To może konkretną propozycje poda ktoś? można 27 września (jedyny wolny dzień w miesiącu mój jeżeli chodzi o weekendy) albo początkiem października. spot lokalnych Alf na zakończenie sezonu.
Printable View
To może konkretną propozycje poda ktoś? można 27 września (jedyny wolny dzień w miesiącu mój jeżeli chodzi o weekendy) albo początkiem października. spot lokalnych Alf na zakończenie sezonu.
Też się chętnie piszę, byleby nie 12 września. Impreza firmowa.
jeżeli termin będzie odpowiadał to się napewno pojawie.
ja postaram sie dopasowac z terminem, :)
A jaką formę preferujecie spotu? Grill i do domu czy jakiś domek trza szykować?
ja tez jestem za spotem
załóżcie nowy temat :)
Strumień sie klania
To co z tym spocikiem w rybniku? mamy fajne tereny żeby coś zorganizować(zalew,lotnisko itp.) Rybnik działamy?
Działamy :)
Tylko u mnie sobota odpada, zostaje niedziela po wyścigu F1 ;)
Ja mam jeden problem, każdy weekend w pracy...hmmm to mnie najbardziej irytuje bo najlepsze imprezy z alfisti mnie omijają...:( pozdro chłopaki
Nie ma co się za długo zastanawiać bo zaczyna się zimno robić :P Jeszcze sezon grilowy się nie zakończył więc kiedy, gdzie, i czemu nas tak mało :P
kto chce zostac samozwanczym organizatorem?
Coś mi mówi, że sław :D:D:D
No to kto pomoże sławowi?;]
Ja też wpadnę. A w czym to pomaga??? Termin godzina i gdzie?? no chyba ze wynajmujemy domek na kotwicy hyhy
no właśnie, że cały weekend mi odpada bo pracuje jako kelner...jak zaczynam w sobote o 8 to jestem do niedzieli do 6 rano i potem w niedziele na 12 do 23...więc naprawde mam ciężko z czasem....:(
to może nocny spot? ^^ nie wyśpisz się najwyżej
Dla tego myślałem o kotwicy można wynająć domek grilla zrobić można jakieś piwko łyknąć przespać i rano do Pracy hehe albo do domu zależy kiedy będzie spot i może nawet być brzydka pogoda.
Ale pewnie nie będzie zbyt wiele osób chętnych
nie no spoko, muszę coś wymyślić z grafikiem...hmm bo rozumiem, że w tygodniu jakimś popołudniem spot odpada raczej wszyscy wolą weekend...
Ja pracuję popołudniami, więc nie mam wieczorowego życia prywatnego. Jedynie weekendy zostają ;)
Jestem nowy i nie znam nikogo z okolic ale jeśli bedzie spocik to sie chętnie zjawię.
Pozdrawiam
Witam,
1.9 TDI? Jak Ci się udało takiego swapa zrobić? ;)
A faktycznie stare nawyki, logowałem się na szybko i odruchowo wpisałem :D
dawac pomysły na termin
Za tydzień jest Kraków, to może weekend po?
To u mnie Alfaholicki Grril. 17 lub 18 ja się dostosuję. Rozpoczęcie ok. 14.30.
Zamieśćiłem nowy temat!!!!!!!!
prosze o link'a na temat zlotu w Rybniku...
BBa!!! BBa!!! :P Witam z Bielska ;)