O, dzieje się. Muszę cofnąć się o parę stron i zobaczyć, co tam się zadziało :)
Printable View
O, dzieje się. Muszę cofnąć się o parę stron i zobaczyć, co tam się zadziało :)
Marek, czy za zlot można zapłacić bonem turystycznym? Nie mam gdzie go wykorzystać, a z kasą ostatnio krucho.
hehehe niestety nie :)
Przypominam o wpłatach pozostałej części kwoty.
Panowie kurła wpłacać kasę :)
Bo z Markiem ustaliliśmy,że Ci co nie wpłacą ,swoimi pierwszymi zaliczkami sponsorują tych,co przyjadą :edziahaha: :)
Spokojnie, moje już poleciały [emoji1]
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
I to jeszcze po takiej przerwie :D
Gdyby jeszcze pogoda była taka jak teraz :)
Alfy coraz starsze, rdzy więcej, lakier bardziej wypłowiały (z wyjątkiem Marka), ale gęby tak samo uśmiechnięte :D
A ja mam takie pytanie. Właśnie prawdopodobnie wylądowałem na kwarantannie przez nauczycielkę dzieci. Nie wiem na jak długo. Prawdopodobnie mój rejon lada moment wyląduje w czerwonej strefie. Jak w takim przypadku z odzyskaniem pieniędzy czy wyjazdem w innym terminie do tego ośrodka? Jest w ogóle taka opcja?
Wysłane z mojego moto g(6) przy użyciu Tapatalka
Tak pechowo że znów się zaczyna ten bajzel :/
Dokładnie.My już w żółtej jesteśmy.Co prawda tamten rejon na zielono,ale różnie bywa.Marek,może faktycznie się dowiedz co i jak,bo robi się już blisko terminu i huk go wie,co dalej.Ja jestem za przyjazdem.Inni mogą mieć odmienne zdanie i jak maja przyjechać 2-3 auta,to trochę kiepsko to widzę.
Z mojej strony jeśli nie będzie żadnych oficjalnych zakazów to problemu nie widzę. Więc trzy już masz :sarcastic:
My też będziemy jak się zakazy jakieś nie urodzą
Wysłane z mojego moto g(7) power przy użyciu Tapatalka
My mimo chęci odpadami w tym terminie, także Marek nie wpłacam drugiej części.
My jak na dzisiaj jedziemy, z dnia na dzień będzie coraz gorzej mam nadzieję że się spotkamy:cool:
W piątek o której możemy przyjechać ? Pytam bo muszę wrócić do pracy w piątek o 18 muszę być w pracy:mad:
Szkoda Rafał :(
Odnośnie "nie przyjazdu" przez koronę.... Kurcze to trudna decyzja. W sumie nie wiem czy odwoływać czy nie. Na razie spotkanie podtrzymuję ponieważ oficjalnych zakazów nie ma. Jeżeli ktoś nie może przyjechać to przepada tylko zaliczka. Reszta do zwrotu. Gdyby się wysypało więcej ludzi, lub głosem większości uznacie, że należy to przenieść to postaram się rozeznać jak z kolejnym przesunięciem.
Odnośnie piątku. Kwaterunek od 15 godziny. Obiadokolacja będzie na 18 godzinę.
- - - Updated - - -
Jak to? nocka? W sobotę wrócisz? Nie rozumiem :)
Trzecia zmiana na 18 kończę o 1:30 to wrócę w nocy, godzina i na miejscu S3 do Bolkowa i potem z górki:D
To przyjedziesz w piątek popołudniu? Czy do dopiero w nocy przyjedziecie?
Jakby co to ja też dopóki nie będzie zakazu to jestem.
My jesteśmy na 100%
Ja również jestem. Jednak na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiem czy w pełnym składzie. Żona trochę się połamała na rowerze i sytuacja jest dynamiczna. Jeżeli chodzi o przełożenie to jeżeli jest taka opcja, to spoko, ale to już będzie zlot zimowy i nie wiem czy wszystkim to pasuje. Jak co to dla mnie zima też ok :)
Fajnie :) czyli rodzinkę zostawiasz i skoczysz na zmianę :sarcastic:
P.S. Drodzy Państwo doszły do mnie już ostatnie paczki z fantami :D tak więc miejmy nadzieję, że zlotu nie będzie trzeba przesuwać bo nadruki będziecie mieli nie aktualne :lol:
Widzę,że zestaw startowy się wykrusza po mału :(
Było 19 a zostało 14 :(
U nas od soboty strefa czerwona niestety i hu...go wie co dalej będzie :(
Został tydzień, może nie zdążą zepsuć na tyle :P. Uszy do góry :D
Ech oby :(
Co na to kierownik? Może się wypowie,co robimy dalej.Tydzień tylko i coraz gorzej.Jak pizgną zakaz poruszania,to w Szklarskiej do wiosny się zlot przedłuży i będziemy siedzieć i pić :)
Nie napiszę nic nowego. Oficjalnie zlot się może odbyć i do póki nie jest to zabronione to się odbędzie. Trzeba się tylko trzymać wytycznych gov.pl No chyba że większością zadecydujecie że nie. Ja mam już wszystko gotowe. Kubki, torby i parę innych rzeczy do auta :D
Takie pytanko, na zlot się nie pisałem, ale czy można się do was przejechać w sobotę na chwilę na jakas fotkę chociaż? :D 166 nigdy nie mogę nawet minąć, fajnie by było zobaczyć w większej ilości.
Zapraszamy :)
A jakie macie plany na sobotę? Złapie was gdzieś tam? Coś wypaliło z tą grupa z Czech?
Z Czechami dogadać się nie szło nawet przed pandemią. Chętnych nie było a z samym "tamtejszym organizatorem" też kontakt zbyt dobry nie był. Teraz sytuacja jest dodatkowo utrudniona bo z tego co wiem w Czechach są znacznie większe obostrzenia niż u nas i lada chwila zamkną granicę.
Planów na razie żadnych nie mam. Pewnie z dnia na dzień coś się wymyśli bo pogoda może być kapryśna i żadne plany nie wyjdą.
Przypominam:
Kwaterunek od 15 godziny. Obiadokolacja będzie na 18 godzinę.
Do zobaczenia jutro :)
Znów Alfa odebrana dzień przed zlotem, znów tylna kanapa uwalona... :sarcastic:
W dniu wczorajszym uchwalono a w dniu jutrzejszym wejdą w życie nowe obostrzenia:
https://www.gov.pl/web/koronawirus/n...zeciw-covid-19
W związku z powyższym w dniu dzisiejszym zlot odbywa się normalnie i dotychczasowe obostrzenia nie ograniczają nas. Z kolei od północy z piątku na sobotę zlot zakańczamy i dalszy pobyt jest indywidualnym odpoczynkiem w obiekcie OW Halny. Nie będziemy się spotykać w grupie większej niż 25 osób na jednej sali. Dotyczy to zarówno pokoju zabaw, sali rekreacyjnych i stołówki.
Forma taka została już uzgodniona z zarządem ośrodka jak i władzami Szklarskiej Poręby.
Ponadto przypominam o stosowaniu się do pozostałych zaleceń rządowych jakie nas obowiązują w miejscach publicznych.
Do zobaczenia za kilka-kilkanaście godzin :)