Czy to jest propozycja godziny spotkania?Cytat:
Napisał _zagiel_
Printable View
Czy to jest propozycja godziny spotkania?Cytat:
Napisał _zagiel_
on mowil ze tak okolo 15 otwiera w niedziele ale mysle ze o 14 bym go ugadal zeby juz mozna bylo zjechac i to mogla by byc godzina poczatkowa. Dzisiaj jeszcze do niego zajade i pogadam dokladnie i napisze co i jak
Koledzy Kiedy Wy sie wkoncu spotykacie i gdzie??....
Bo sie pogubiłem w tym temacie... :mrgreen:
Bo wpadłem na mały pomysł.... :idea:
Pozdrawiam
Dlaczego od 15 tej ? O tej godzinie muszę już wracać niestety.Cytat:
Napisał _zagiel_
A nie mówiłem żeby otworzyć nowy temat. :wink:Cytat:
Napisał KUBAS
Witam panowie! podaję do wiadomości dokładny termin spotkania i czas nic juz się nie zmieni czyli 18 listopad w Solcu Kujawskim godzina 12.OO proszę o podanie kto będzie na pewno. Kolega Paweł (_zagiel_) poda dokładnie miejsce ;gdzie to jest Ja osobiście nieznam okolic. pozdrawiam Basia.
Będę o 12.00
Proszę o podanie miejsca. (dokładny adres: ulica nr domu)
Pozdrawiam
Ok to spotykamy sie o 12 na Placu Jana Pawła II w Solcu Kujawskim czyli chodzi mi o rynek w solcu :] Pisac kto chetny bede dodawal do mojego posta ;] w razie watpliwosci podczas dojazdu mozna dzwonic do mnie na kom: 880-907-587
1. _zagiel_
2. baśka13
3. Carlos1979
4. pitbullgt
5. zuczek145
6. Bogboss
7. kmito
8. alfasound_mania
Proszę o dopisanie Carlosa 1979 ,Baśka13, pitbullgt, zuczek145. pozdrawiam
Odnawiam temat. Zapraszam na spot :D
Kurcze pieczone , a ja znów mam wyjazd , niech to szlak trafi , A miałem juz nadzieję że się z wami spotkam Przykro mi Pozdrawiam wszystkich którzy będą na spocie w Solcu Kuj.
Będę na pewno.Cytat:
Napisał _zagiel_
Tylko dzieciaka muszę gdzieś ulokować.
Ale dam radę.
Dopiszcie i mnie postaram się pojawić:D
No ja myślę. :wink:Cytat:
Napisał alfasound_mania
ale chyba będę musiał pojechać ojca 155 bo moja jeszcze nie jest gotowa i wstydzi się narazie pokazać:D
Może być. :wink:Cytat:
Napisał alfasound_mania
Pozdrawiam
Pozdrawiam również napisze jeszcze w sobote w temacie co i jak i o której będę wyjeżdzał z Włocławka może razem uderzymy na solec :wink:
Nie ma sprawy możemy jechać razem.Cytat:
Napisał alfasound_mania
Proponuję spotkanie w pierwszym barze za przejazdem kolejowym (Aleksandrów-Ciechocinek) taki co grochówkę podawali po prawej stronie, bo ja z Radziejowa będę jechał.
Godzina spotkania 11.30, każdy z nas czeka 5min. jeżeli drugi sie nie pojawia to jedziemy dalej.
Jeżeli Ci pasuje to potwierdź teraz bo mnie do poniedziałku już nie będzie na forum.
spoko skoro Cie nie będzie na forum już to wstępnie mówie tak a jeśli mi coś wypadnie to po prostu prosze samemu jechać po tych pięciu minutach
Potwierdzić na forum możesz, bo może w locie gdzieś mi się uda zerknąć.Cytat:
Napisał alfasound_mania
Ach, przepraszamy kolegę _zagiel_ że mu zaśmiecamy temat.
mnie na dzien dzisiejszy nie bedzie bo na ten weekend mam troche zajęć :roll:
ale jeszcze bedę kombinował czy sie da wpaść 8)
Mozecie pisac wazne zebyscie przyjechali :D pozniej poprosze jakiegos adminka zeby zbedne posty usunal ;]
PODAJE AKTUALNA LISTE GOSCI :P
1. _zagiel_
2. baśka13
3. Carlos1979
4. pitbullgt
5. zuczek145
6. Bogboss
7. kmito
8. alfasound_mania
Witam wszystkich którzy będą jutro na zlocie. Niestety mnie jutro nie będzie. Mam mały problem z wyciekiem płynu chłodniczego. Miałem nadzieje, że uda się z tym zrobić porządek, ale niestety nie. Mam nadzieje, że pogoda wam dopisze i będzie tak samo miło jak w Bydgoszczy. Pozdrawiam gorąco.
