Montowali skórzaną tapicerkę w 90-tkach? Bo jak tak sobie oglądam to jeszcze nie widziałem.
Printable View
Montowali skórzaną tapicerkę w 90-tkach? Bo jak tak sobie oglądam to jeszcze nie widziałem.
wg mojej wiedzy nie. Ps cena spadla do 9ki;)
Taka okazja może się nie powtórzyć :D
O której mowa bo się pogubiłem? :P
O 90tce. Chyba. :D
Srebrnej z Łodzi 2.5 V6 ;) Jeśli tyle czasu stoi w ogłoszeniu i na dworzu nie ruszana, ratuj co zostało :P
Tej 90'tce z Łodzi brakuje ważnego elementu wyposażenia !!!
Gdzie jest walizeczka ?!?!?!?:confused:
ten poważny mankament powinien obniżyć cenę !!!;)
walizki nie bylo w kzadej byla na zamowienie za gruba kase;)
Warto wiedzieć, taki gadget to byłby istny skarb:)
a geneze tej walizki znacie? w sensie idei jej takiego a nie innego montowania?:>
Napisz koniecznie.
Ja ją tylko w katalogach widziałem, pasowała do szuflady pod zamykanym schowkiem.
Bez walizki nie biorę! Gdzie ją później znajdę?! :D I spojler musi działać żeby autem w domu zaszpanować bo inaczej powiedzą że znowu gówno kupiłem :P
Ktoś się orientuje czy po 87 (czyli po fejsie) 90-tki były mnie awaryjne niż przed?
Były poprawione, tylko pierwsze serie miały problemy jakościowe i z elektryką, później już lepiej, ale metka awaryjności została..
Tylko coś tych po lifcie nie widać na aukcjach... Więc sam już nie wiem :/
Podczas próby odłożenia jakiejś kaski na drugie autko zacząłem się zastanawiać na 33 4x4. Co o niej myślicie? Bo jak dla mnie jest prawie tak samo brzydka jak 90 i tak samo ciekawa :)
Wrzuć temat na forum 33/164, do wątku z rozmówkami. ;)
Bez przesady, 33 to Miss World przy 90-ce.
Szukam czegoś ciekawego i chyba brzydkiego ale raczej nie kupe. Nadjedziej pasowałaby mi 90 super 3.0 ale z braku laku...
33 1.7 bokser 4x4 mieści się chyba też w moich ramach
W Hannowerze stoi fajna szócha:
http://www.alfaforum.de/viewtopic.ph...5d066293aeb096
Klimatyzacja, elektryczne fotele...
Gość nie podał ceny i silnika, a ja się ni cholery nie mogę dopchać do tego forum - trzeba wysłać podanko do moderatora i czekać na akceptację. I tak czekam od miesiąca chyba :).
Dla odmiany 6-tka już mi nie bardzo podchodzi. Jest brzydka ale jak była nowa to chyba była ładna. I wygląda trochę jakby czechosłowacy pomagali w jej projektowaniu ;)
Like this? :D http://www.autoscout24.pl/Details.as...38417160000000 Dobre fotele, piękne liczniki, jest i walizeczka ;)
Tylko że 7500 jurków brak :D
A jednak była skóra. I powiem Wam że całkiem fajnie wygląda.... Ehhhhh...
Kolego, pisałeś o dużym aucie, a nagle o 33...;) A 33 ma wielkość +/- Punto II :)
Ciekawy wątek, na pewno będę śledził;)
No wiem, wiem :)
Ale 33 też jest ciekawa...
Ta 6tka to konkretna gablota - chyba dopiero 166 jest jej godną następczynią. Dla mnie to trochę zaczerpnął z niej Galant, Beemy pewnie też(starsza 6 z okrągłymi lampami wygląda bardziej kozacko) no i ta ostentacyjn linia. Do tego taki troche Robur-look z tym rozstawem kół ale może to tylko złudzenie na zdjęciu. Kurczę omron, od razu pomyślałem że to byłaby idealna fura dla Ciebie. :/
Robi robotę, co? E23 może się schować :D.
To od Krzyśka jest w pytę: http://www.autoscout24.pl/Details.as...38417160000000
Poczytam troszkę o szóstkach bo prawdę mówiąc w ogóle się nad taką nie zastanawiałem bo to trochę za stare jak dla mnie (tzn chodzi o kształty). Z drugiej jednak strony jestem duży to i w dużym aucie bym się dobrze czuł ;)
No i kto wie, może się spodoba.
Znacie jakąś dobrą stronkę o 6?
To tak nawiązując do tematu wątku: Ma ktoś tu alfe 90????? :P
No ta 90tka za 7.5 jest świetna i mi się podoba. Brać !:)
Może coś takiego?
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...166624891.html
Alfa 90 326 KM :D. Niejednego młodego gniewnego można by zawstydzić :).
A tak z ciekawości, co się stało z Twoją 147 Radku? Przekręciła się czy sprzedałeś zanim to zrobiła? :P
Sprzedałem - była w bardzo dobrym stanie, ale nie była czerwona, więc kupiłem Giuliettę :).
No tak...
Witam, jeżeli chodzi o alfe 90, to posiadam takową ;) , 2.4 turbo diesel, rocznik 1986, mam zamiar ją sprzedać, jak ktoś by był chętny, mogę więcej informacji udzielić, pozdro ;) !
No to udzielaj, udzielaj!
Wal na forum bo i tak jak ktoś dostanie priva to się nim podzieli ;)
slawkoman - śmiało pisz i wklejaj zdjęcia tutaj. W dziale bazar ogłoszenie zginie w tle reszty współczesnych aut.
W tle 156 chciałeś napisać :D.
Jak chłopaki się te dieselki sprawują? To jest produkcja słynne firmy VM?