witam!Przepraszam że mnie też nie było ale niedziele mi wyłożyli w pracy na 14:/ wybaczcie:/
Printable View
witam!Przepraszam że mnie też nie było ale niedziele mi wyłożyli w pracy na 14:/ wybaczcie:/
Witam.
No nie wyszło :(.
Niestety sprawy rodzinne przeważyły, ale na następny zlocik lokalny postaram się dojechać. Pozdrowienia dla zlotowiczów :).
pozdrawiam
alfa_fan
Siemanko, ja jestem z Płocka. Od dłuższego czasu poszukuję kogoś z Płocka lub okolic, ale du.... cieżko było na kogoś natrafić. Dajcie znać, pozdrawiam.
Niechbędzie:)
Dopisujemy sie i my (czarna Bella 156 z klubowymi podkładkami cumująca na Winiarach). Piszę MY, bo Bellą pomyka mój syn, ja sporadycznie (jestem tzw.Cytryniarzem i to hydroloty są moim pozytywnym zboczeniem;).Ale do rzeczy: piszemy sie na wszelkie lokalne spoty.
Nie martwcie sie tym pierwszym razem. U nas (tj.w Klubie Cytrynki) też początki były mizerne.
Na poprzednim spocie na 100% byśmy byli, gdyby nie to, że dopiero dzis trafiłem na ten wątek. Stąd propozycja: jesli będzie konkretny pomysł, to wysyłajmy tez info także na priv. OK? Z tego co widzę, jest szansa na zjechanie sie ok.8 bolidów, więc może byc miło:).
Mam trochę dobrych doswiadczeń z organizacją spotów z KC, którymi chcę sie podzielić. Tam zadziałał mechanizm stałego kalendarza: wiemy, że w każdy wtorek wieczorem w jednym z centrów handlowych w ścisle określonym miejscu parkingu spotykają się Cytryniarze. Kto ma ochotę - ten jest. I już. Od czasu do czasu ogłaszany jest plener (no i wtedy zaczynają się schody ze zgraniem terminów, ale jakoś sie udaje) i grilujemy podziwiając nasze maleństwa:). Tak to sie dzieje w Warszawie. Wiem, że to inna skala, duże miasto itepe itede, ale jesli idzie o Płock - to tu też dajemy radę. Po prostu od czasu do czasu zwołujemy sie na stację ORLENU przy III LO. Mozna usiąść, pogadać. czasem nawet tylko przez pół godziny, ale i to dobre. Przynajmniej sie znamy i wiemy do kogo dzwonić w ramach assistance:)
Dlatego proponuje na początek coś takiego: ktoś z nawiększym stażem z klubie rzuca termin i miejsce, potem ewentualne małe korekty, dopasowania terminu i zaczepne spotkanie. Z każdym nastepnym będzie łatwiej.
Do zobaczenia!
Piotrek (Xantia) i Dorian (Bella)
Siema, dobry pomysł. Możemy się zgadać jakoś
---------- Post dodany o godzinie 14:24 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:42 ----------
Tak jak napisał Piotrek_Plock, możemy wybrać jedno miejsce i ustalić jakąś date czy raz na tydzień czy na dwa tygodnie i kto bedzie mógłto przyjedzie, bo wiadomo nie każdy może sie dostosować do konkretnej daty. Dajcie znać. Pozdrawiam.
popieram piotrek_plock
jak by byl jakis konkretny dzien (np 1 niedziele miesiaca i 3 niedziela miesiaca) i konkretne miejsce gdzie mozna znalesc milosnikow AR to napewno ktos by sie zjawil
A może zrobimy sobie, na przykład w piatek o godz. 18 co dwa tygodnie bedziemy się spotykać?? Tylko jeszcze jakieś konkretne miejsce, co o tym myślicie??
Allle miło, że temat żyje:)
Jak dla mnie - piątkowe wieczory są OK (choć nie ukrywam, że im wcześniejsza pora, tym gorzej dla mnie, bo dojeżdżam z warszawki...).
Ja bym proponował tak: dopóki pogoda pozwoli (powiedzmy do końca września) spotykajmy sie gdzieś w okolicach Sobótki (fotki planerowe stadka Alfiątek mile widziane), a gdy zrobi sie zimno - to może jakaś stacja z barkiem i parkingiem (np.przy III LO), lub np.ustalamy sektor na parkingu w Mazowii, zostawiamy tam maleństwa w ładnym szpalerku i smigamy do któregoś z ffoodów na pogaduchy i historii AR:)
Mi pasuje, jak kolega mówi. Może nad wisła jak było poruszane wczesniej. Tylko we dwóch czy trzech za dużo nie zdziałamy. Może ktoś jeszcze zainteresowany?? Czyli piątki co dwa tygodnie?? O 18?? Czy macie inne propozycje??
coz z przykrościa musze stwierdzic ze mi w tygodniu bedzie ciezko (praca, praca i jeszcze raz praca) chociaz im poznijesza godziny tym wieksze prawdopodobienstwo ze bede mogl byc...
a co do miejsca... sobótka moze tak nieco za bardzo oklepane, ale nieco wczesniej na piasku jest polozonych kilka plyt prze zatoczne do parkowania (tam gdzie bywaja zazwyczaj koncerty) jako ze podejrzewam ze byloby nas na chwile obecna nie za wiele to miejsce byloby ok (same plyty moze nie bardzo ale ta zatoczka bylaby fajna...)
---------- Post dodany o godzinie 22:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:36 ----------
piostrek_plock
temat zyje ale widze ze ostatnio jest nas tylko trzech co korzystaja z tego tematu ;/
To może nad wisłą, ale Tu bliżej mostu, jest spory placyk, a i widok nie najgorszy. A jaki dzień kolega proponuje?? I godzinę, tak oriętacyjnie.
