Ciekawie to brzmi - Wrocek wspominam mile przebywałem tam kiedys prawie rok. Moze prezentacje na placu Solnym by mozna było załatwic i do spiża zajzec-hmmm...
Printable View
Ciekawie to brzmi - Wrocek wspominam mile przebywałem tam kiedys prawie rok. Moze prezentacje na placu Solnym by mozna było załatwic i do spiża zajzec-hmmm...
Ej może jakisz zlocik w płocku bo unas tylko same bmw byszmy pokazali nasze belle:)
Bimski, wybacz ale to do kitu myślenie. W tym roku IK@R na pewno w Poznaniu nie będzie organizował imprezy, gdyż jest jakiś zamysł organizowania z FAP na Śląsku z okazji rocznicy (ale szczegółów nie znam). IK@R nie ma żadnego monopolu na tor, co więcej często Poznaniacy i Warszawiacy biorą udział w imprezach organizowanych zewnętrznie na torze, na różnych ALTach, SSJtach, OESach itd.
Dalej - myślę, że jeśli by się zebrała grupa inicjatywna z Alfaholików, to PyraTeam by wspomógł, ostatni zlot praktycznie organizowany był przez ekipę IK@Ra z Warszawy, a kilku z nas ma doświadczenie, a kilku dalszych zapał ;-))) Poza tym Robert33 oraz Luciano udzielają się i tu i u nas na forum.
Z Wrocławiem też fajny pomysł, Rakietowa ma potencjał (relacja osób trzecich z IK@Ra i ogląd planu) i osobiście lubię wpadać do Wrocka, pospacerować nad Odrą i po Szczytnickim, ale knajpy wieczorem...to wybacz...tętnem wieczornym Poznania nie pobijecie ;-)))
Tak, czy inaczej, obie lokalizacje uprawdopodobniają możliwość w końcu wybrania się na zlot Alfaholików.
Co myslicie? odpadlaby chyba cena lotniska itd... Tylko pytanie ile z tego moze serio wypalic;]Cytat:
Napisał maybah
Propozycja warta przemyślenia
Warto by bylo pomyslec ale to juz by nie byl zlot paro dniowy chyba ze ten paro dniowy bylby w innym terminie. Na ten pomysl 15.08.10 jestem jak najbardziej za
1. uzbieranie 100 aut będzie niezwykle ciężkie, bo na zlotach chyba była tylko połowa tej sumy
2. jeśli miałbym wybierać, to wolałbym śmiganie cały dzień po torze, niż "lansowanie" się przed kamerami w w-wie ;)
ja jestem za zlotem jak nie do 140Km ode mnie moge podbijać
Jesli o mnie chodzi kamery to mam gdzies;p
Idac dalej mozna przeciez zalatwic jakies tanie noclegi i zrobic zlot 2-3dniowy.. ew troche drozej mozna miec noclegi nad zegrzem.. gdzie mozna poplywac itd..
Co do lotniska... na plycie i drogach dojazdowych do niej mozna se wyznaczyc trase i zrobic przejazdy sprawnosciowe;)
Bardzo wstępnie możecie mnie liczyć do uczestników...
Jeszcze zobaczę, jak będzie u mnie z kasą, czasem, no i jak się będzie czuła bella po trasie do Włoch i spowrotem ;) Bo głównie w tym roku wypad do Włoch planuję ;)
Co do zlotu w warszawie
Mozna uzywac kont googl'a (logowanie jest bezpieczne przez portal google a nie AF)Cytat:
JAKO ze jest zainteresowanie ze strony AC. Zakaldamy jeden wspolny temat na forum AF aby byla jedna lista i brak problemu na ktorym forum to ma byc temat organizacyjny. Jako ze to Mazowsze, a szczegolnie warszawa temat jest na AF
http://forum.alfafans.pl/comments.ph...e=1#Comment_10
Prosilbym o wpisywanie sie tam! Temat zostanie poruszony na spocie Warszawskim.
Kilka słów o Zlocie Alfaholików
Opcja jeśli miał by się znów odbyć w Częstochowie
Pod Częstochową jest "Tor Wyrazów" (na którym trenował jak był młody R. Kubica).. wynajęcie toru na jeden dzień to koszt 800 zł + 170 zł za tojtoja + około 250 zł za karetkę. Termin 28 sierpnia jest niby wolny ale pewniejszy jest 21 sierpnia.. (przy 28 sierpnia łatwiej jest z noclegiem w Częstochowie) ..
Na torze można by zrobić całodniowego KJS`a. Każdemu by się spodobało .. w końcu jeździmy AR prawda?
Szlak noclegowy jest przetarty ale w razie czego w Czewie nocleg zawsze się znajdzie :)
Widok toru
http://images40.fotosik.pl/254/bcea3209c516d6f4.jpg
we wrocku tor jest większy, tutaj auta będą sie męczyły na 1/2biegu.
ale to i tak zależy kto sie weźmie za organizację. we wrocku raczej nie widać nikogo kto wziął by na barki współorganizację.
na wyrazowie spokojnie wrzucam 3-ke ;) Wyrazów bardziej podchodzi pod odcinki OS-owe.. najważniejsza jest technika a nie moc (choć moc się przydaje :) )
Bracia Alfisti.
Ja pisze sie na zlot... (uwaga ziemia) Jesli temin mi spasuje.
Najważniesze - oglaszmam dzień radości - bedziem z bratem skladać 75.
Wszyskie foty ślicznych 75-piatek prosze wysylać na plantaginus@interia.pl
Szczeglólnie pomarańczowych.
Dziękczynność za waszą pomoc.
Alfisti.
---------- Post dodany o godzinie 22:21 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:12 ----------
Ludziska - naprawde potrzebuje milion zdjec - chcemy poskladac cos wyjatkowego.
Ostatnią prawdziwą Alfe.
(ps zanim fiat polozyl na nich lape)
tak informacyjnie mówię, że planowanie zlotu się już rozpoczęło i sierpień wydaje się realnym terminem
Oczywiście jak zwykle - JESTEM OBECNY :-D
Wiadomo w końcu gdzie będzie zlot w sierpniu?
wstępnie też się pisze na zlot :)
To wstępnie się wybieram :)
25 kwietnia odbędzie się zlot alfistów w Ośnie Lubuskim.