Nie wydawajcie jeszcze całych wypłat :sarcastic: bo w najbliższym tygodniu trzeba wpłacić resztę za zlot :)
Printable View
Nie wydawajcie jeszcze całych wypłat :sarcastic: bo w najbliższym tygodniu trzeba wpłacić resztę za zlot :)
Do kiedy wpłacamy resztę kasy ?
Tak już :)
To może podeślij na PW ile kto ma dopłacić
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Tak ja też poproszę jeszcze raz dane do przelewu i ile tam trzeba dopłacić
Ale wy leniwi jesteście, że aż się nóż w kieszeni otwiera......
Widzę, że kilka osób się ociąga z wpłatami... :P
Marek mam złudzenie, czy brakuje mnie na głównej liście [emoji12]
Jesteś na 16. pozycji danus :)
Danus, weź ze sobą na zlot to co wczoraj zażywałeś :sarcastic:
Właśnie nic nie brałem, ale znalazłem ciekawostkę. Tak wygląda lista na tapatalku
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...019/03/395.jpg
a tak na kompie
Załącznik 256229
stąd i moje pytanie ;)
Już dawno pisałem żeby tych głupich aplikacji nie używać :P co tak na prawdę wam daje ten taptalk poza tym że we wszystkim ogranicza??? :lol: przecież zwykła przeglądarka hula aż miło nawet w trybie komputerowym.
Marku 26go wysłałem pieniądze napisz czy doszły, bo na pierwszej stronie tego nie widać?
Tak, mam. Już poprawiłem. Brakuje mi wpłat jeszcze od dwóch ekip.
Mea culpa zapomniałem zupełnie ogarnę przelewik jak najszybciej
Witam z Berlina.
Właśnie znalazłem to zdarzenie. Ponieważ mój udział w spotkaniu Busso Owner nie wyszedł na dobre, chciałbym w nim uczestniczyć. Będzie to około 166 3,2 i 2 osób....
Pozdrowienia w rundzie.
Heinz
Hejka wszystkim
Jako że do zlotu pozostało nam tylko 2 tygodnie chciałem się zapytać czy jest jakiś plan spędzenia czasu na owym zlocie czy każdy organizuje sobie czas sam?? A że nie ma też posiłków (szczególnie śniadań) to czy jest ogarnięty jakiś sklep w którym da się zrobić zapasy nie tylko alko ale i jakiegoś prowiantu szczególnie dla dzieci.
Ja planuję przejazd/rajd na jeden dzień. Reszta jest wolna. Jeżeli chodzi o sklepy to jest tego tam pod dostatkiem :) nawet knajpek jest trochę :)
Czyli w razie dobrej pogody w gre wchodzi tez opalanko na plaży? :D
A jakbym chciał zabrać ze sobą zwierzaka, to jest taka możliwość?
Tak- może być opalanko :) Wiem z doświadczenia, że jak planów jest za dużo to ludziom się odechciewa. Dlatego jeden przejazd czy rajd wystarczy, a poza tym niech matki i dzieci też coś mają z morza :D
Zwierząt ośrodek nie akceptuje.
Witajcie.
Wygląda na to, że nie uda mi się tu dotrzeć przed piątkową wieczorom . Jeśli moja żona pójdzie ze mną, to jeszcze nie wie dokładnie. Zależy również od pogody....:))) ...
Jeszcze trochę czasu do zlotu jest. Może wszystko się ułoży i bez problemów przyjedziesz :)
Ja przyjadę lecz niestety nie 166. Wpadnę 145 jako kibic Waszych maszyn:)
Jak to zwykle u mnie bywa ja auto ogarniam moment przed zlotem, taka nowa tradycja chyba. Rok temu odebrałem je z warsztatu kilka dni przed Busso Owners, przy zeszłorocznym 166 w dzień zlotu jeszcze pod maską dłubałem a teraz dopiero jutro wyjeżdża z warsztatu :sarcastic:
Dzisiaj dostałem informację, że 22go wyjeżdżam na statek, co jest jednoznaczne że mnie nie będzie. Marku czy jest szansa na jakikolwiek zwrot za opłacony pobyt czy niestety kasa przepadnie?
Kasa przepadnie. Może ktoś przyjedzie za Twoje miejsce, to wtedy się dogadasz.
A co tu taka cisza? :) Jakiś plan, rozkład jazdy mamy? :)
Każdy szykuje jakąś bombę niespodziankę :edziahurra:
ja na ten przykład przywiozę piasek z nad morza :P
Do ośrodka można przybywać od 15:00. Ja na pewno będę później. Nie zdążę przyjechać wcześniej. Na jeden z dni planuję rajd. Reszta jak to ktoś napisał "na opalanie" :)
Sławek przywiezie piasek, ja też coś będę miał :sarcastic:
Myślałem, że od 12 :P. No to trochę później wyjadę.
Ja mam kilka dżemów w zanadrzu:D
A ja winko własnej produkcji :)
Jak tak patrzę po pogodzie, to zamiast opalania zostanie nam degustacja alkoholowa, grill i wdychanie jodu :D
Czyli wszystko się dobrze składa. Sławek załatwi piasek. Tyle co weźmie jak znalazł będzie pod nogi tam gdzie zasiądziemy (salka, jadalnia). Będzie drzem, wino..... :sarcastic:
Wszystkich uczestników proszę o nie przybywanie wcześniej niż godzina 15:00 ponieważ właściciel obiektu jest poinformowany nie wydawać kluczy ani nie wie z jakiego gangu przyjedziemy :sarcastic:
Dopiero jak ja się z nim finalnie rozliczę i pobiorę klucze to będę wszystkich wpuszczał.
A miałem pisać i pytać, czy umawiamy się na jakąś konkretną godzine w związku z tym meldowaniem od 15. Ewentualnie można się zgadać gdzieś wcześniej, ja tam wyjeżdżam w miarę rano i będę się turlał powoli :)
Jak będę przez Rumie jechał, a w sumie możliwe że tak będzie, to będę dawał znać :D
My startujemy o 6 rano jak skończę nockę będziemy jechać S 3 od stony Lubina