zamówił może ktoś bluzę?jestem ciekaw opinii na jej temat...
Printable View
zamówił może ktoś bluzę?jestem ciekaw opinii na jej temat...
nie straszcie mnie nawet bo mi Walentynka leb przy samej dupie urwie ;)
a tak z ciekawości zapytam - jaka jest szansa żeby zamiast koszulekt PromoStars były Fruit Of The Loom? :)
W niedziele złożyłem zamówienie ....i dziś paczka dotarła (bluza czarna i kangurka,koszulki dwie czarne-jedna męska druga damska - i dla dzieciaka koszulka)...wszystko super naprawdę...zobaczymy tylko po pierwszym praniu :)
No to dobrze sie składa....ty w sporych koszulkach, ja wskoczę w spodnie z niskim krokiem i juz możemy do Mondo iśc laski wyrywac...wiesz hot 15!!
tak notabene trzeba by sie na jakiegos bro ustawic na miescie co??
---------- Post dodany o godzinie 20:57 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:56 ----------
Ja dostałem Fruit Of The Loom :)
W końcu dostałem koszulki :D Tylko nie ma na nich strzałeczek :/
czarna męska i biała damska.
http://img63.imageshack.us/i/obraz439.jpg/
http://img11.imageshack.us/i/obraz437i.jpg/
dziś przyszły do mnie koszulki i powiem że są zajebiste:D
POzdrawiam KULI
Przykro mi to mówić, ale kupiłem za stówkę bubel. Zamówiłem dwie czerwone koszulki Eco Driving, damską i męską. Przyszły niedawno, bo w sobotę, okazało się, że są to różne odcienie, na dodatek mi w napisie Eco Driving? No, thanks, I drive brakuje znaku zapytania, co jeszcze da się przeżyć, za to mojej kobiecie brakuje literki I, za co chciała mnie pobić :D Reklamuje niestety.
przykro nam to słyszeć ale jest to doskonały przykład na to iż wina leży po ich stronie a nie jest to błąd podesłanego im przez Nas projektu. Gdyby to była wina pliku projektu to błąd powtarzałby się w tym samym miejscu a jak sam kolega pisze, w tym samym wzorze na dwóch różnych koszulkach, są różne błędy. ewidentnie do reklamacji ;)
Nie śmiałbym nawet zarzucać alfaholikom :) Problem jest również z kontaktem z nimi - podane są dwa numery, jeden nie odpowiada, drugi jest do właściciela firmy, który przekierowuje na ten pierwszy. Maila napisałem wczoraj - bez odzewu, na post na forum również nie odpowiedzieli, na gadu gadu nie widać oznak życia, zapadli się pod ziemie, pewnie specjalnie chcieli mnie ograbić na te 100zł i uciekli do Argentyny :D
hehehehehe:D
Uwielbiam ludzi z takim poczuciem humoru:D
niech kolega napisze na ten mail - koszulkowy@gmail.com a w mailu pyta o niejakiego Mateusza
ten mail jest sprawdzony i działa ale odpowiedzi spodziewałbym się w przeciągu 24h :)
pisząc na tego maila dostaniemy prawdopodobnie odpowiedź generowaną automatycznie ale po czasie odpisze ten Mateusz, który jak mi wiadomo odpowiada za CupsSell
Właśnie dostałem zamówiony T-shirt - biały z czarnymi rękawami i napisem "Eco driving ? No, thanks..." - koszulka wygląda zaczepiście, już nie mogę doczekać się cieplejszych dni...:victory:
coś mało osób się chwali tym co kupili ;)
czym się chwalić, jak Mateusz w Argentynie...?
Witam!
Kupiłem białą z logo alfaholicy z tym czerwonym grilem.Brakuje kilku literek.Lipa!
A chcę teraz zamówić bluzę ale boje się że będzie tak samo albo np. grila nie będzię:(
ja zamówiłem ten sam wzór co kolega alienek i u mnie wszytko było w nim ok.
także myślę że to niefortunny przypadek z tym brakiem literek i nie zakładał bym z góry że następne zamówienie tez będzie wadliwe..
zawsze istnieje możliwość reklamacji na pisząc na ten mail - koszulkowy@gmail.com
jedno krótkie pytanko,
czy jest mozliwosc wysylki za granice, np do pepikowa :D
oczywiscie zapłata za zamówienie z góry
Artur
alienek reklamuj i daj znać jak to przebiega. warto wiedzieć na przyszłość
flatbeet nie będę już taki marudny i reklamował. Po prostu pokazałem co dostałem. A znając mnie i tak pewnie nie długo sobie coś znowu zamówię:)w koszulce i tak śmigam...
flatbeet zamawiałeś coś innego jeszcze oprócz tej koszulki?
mam dwie koszulki, drugą czarną z logo AR i napisem Alfaholicy.org i tam brakowało napisu okalającego logo AR ale jak się okazało - podobno nie było tego w projekcie, który im podesłałem
teraz już mają go poprawionego i nie ma prawa by coś z nim było nie tak :) jakość czarnych koszulek jest bardzo dobra, są lekko grubsze niż białe.
aha.Ja mam chęć na bluzę:)ciekawe jak tam z nimi jest:)
Lipa troszkę.... wiosna idzie, kobieta męczy o jakieś koszulki (kocha alfe, mnie mam nadzieje że też) a tu taki temat....
