Hmmmmm jak zwykle? jechols roz.
Printable View
to kiedy nastepny spot bo teraz weekendy bd mial raczej wolne tylko jeszcze 14 na 19 do roboty ide
jakies propozycje na spontana? czuje ze bede sie dzis nudzil:P
To trzeba było do Krakowa jechać :P
No kurde moglem sie smignac :/
słucajcie w Tychach 4 grudnia jest otwarcie toru kartingowego więc jak co to tyż już mogymy sie umówić na małe szaleństwo na Tychach, nie koniecznie 4.12 ale możliwość jest:D http://wrt-karting.pl/
Faktycznie dobry pomysł :)
pomysl na 100 % ja z narzeczona sie piszemy na liste;P tylko kto by sie zajol rezerwacja?
Całkiem niezła propozycja tylko że będe w robocie mam akurat 2 zmiane.
Ale na gokarty pojade, przynajmniej pierwszą zaprawę w KRK mam za sobą, to porównam czy jest to samo.
ja myśle że dobrze by było umówić sie na jakiś termin po połowie grudnia bo na początku może być cieżko rasy bedzie w ... a co do ceny to sie zorientuje bo mój brat tam bedzie mechanikiem, może uda sie wycisnąć jakiś rabacik (ale nie obiecuje)
No to dowiedz się, i trzeba pośmigać... :D Bo jeździłem w Krk po raz pierwszy w życiu, ale zabawa jest przednia! W weekend jadę ze znajomymi gdzieś pod Tarnowskie Góry (nie pamiętam dokładnie), bo znajomy tam był i godzina samej jazdy kosztuje 100zł!! I można sobie robić przerwy i czas wtedy nie leci... I podobno duży tor jest, więc obadam :)
scooby jak by to było możliwe z tym rabacikiem to pewnie byłbym tam częstym gościem.
Dzisiaj tam podjechałem i obadałem co tam jest i powiem że wygląda imponująco, otwarcie 04.12.2009 o godz 12.00, napewno tam podjade przed robotą i może śmigne pare rundek.
Jeżeli chodzi o termin to trzeba się zgadać i pośmigać - jestem jak najbardziej za tym
jak już pisałem co do rabaciku dam znać po otwarciu (jak brat sam bedzie coś wiedział ) nic nie obiecuje ale bede walczył (o rabacik) :D
Czy rabacik będzie czy nie to i tak trzeba się zgadać i może jakiś spocik na gokardach zorganizować, trochę się pościgać i oderwać od rzeczywistości
jak najbardziej :D
Tor kartingowy otwarty, jechałem jako pierwszy i powiem że zaj....ie, tor jescze musi się troche nagumować bo jak narazie to służy do driftu :) - też zaj....ie. Jak ktoś to lubi to polecam.
Ja narazie poczekam jak będzie całkiem dobra przyczepność - wtedy to będzie zabawa
też jechałem i jest wyjebka :D dobra nauka driftu :D lesio80 w której rundzie jechałeś ?? ja w 5
jakiś cennik? może bym tam depła... pośmigać i poćwiczyć formę...
dziś 15 PLN 8 min
a tak normalnie 25 PLN 8 minut
zniżki będą dawać przy regularnym korzystaniu z toru czyli np 2 razy w miesiącu itd wiecej info nie mam, dla grup zorganizowanych być może da sie coś załatwić ale i tak mają drożej niż w Krk. ale pożyjemy zobaczymy :D
zabawa bezcenna
słuchajcie... to może jakiś spot np. w styczniu by się zrobiło z rezerwacją toru... lesio Ty masz porównanie z torem z KRK... jest ok? lepiej gorzej?
jo sie pisza :D
Ja jechałem w 1 rundzie zaraz na otwarciu, pierwszy kupiłem bilet, - zaj....ie było
---------- Post dodany o godzinie 18:27 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:18 ----------
Nie ma problemu, a jeżeli chodzi o tor to jest prawie raz dłuższy, równiutki bez żadnych wybojów, oponki otaczające sa biało czerwone także widzisz gdzie jedziesz, wysoka jasna chala, no i nowiutkie gokarty, przynajmniej dzisiaj wsiadłem do nuweczki nawet nie draśniętej:) tylko puźniej troszkę przychaczyłem (tak parę razy:eek:)
A może jakiś mały spocik w przyszłym tygodniu tyszanie? I oczywiście połączony z jazdą w kilka osób na kartach :) Zarezerwujemy sobie i poszalejemy razem, kiedy macie wolne? Ja w tygodniu po południu jestem często wolny, a to otwarte jest chyba nie do 17'tej..
do 23.00 ale zapomniałem się zapytać od której :)
co wy na to, jechoł by kto ??
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...12_2009_a.html
Hmmm... no byłem przekonany, że miałeś dać znać na kom jak będziecie jechać... Ale kij, nie dogadaliśmy się i nie ma co, trzeba się umowić i pojechać następnym razem :D
Trzeba by zorganizować ekipę z AH i jechać, bo fajnie byłoby pojechać na więcej Alfinek :)
To wyście zrobili ten czas dnia 33.xxx? ;)
Ja tam po południu w piątek byłem i 37.xxx było :/
Drifcik konkret ;)
nie my :) wczoraj byłem to w kartach były zawalone filtry itp nie jeździły tak jak w dniu otwarcia :( ale będą wymieniać przełożenia zębatek, żeby były szybsze :D
chłopaki w którym miejscu w Tychach jest ten tor??
http://mapy.google.pl/maps?f=q&sourc...,0.023003&z=16
wejście jest od tyłu budynku
dziękuje bardzo scoobi83 :)
wporzo :D
no to chlopcy ustalajcie jakiś termin konkretny... może styczeń lepiej bo teraz czysty hardcore przed tymi świętami :D maratony po sklepach itd. z resztą można sie konkretnie dogadać na świątecznym ( o ile będę) :) ale naprawde fajnie by było :)
rybka z grilla :D
24.12 dobre - jeszcze jak by każdy przyjechał :)
Alfaholicy ze śląska - w Krakowie dostaliście baty na kartingach ;) więc może chcecie się odegrać na nowym torze w Tychach? :P