No i oprocz mnie byla tylko jedna para sliczna 166 czyli kmito i szkoda ze reszta sie nie spisala i nie dojechala. I sadze ze to ostatnia impreza, ktora probowalem zorganizowac. Nie bede sie juz wyglupial przed ludzmi. No ale coz takie jest zycie. Pozdro dla wszystkich
Przykro mi że niezałatwiłam samochodu mój stoi na klockach i niedotarłam! _zagiel_ Bydgoszcz udała nam się lepiej! Szkoda że ludzie na gg obiecali że będą a nawet nie dali znać, i nie dotarli! No cóż tacy są :x Może na wiosnę spróbujemy jeszcze raz! pozdrawiam tych co byli :D
U NAS napewno wypali..więc może podczepicie sie i wpadniecie nad morze na zlocika :mrgreen:
Aż tak daleko nie macie a pare alfek więcej to jeszcze bardziej przyjemna imprezka :twisted:
Pozdrawiam
Pozdrowienia dla kolegi _zagiel_, jego dziewczyny i kolegi od BMW. Głowa do góry. Może na wiosnę uda się coś wspólnie nad jeziorem zorganizować.Cytat:
Napisał _zagiel_
pawle spokojnie na pewno cos sie jeszcze zorganizuje w wiekszym gronie, teraz niektorym nie pasowalo ale mysle ze nastepnym razem bedzie lepiej, dałem znaka na lancia team i rowneiz są chetni zeby w bydzi zrobic z nami spocik bo przeciez to jedna rodzina :DCytat:
Napisał _zagiel_
moja alfa obecnie bez kół jest takze by nie dojechala :mrgreen:
Przykro mi ale niestety nie dałem rady siła wyższa Przepraszam być w może w przyszłości się uda
Witam wszystkich wiosna się zbliża czas pomyśleć o jakimś spocie? pozdrawiam czekam na propozycje Basia.
Nie powiem chetnie bym przyjechał na zlot alfy w okolicach Bydgoszczy a nawet puścił bym sie na proponowaną północ kraju - problem tylko jest mały - moja bella wciąż nie zmartwychwstała :D niestety mam kłopot ciagle z jej odpaleniem. Ale jak sobie z nim poradze to na bank będę ;)
Ja bede na bank :D A kolege Taha spotkalem w bydgoszczy na przemyslowej jak suszyl alfe i go zaprosilem :D natepna 33 w naszym gronie co za radosc :lol: :lol: :lol:
A na przełomie maja będzie kolejna 145 w gronie ;) mam nadzieję że zostanę miło przyjęty :P he he
a na razie trzeba się poruszać "żabojadem"...
ale chętnie przyjadę obejrzeć te wszystkie Belle :) a przede wszystkim posłuchać bx ;]
Kazda alfa to dla nas radosc bo nasze grono jest dosc nie liczne i malo chetne na spotkania a sadze ze trzeba to zmienic
Jeśli tylko moja niunia nie będzie kaprysić, to ja zawsze chętnie się pojawię na kolejnym spocie. Jestem elastyczny i postaram się dostosować do zaproponowanego terminu.
Witam no no chłopaki, miło was poczytać i nowych serdecznie przywitać w naszym gronie :D Myślę że jeszcze troszkę niech pogoda się poprawi to się spotkamy. Miejscem spotkania może być Bydgoszcz lub Koronowo jak proponował _zagiel_i chyba najlepiej niedziela, chyba że macie inne propozycje? pozdrawiam
Ja też mimo ze bez alfy to na spotkanie jestem chętny. Szczególnie zależałoby mi na poobcowaniu z jakąś 155-tką, bo do takowej sie przymierzam. Boxera tez bym chętnie posłuchał :wink:
No i jak ze spotem?? Ja jak zawsze chetny i NAPEWNO obecny :P :P Jaki termin dajemy??
dostosuje się ;)
lecz wiadomym że week będzie najlepszym rozwiązanie bo chyba większość pracuje. Takie jest moje zdanie :P
Ok to miejscem bedzie pas koronowski ;] tam na tym placu z boku zaraz jak sie wyjezdza z koronowa ;] tam jest troche miejsca i mozna sie ladnie ustawic, a termin to niewiem no teraz to troche zimno jest. Trzeba moze troche odczekac