Na Kremie jest ciut za mało miejsca na takie zabawy, a tak poza tym to na pewno jest tam już sam lód ...
Printable View
Na Kremie jest ciut za mało miejsca na takie zabawy, a tak poza tym to na pewno jest tam już sam lód ...
Zgadza sie,na krematorium praktucznie nie da sie ruszyc z miejsca,bylem dzisiaj,tam alfa zyje zlasnym zyciem-jedzie gdzie chce
To jezeli cos sie kroji na jutro, to prosze o info ewentualnie o ktorej.
Pogoda jest taka że się odechciewa wszystkiego, zimno wieje śnieg sypie... Byłem na zakupach jezdzi się tragicznie, nic tylko browarek i tv :) jak jutro tak będzie to chyba tez sie nigdzie nie ruszam...
Ja wczoraj pofikałem na Kaziku i dziś dzień trolowania w domu :)
Jutro pewnie też, pogoda odrzucająca :(
Do zabawy autem pogoda fajna, do spędzenia czasu na dworze niezbyt przyjemna ;)
podajeie dokladny adres bo mozliwe ze bede w szczecinie wiec was tez odwiedze
Narazie nic sie nie zapowiada... troche pozna godzina aby cos organizowac tak mysle..
witam w sobote wraz z przyjaciolmi organizujemy kulig tak okolo godziny 13-14 (do dogadania) na parkingu na glebokim pozniej przjedziemy kawalek za pilchowo do g klasy zaczepimy saneczki i jazda jak cos to info 512079074 jutro po 17 :)
Chciałem się przywitać z kolegami ponieważ i ja zostałem posiadaczem alfy 166 o czym zawsze marzyłem, również jestem ze Szczecina. Pozdrawiam
no to witamy. to może zrubmy jakeś spodkanie w sobote na chociwelskiej albo na parkingu w carefure bo juz dawno sie niewidzielismy
Witam.
Przybył nowy klubowicz ze Szczecina.
Mam nadzieję, że uda mi się załapać na nastepne spotkanie.
Pozdrowienia.
Chłopaki nie wiecie może czy u nas w Szczecinie jest zakład który zajmuję się flokowaniem? mam jeden element starty i przydało by się to odnowić .
to co z tym spodkaniem w sobote???
zero zainteresowania!!!
Hej może jak bym miał czas to z chęcią bym wpadł :) pozdrawiam
ja odpadam...
z rana jak się uda to lece pogrzebać coś przy aucie a popołudniem wypad do rodzinki :hang3:
ja też odpadam...mam skręcony staw skokowy,noga w stabilizatorze i drugi miesiąc w czterech ścianach....dopiero na wiosnę mogę myśleć o jakiś "małych" spotkaniach...
W razie pomysłów odnosnie spotkania - proszę o info.
można coś pomyśleć za tydzień,sobota lub niedziela,jakaś mała czarna.
Można by coś pomyśleć nad jakimś spocikiem?!/// pogoda robi się całkiem całkiem więc oże jakiś spocik...
może w niedziele za tydzień? Krema lub Chociwelska ?
Ja bardzo chętnie najlepiej w niedzielę.
też jestem za i też proponuję niedzielę:)
Niedziela godzina 16.00 na Chociwelskiej ...
Pasuje ? :)
Ale niedziela za tydzień, czyli 7.03.
Poinformujcie kogo się da, bo ostatnio coś mało osób tu zagląda... a swoją droga jak patrzyłem to mamy koło 100 osób zalogowanych ze Szczecina na forum, ale nikogo tu zbytnio nie widać.
Wstępnie potwierdzam obecność - na 100% dam znać gdy poznam grafik pracy na marzec...
Wstępnie też potwierdzam.
To i ja wstępnie potwierdzam!
ja tez
W sobotę mam gości, to nie potwierdzam. :-/
To w niedziele ma być :) chyba że masz zamiar drinkować :alcoholic:
Sprawdził ktoś pogodę?
Bo podobno wraca zima. W niedziele ma być temperatura w przedziale od
-3 do -8 i do tego śnieżyca...:confused:
Właśnie pogoda ma być ładna tzn słonecznie a temperatura w granicach 2-3 stopni...
Ja też wstępnie się pisze na spotkanie...
moja propozycja jest taka by zmienić miejsce spotkania np.parking na przeciwko reala na ul.Struga pogadać też można,a jak pogoda nie dopisze zawsze można skoczyć na jakiegoś kawulca i nie trzeba gonić taki kawał na te pustkowie by postać półgodziny i się rozjechać:)
Dachu zawsze to możesz polatać bokiem, pokazać co ta Twoja bestyjka potrafi :ridinghorse: a jeśli pogoda nie będzie dopisywać to sie skoczy gdzieś w cieplejsze miejsce :)
No i kicha. Miałem nadzieję wybrać się jutro na spocik, ale niestety dzisiejsza wymiana przegubu zakończy sie dopiero w poniedziałek. Dostawca "lekko" się pomylił...
No trudno, następnym razem.
dachu tobie sie niechce jechać ze słonecznego a co ja mam powiedzieć przeciesz jade z Polic. skorpion masz przyjechać V6 a nie tym co sie ostatnio spodkaliśmy przy Carefure bo chce sie przejechać.