Odsyłanie w kółko się nie uśmiecha, czekam z niecierpliwością aż dojdą do ładu.
A jak z innymi klubami, też takie hece się dzieją? Wie ktoś?
Popsute alfy, popsute koszulki, może taki nasz los..... ;)
Na razie ludzie zamówili 65 koszulek, bluz, majtek itp :P
Jeśli te błędy o których ludzie piszą w temacie to wszystkie błędy to statystycznie nie masz się o co martwić :D
Bo 65 koszulek, z czego 5 jest zepsutych to znaczy, że co 13 osoba ma zastrzeżenia do zamówionego towaru :)
Wypłata niech wpłynie zamawiam bluzę:)
To jest skandal szczerze mówiąc. Dzisiaj dostałem "poprawione" koszulki - damska jest okej, a w męskiej brakuje strzałki. Za poprzednią wysyłkę płaciłem ze swoich - te koszulki są strasznie drogie, a dopłata do każdej rzędu 10 złotych czyni je wręcz ZA drogimi. Poszukajcie koledzy kontrahentów na allegro - są o wiele rzetelniejsi i oczywiście tańsi !
Witam!
Reklamacja przedstawia się następująco:
wysłałem maila z załącznikiem zdjęcia koszulki.
Po chwili dostaje maila wygerenowanego automatycznie od tego gościa że najlepiej zadzwonić.A dziś dostałem maila od niejakiej Sylwii żebym odesłał koszulkę a oni to poprawią.Więc tak to miej więcej wygląda.
To już zaczyna robić się ....hmmm... śmieszne ?? ...żałosne ??
Jak można zepsuć poprawkę czegoś co się już źle zrobiło ??
Przecież to są gotowe projekty, które wykonuje maszyna zaprogramowana do tego celu!! ...tego nie wyszywa pani Jadzia wieczorem pod pierzyną, żeby zapomnieć o strzałce czy literkach!!!!:eek:
Odsetek reklamacji już dawno przekroczył jakiekolwiek normy...Jak dla mnie żenada....:(
Słuchajcie, ja powiem jak sam uważam. Koszulki są średniej jakości, kosztują tyle co porządna ( mam tutaj na myśli 220g) koszulka z dowolnym nadrukiem. Ale gdyby były porządnie wykonywane - to by sie należało. Niestety, tak nie jest. Cena jest sztucznie wywindowana przez paru pośredników po kolei, a sam proces reklamacji jest żałosny - podane na stronie kontakty ( tel stacjonarny i gg) to jakaś kompletna fikcja, nikt mi nie odpisał/odebrał. Dopiero wykręcając numer do szefa ( prezesa, czy jak zwał) odezwała się kompetentna osoba, która powiedziała do mnie "tej malutkiej strzałeczki brakuje? to drobiazg, ale rozumiem że ważny?". Kurde, jak płacę 50 PLN za koszulkę z nadrukiem I JĄ REKLAMUJE za źle wykonany nadruk, to jakby mi za drugim razem brakowało kropki nad i, to ich zasranym interesem jest to sprawdzić i wysłać dobrze wykonany towar. Szczerze mówiąc, załatwiając takie interesy na allegro miałbym już dosłaną dobrą koszulkę z gratisowymi trzema innymi. Cóż, wasz wybór.
Już się zajmujemy innym systemem sklepowym. Cen jeszcze nie znamy, jednak pierwsze wrażenia w porównaniu do cupsell są pozytywne :)
Adres: http://xt24.eu/
Ale jeszcze zobaczymy... flatbeet jest z nimi w kontakcie. Rozumiemy Wasze uwagi i też jesteśmy zniesmaczeni obsługą cupsell.
Bogu dzięki, jeśli będziecie chcieli jakieś rekomendacje - służę pomocą. Mogę również poszukać takich firm "na miejscu", tj u siebie w mieście, bo ja np nie mam nawet pewności że Ci ludzie istnieją ;)
Tuti myślę żeby w takim razie podziękować cup-sell i wycofać wszystkie projekty z ich strony
ja dostalem koszulke wczoraj po tygodniu i brakuje literki O w slowie ogolnop_lski i nie bede wysylal specjalnie jej bo juz nawet nie mam ochoty w zabawe wysylkowa ale wiem, ze nie zamowie nic juz z cup-sell'a ;)
ja dostałem wogule bez napisu:) i myślałem że to już zostało wyeliminowane,ale widze że teraz wysyłają bez różnych literek
może tam robią analfabeci i nie mają kontroli jakości