Rozrząd w V6 plus podejrzana któraś uszczelka pod głowicą, niedziałające wentylatory i jeszcze jakieś pierdoły? [emoji23] Obawiam się, że tak szybko nie będzie :D
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Printable View
w czym V6?
Dobra, doczytałem :D
Nowy nabytek?
No byłbym wdzięczny jak udałoby się zabrać jakiegoś kompa bo u mnie już święta na desce rozdzielczej ;D to na kiedy się ustawiamy? Odnośnie pytania AR 156 2.5 2002r
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Taa w Gdańsku ;p pewnie zaraz się dowiem ze mega lipa? :D?
Ajc to nie ta! Ale moja tez delikatnie już puszcza tłumikiem ;p
Dobra, czas trochę popracować! Dajemy z tym spotem!
Też chętnie wpadnę!
Tysler, koskar, bartmiej kto jeszcze chętny na 9 w niedziele na Tesco? Zbierzmy jakaś fajna ekipę to będzie można się częściej widywać ;)
Chetni z żoną
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Oj nie krzyczałeś ;D liczę ze zaraz wszyscy będą pisali ja ja ja i nazbieramy pare osób ;) świetnie to już nas 5 ;p kto jeszcze kto jeszcze ;>
Panowie na 9? Dajcie sie wyspac :d
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Taka godzinę ktoś tam rzucił ;p sam bym się wyspał.. 12? Czy jak wam pasuje
już lepiej, o 9 to nie zapamiętam waszych imion nawet! ;D
Też moze wpadne :)
Też wpadne!
Jak utrzyma sie taka ilość wiary to bedzie fajny spocik :)
(A ile juz gt :D )
Siema,
to gdzie ten spot? Data była 22.09, rozumiem, że chodzi o 22.10.2017 ?
Jak odbiore moje GT od MM to też wpadnę.
No własnie. Jak Wam pasuje data?
Może mała ankieta:
15.10
czy
22.10
??
Mi pasują obydwa terminy
Ja to ogólnie myślałem że to o tą niedzielę chodzi, dobrze ,że kolega wyżej napisał bo bym pojechał :D
Ja tez myślałem o tej niedzieli. Ale jak Wam pasuje ;) dostosuje się ;p
w tę niedzielę jest bardzo duża szansa że będę na kacu, następna bardziej mi podchodzi xD
Jak 15.10 to możę podjadę na drugą stronę ulicy (tesco chełm). Na 9? Panowie, to jest niedziela, dajcie ludziom pospać :D
Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka
Mi w zasadzie pasuje ta niedziela, o ile MM mi posklada GT, w przyszłą jadę do Torunia. Godzina może być dowolna, ale fajnie byłoby sobie pospać, z drugiej strony, im później tym większy ruch. Kiedyś byłem na fajnym spocie na Kamiennej Górze w Gdyni, jak bedzie nas tylu to się pomiescimy.
W niedzielę o 15 pod stadionem Energii jest zakończenie Trójmiasto Klasycznie z tego co wiem parę ładnych Alf ma się pojawić :)
Też był chętnie przyjechał, bo do Tesco mam dwie minuty drogi, jednak akurat w tą niedziele mnie nie ma. Jak będzie następne spotkanie w następną niedzielę to przyjadę :D
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
No i co? Jakaś cisza się zrobiła. Jaki termin wybrany? ;)
A mi pasuje wlasnie ta niedziela, bo zrobil moja. Bylo pierdologii, bo pisal do mnie o 3:20 rano ze skonczyl, to pewnie dlatego Twoja bedzie na poniedziałek ;)
To jak Panowie? Może być ta niedziela i przyszła ;D