Ja akceptuje kazde miejsce - no problem.
Przez najblizszy czas z powodu upałów, rodziny i psa:) będę miał organiczony dostep do sieci. Stąd prośba: jeśli coś konkretnego ustalicie, to prosze o sygnał na komórę (jest w moim profilu) - jesli to będzie którykolwiek piątek to zrobię wszystko, żeby dojechać. Pozdrowionka - PJ
Jeśli coś ustalimy, to kolego napewno Ci dam znać ale jak narazie jest nas trzech. Jak będzie coś ustalone to dostaniesz info. To co?? Dołaczy sie ktoś jeszcze?? Teraz, dopóki jest ciepło możemy nawet o 19 się spotkać.
---------- Post dodany o godzinie 12:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 12:17 ----------
Jak ktoś jest zainteresowany, to niech wejdzie na forum dziś o 22, w kilka osob lepiej sie wszystko ustali.
To co robimy??
widze wiekszego odzewu nie ma ;/
mi po niedzieli alfa jedzie na warsztat ;/ znowu !!
Panowie ja tez oczywiście się pisze :) pierwsze spotkanie nam nie wyszło ale mam nadzieje ze będzie lepiej ;) to kiedy spotkano Panowie ?? :)
Siemasz wszystkim. Małe zainteresowanie tu mamy. Może poprostu powiem jakas date i godzine i kto przyjedzie to przyjedzie. Drugi piatek sierpnia? 18-19?
No mi pasuje każdy termin :D tylko godzina nie wcześniej niż 18 wydaje mi się ze godzina 19 jest idealna :D a miejsce spotkania to sobótka albo jakaś myjnia bezdotykowa ;) np na Maszewie, dużo miejsca jest i spokojnie można sobie postać :)
Pisalismy ze sobótka to tak sobie, mialo cos byc nad wisla tu blizej starego mostu tez jest placy i widok nie kiepawy:) czyli jest nas 2 którzy beda, Piotrek_plock tez bedzie, wiec 3, kolega z Ciachcina moze to 4. Juz ladnie to wyglada.
No i brat rdk_ też będzie Alfa :)
A no to super, czyli drugi piatek sierpnia, placyk nad wisłą, godz. 18-19.
Kolego Krzychu52 chyba się mijaliśmy na Winiarach co ;>:)
Witam jestem z Włocławka i też bym chętnie przyjechał.Jestem świeżym posiadaczem Alfy a we włocławku żadnego klubu nie ma. Mam też BMW i należe do włocławskiego klubu.Uwierzcie jak zaczynaliśmy też było słabo a teraz jest o wiele lepiej. Może i fanklub Alfy rozkręcimy. Jak coś proszę o info na maila RoboBmw@wp.pl
witam,
ja się rowniez na to pisze..
bo oczywiscie o kobietach zapomnieliście:P
pozdrawiam =):D
tez sie pisze na spotkanie z wami jesli kolega bedzie mial czas wpadniemy we dwoch swioimi 156 ja ze swojej strony mam wiele pytan do uzytkownikow! pozdrawiam.
coraz Nas więcej :D tylko pewnie jak przyjdzie do spotkania to znowu przyjadą 3 osoby ;)
ja bede na pewno kolego od kad mam alfe myslalem o takim spotkaniu i tak jak ty jestem mechanikem ja mog bym spotkac sie nawet wczesnie z jakims uzytkownikem jesli ktos ma czas podaje nr 519557105!
Witam, nie było mnie dłuższy czas na forum bo buduję garaż dla mojej belli:) ale na spotkanko wpadne tak jak ustalalismy.
oj widzę ze nic się u Nas nie dzieje :| szkoda szkoda
Witam!
Też jestem z Płocka Alfa 156 sw z nalepką Ecogadget.pl :)
jak coś czekam na dogodny termin. :)
A jaką Alfą jeździsz?
156 sportwagon 1.8 Ts
btw. po lewej stronie napisane jest przecież
Być może Cię widziałem ale nie jestem pewien, a gdzie zazwyczaj pomykasz? I jaki kolor twojen Belli? Kombi sedan? Jak coś to ja jeżdże 156 SW, kombi, kameleon na ramkach klubowych.
taki ciemny srebrny jakos tak :) po bokach naklejki ecogadget.pl to jest sw czyli kombi. w weekendy ma 3maja stoję
Być może Cię widziałem, ale nie przywiazywałem uwagi, jak coś to Ci mrugne światłami.
Coś pusto tu u nas... zima idzie.. każdy tak zajęty..???? Dajcie znać jak tam Wasze Alfy
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego sedana 156 z napisem alfaholicy.org od AR 156 kombi, kameleon z klubowymi ramkami. Widzieliśmy się dzisiaj przed teatrem. Swoją drogą pierwszy raz widze kogoś kto odmachnął cześć:)
no również pozdrawiam kolegę :D a no widzisz kiedyś musi być ten pierwszy raz ;) powiem Ci że ładnie się prezentuje Twoje Alfa :) tylko felga większa ;p ale to ten sam temat co u mnie ;) pozdrawiam jeszcze raz
Póżniej jeszcze raz Cię widziałem przed teatrem:) heh, fajnego masz tego zielonego węża Alfy:) drogo Cię kosztowało przyciemnienie szyb?????
no ja Ciebie tez widziałem ;) mam jeszcze kilka takich więc jak kiedyś się spotkamy na mieście dam Ci takiego węża :D a szybki miałem przyciemnione od początku, ale są to oryginalnie przyciemnione szyby :)