?;)Cytat:
Napisał csscss
miałem zamiar pojawić się w Ogrodzieńcu, ale troche zabardzo pofolgowałem w przeddzień.
Weekend zdecydowanie za krótki. :(
WITAM ...
Jestem żywo zainteresowany jakimś spotkaniem z towarzyszami włoskiej urody.
Dajcie znać, gdzie i kiedy.
Lipiec tuż, tuż wiec moze zaplanujemy jakies spotkanko.
Moja propozycja Spotu Tychy-Pszczyna jest aktualna. Termin 21lub 22 lipca. Zwiedzanie browaru w Tychach (wstęp bezpłatny do tego piwo gratis), przejazd do pałacyku myśliwskiego Promnicach jakaś kawka, ciastko, nastepnie zwiedzanie zamku w Pszczynie, parku oraz skansenów jak starczy czasu można jeszcze w góry wyskoczyć np. na Równice na góralskie jedzenie.
Co Wy na to?
Termin mi odpowiada, a ochoty jak zwykle nie brakuje. Pozdrowionka.
Data ustalona ,więc można zaczać odliczanie .
potrzebny kierowca na 21 lub 22 lipca :) 8)))
Final countdown czas zacząć
Witam No szkoda że się nie załapie boo 22 lipiec wyjezdzam nad morze!!!!!!!!!Więcu danego spotuu POZDRO
Witam No szkoda że się nie załapie boo 22 lipiec wyjezdzam nad morze!!!!!!!!!Więcu danego spotuu POZDRO
Jak jedziemy na Równicę na jedzenie, to już na pewno się Pyry nie pozbędziecie :DCytat:
Napisał Paweł156
Ostatnio jak tam byliśmy ( Ja i Lideczka) to jakiś fanclub Audi foty sobie robił na górnym placu :P
Zlocik juz za tydzien, stała ekipa nie zawiodła ale co z resztą południowców?? Cos nas mało na liscie zgłoszen. :evil:
Mam nadzieje ze jeszcze sie dopiszecie, taki zlot jest w tym rejonie Polski raz w roku.
Wywaliłem info na innych małych forach ale widzę że odzewu nie ma.
Południowcy !!! Trzeba sie troszke pointegrowac :mrgreen: Macie jakieś daty?? Jestem "tu" nowy i chce poznać ludzi którzy mają świra na punkcie alfek.